Ето ги и схемите на UEFA за следващия сезон с въвеждането на Europa Conference League.
Access List 2021/22
И 2021-24 qualifying scheme
![]()
Ето ги и схемите на UEFA за следващия сезон с въвеждането на Europa Conference League.
Access List 2021/22
И 2021-24 qualifying scheme
![]()
Ето го и наградния фонд за трите европейски клубни турнира.
"Distribution to clubs from the 2021/22 UEFA Champions League, UEFA Europa League and UEFA Europa Conference League and the 2021 UEFA Super Cup Payments for the qualifying phases Solidarity payments for non-participating clubs"
Положението е все по-трагично. Фен съм на ЦСКА, но и ЦСКА, и Левски са много зле сега. Вместо феновете да се радват като гледат любимите отбори, те се ядосват. Лудогорец не ги харесвам изобщо, но поне малко от малко играят футбол. Нашите ЦСКА само се мъчат на терена...
За ЦСКА - зле са, те винаги са си зле
В Левски най-накрая може да се говори за възраждане. Направеното от Стоилов за половин година е мащабно. Без сериозни средства. Да се плашат противниците какво ще направи за 2 години...
Да кажеш, че ЦСКА са винаги били зле е много неуместен коментар. Явно си Левскар - окей. Аз съм ЦСКА-ар и мога без проблем да кажа, че и Левски, и ЦСКА са големи отбори. В миналото са постигали много големи неща и двата отбора. Стига с тази омраза.![]()
Хух?
Приятелство и любов между различни отбори???
Не се оливай, това е есенцията на този спорт.
Само Левски![]()
Кой цска? Този, който беше "убиецът на гиганти" се самоуби през 2016 г., Сегашното, което е в А група и има тире след името е Литекс-Чавдар Етрополе, а другото с числото е още в детската градина.
Няма как припоците да избягате от действителността и истината. цска го няма вече, това което подкрепяте е събери чарк от няколко малки отбора, само и само да имате, за какво да викате по стадионите и пред телевизорите...
Споко, преди малко Мъри и Сираков потвърдиха снощните бълвочи в разните усложливи медии на гелосани и чуджедженца.
Е не. Инфото беше на Гонг и 100% правдиво.
Избухна непремерено Мъри, не е проблема този път в журналисти.
Много странна и непремерена случка. За съжаление, струва ми се, че има вътрешни проблеми, по-големи от външните. Да, до края на сезона ще изкара, а после... ще видим.
То е ясно. Финансовата ситуация е крайно несигурна. Колкото и да се сдържа, не му се иска да работи постоянно на ръба, а при сигурно финансово бъдеще.
Ами тя си е несигурна отначалото, няма промяна.
Стоилов намеква за липса на доверие, несъгласие с решения, не знам дали липсата на пари е водещото или някой, например Палмс Бет се опитва да завземе повече власт отколкото е здравословно.