В екстаз съм! Направо ги размазахме. От години не съм се кефил така на български клубен отбор. ЧЕСТИТО на всички българи. ЦСКА отново пише история. Късмет и на другите отбори. Локо вече водят!
Левски вкарват за 1:0 БРАВО! :Super:
В екстаз съм! Направо ги размазахме. От години не съм се кефил така на български клубен отбор. ЧЕСТИТО на всички българи. ЦСКА отново пише история. Късмет и на другите отбори. Локо вече водят!
Левски вкарват за 1:0 БРАВО! :Super:
Жалко за Локо Пд! Ако не ги бяха порязали там, можеше и друго да е.
Дръжте се, сини лъвове... !
ИМА ЕДИН ОТБОР...
Яд ме е на Локо (Пд) - да водиш 10-12 мин преди края...при това с резултат, който те класира...и да изпуснеш мача.
Късмет и успех на Уефски и Литекс
Жалко за Локо Пловдив. Брао и на чорбетата, макар, че нищо българско не виждам в тях. Победата им ще е от полза за борбата срещу румънците за заветното 21 място даващо право на 4, а не 3 отбора в евротурнирите. Пожелавам успех на Левски и Литекс.
Edit: Леееееееееееееееееееееееееееееееееевввввввввсккккииииииииииииииииииииииииии иии :Super:
Чао и на Оксер!*
Много жалко за Локо, но и те се представиха отлично!
Литекс оле! :Super: :Super: :Super:
:Super:
Една добра вечер за българския футбол! Браво на сините лъвове!
Честита победа!!!
[size=9px]На такива мачове съм "безцветен"[/size]
Да стискаме палци и на Литекс!
Беаво на Сините Лъвове!!! Само Левски и успех на Литекс!
Браво и на ЦСКА, и на ЛЕВСКИ !!!
Ех, да могат и ЛИТЕКС да "мушнат" един...
EDIT: Е, мушнаха го ! Сега само д удържат... :fly:
Браво на Левски - с никаква селекция и скромен треньор постигнаха невероятното...
Браво и на ЦСКА, но тази година те имат супер селекция и след победата в първия мач не е изненада, че победиха и сега.
Между другото, преди гола на Левски имаше формално нарушение. Чудесен момент да наебат БГ футбола. Слава богу, не беше точно в атаката за гола. Гошо Петков изчисти в тъч за да влqзат лекарите, съдията не позволи те да влqзат и после... тъча изпълниха нашите, а не Оксер... Нищо не направиха, французите атакуваха и следващата атака беше гола.
Реално, обратния тъч не е повлиял на играта, но... си е формално нарушение и при незавидния авторитет на българите може да доведе до преиграване. Добре е, че има само 4 дни до жребия, два от които уикенд - решението трябва да се вземе преди тегленето на жребия.
КрИс , недей така бе човек. Сега ще ме кара на безсъние до вторникПървоначално публикувано от КрИс
Това се среща често, нали е феър-плей, просто са съкратили един тъч, пък и тия кофти хвърлят. Сега остава някой, скандинавец от УЕФА да чете кирилица и да ни резне
Литекс, вкара!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*
'94 година се върна
Работата ще опре до авторитета и умението на адвокатите на клуба <представени документите по казуса пред УЕФА> според мен. Ако Тодор Батков позволи този успех да бъде 'анулиран' то трябва (най-вече като мажоритарен собственик) да пусне акциите си open source май.
Браво на нашите! Отдавна не съм се радвал така!