И да вземе япончето да падне , че искам да гледам Гришо в десятката (време му е).
И да вземе япончето да падне , че искам да гледам Гришо в десятката (време му е).
Това, че е българин, млад и т.н. се отмества от факта, че Григор играе на топ равнище и вече има доста фенове/ фенки / извън България. Превръща се в т.нар. звезда, от която ще се очаква много и ще се гледа още по-критично. Успех!
Кеф..тъкмо гледах Cornet как буквално се подигра със Serena Williams....имайте вяра, Григор вече веднъж хвана Мъри за топките - не виждам причини да не го направи пак...стига да поиска.
Той вече се е превърнал в звезда.Къде заради играта си,къде заради харизмата си.Причини за това има и други. Това едва ли го прави по-малко Българин!А че ще влезне в заветната десятка е ясно дори и на Виландер вече Може това да се случи още тази седмица(дано),а може и след месец.Така или иначе ако е здрав до края на годината ще бъде там.Пожелавам му успех от все сърце срещу Мъри в сряда!
Не знам дали гледате Надал и 19 годишният Kyrgios (австралия) ама май Надал е тръгнал да си ходи ...това ще е поредната изненада.
Този пост е редактиран от stenly; 01-07-14 в 22:14.
Край - Рафа е победен от 19 годишният Кириос (144 в класацията)За да играе на Уимбълдън, домакините му дадоха жълта карта.
http://www.wimbledon.com/en_GB/playe...w/atpke17.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 01-07-14 в 22:16.
Оооооо дааааа! Кириос просто изигра мача на живота си ! С 3:1 Рафа си тръгва ......Пътя на Гришо се разчиства все повече и повече ......
Абе като гледах играта на Кириос, всеки който застане насреща му ще види доста зор.
Стига да е постоянен в играта си ...такава концентрация трудно се подържа. Моля теееее, намали линковете ....много дразнят
Хлапето Кириос игра страхотно-факт. Изхвърли от турнира Надал -също факт,но според мен радостната новина от днес е,че Григор вече е N 10 в света!
Нормално е да съм пристрастен-Българин съм пък и следя изявите на Григор от години.Познавам баща му и треньори от Хасково, допринесли за развитието му през годините.Това ако не ме прави пристрастен ...Рафа е голям шампион-спор няма,но отпадането му на този етап от турнира за мен е до голяма степен закономерно.Той показваше колеблива игра при предишните си срещи и беше въпрос на време някой да пусне бомбата.Който каквото и да говори-Уинбълдън не е турнира на Рафа и слава Богу Въпреки че го печели вече той си е краля на клейя -такава му е играта просто.Така че не толкова е изненада отпадането му,а по-скоро субекта,който го отстрани
Така де, изненадата всъщност е от кой отпадна.
Както казах по-нагорИ ...австралийчето с гръцки произход, изигра мача на живота си (Не, че Надал не игра слабичко от началото на Уимбълдън). Все пак стискам палци за нашто гардже днес да направи впечатляващ мач срещу Мъри.
Срещата ще започне някъде между 15;30 -16;30 на централната нива За жалост няма да мога да го гледам,но стискам палци и праща мноого положителна енергия,пък каквото сабя..... п.п.пишете по някой ред моля ,за да следя и тук развоя от време на време