Четвърт-финалът в снимки
10177943_622403461163962_6168843059767731559_n.jpg
Четвърт-финалът в снимки
10177943_622403461163962_6168843059767731559_n.jpg
Този пост е редактиран от pilot; 03-07-14 в 01:21.
Прав си,но донякъде.Всички искаме да видим Григор N1 и да мачка наред,но не мисля че този момент е настъпил точно сега.Не искам да го казвам,но българите все с голямата кошница я караме а после сме разочаровани.Ако следиш играта на Григор ще разбереш,че при него нещата се случват плавно-стъпка по стъпка.За разлика от други тенисисти,които ,,избухват" в даден турнир и напредват в ранкинга изведнъж.При Гришо нещата стават методично,на етапи.Живеем в ера на свирепа конкуренция в тениса и има не един и двама талантливи тенсисти от различни поколения(няма да изброявам,че са поне 10)От опън ерата насам последните 3,4 години конкуренцията в тениса няма аналог.С риск да не ме долюбват ще кажа,че още не ни е време да станем пети в света.Нека сме реалисти-за да се случи това трябва Григор да бие трима топ тен тенисисти в рамките на този турнир.Вече победи Мъри,но следва Джокович,а после евентуално и МАЕСТРОТО!Една изключително трудна задача.Разбира обаче ще бъда най-щастливия човек ако Гришо го направи
хайде всички пред екраните
не знам кое е по-голямото събитие - мачът на гришо, или че нова излъчва на 16:9
Да е.. и английската трева да е.. и на тия от Нова тв трябва да им забранят да предават БГ спорт на живо - всеки път загуби ...
Момчето ни е ЗЛАТНО@! Няма какво друго да се каже!!!! Благодаря ти Грише ,че ме накара да викам и да прегракна .Пък резултата не е релевантен.Голям шампион е Григор и само е въпрос на време да доминира в тази така красива игра!
Нямаме повод за страдание. Гордеем се с Гришата, ще дойде и нашия ден и то скоро. Това е трупане на истински опит и скоро всичко ще си дойде на мястото Да им ева и аз тревата английска ( или по скоро нейната липса ), с неговата рязка смяна на посоката и гъвкавост, това определено оказа влияние и не малко топки щеше да спаси ако терена беше подобаващо за полуфинал добър....
Живота продължава-Сега 2,3 албума на Лед Цепелин малко повече ракия и следащия турнир.....
Гриша е страхотен ама загубата не ми е приятна - не мога си изкривя душата! Следващия път може би...
И мен ме хвана яд, защото Григор игра много добре, с изключение на два вятърничави гейма. И двамата заслужаваха победата, но Григор игра със сърце и спечели дори студената английска публика.
А кортът е под всякаква критика, то това трева ли е или сгурия!?
Подкрепям.Крайно време е да се направи промяна .Преди години още имаше някакъв вариант за хибрид (тревен ),че това не се трае вече .Цяло чудо е,че не направиха сериозна травма и двамата тенисисти днес.На много хора им е дошло до гуша вече от малоумните англосаксонски дивотии ,прикрити под гръмкото име ТРАДИЦИИ!!!
И с тоя глупав дрескод ... гледах на 21" CRT от 2-3 метра и в повечето случаи едва различавах кой кой е...