Е аз си инсталнах официалния лайф- скор на Вимбелдон на телефона,но на лайф скор дзяпаш резултата само. Друго е по някой друг коментар да се четне -дето се вика ,за да се вникне в атмосферата
2-0 ! Още малко ...
п.п. 3-0 и шампиона е вън!
Този пост е редактиран от svetlio1; 02-07-14 в 18:29.
Победа!! Григор ще играе на полуфинала в Петък.
http://www.wimbledon.com/en_GB/score...s/ms/r5s1.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-07-14 в 19:08.
Отвя го! Не бил във форма Мъри, каза репортера....че кой го интересува!? Григор не му ползволи да се окопити. Браво.! Другият мач е завързан:rolleyes: Предпочитаме Чилич
П.С. И да вземат малко да си залесят корта, че нашия щеше да си докара контузия!
Би го с голямо неудоволствие....имах усещането, че дори накрая му се извини )))))))))) Браво!!!! Да биеш шампиона на Уимбълдън, в Уимбълдън, пред принцове и принцеси и цял стадион поддържащи противника ти фенове - това не се вижда всеки ден! Разкош!!!!
В Петък ще играе срещу Джокович
Gentlemen's Singles - 2014 Wimbledon Championships Website - Official Site by IBM
Много се вълнувам.Не успях да гледам мача,но разбрах,че е победил и тов 3 сета! ))))) Невероятно е това момче!!
Вече ми е все тая дали ще се сбори с Жокера ....за мен Гришо е номер 1. Много се гордея с това момче!
Григор е земно и възпитано момче.Много малко са такива в родния ни спорт.Познавам хлапета,които играят тенис(пък и не само този спорт) и са постигнали по някой регионален успех-започват да се държат като звезди и вече не познават никой около тях.Разбира се тези деца не са виновни за това си поведение-те просто имат родители,които поощряват такъв тип поведение.Гришо се държи като всеки един голям шампион-скромно и без излишни паради.Има да върши работа-върши я и то по най-добрия начин.Ако на корта няма съдии -това момче ще играе и няма да излъже нито за една точка.Може би малко хора тук помнят играта на настоящия тренер на Федерер-Стефан Едберг.Григор по поведение на корта пък и извън него ми напомня именно на този велик шампион от близкото минало и наистна няма значение дали ще бие Джокович или не.По -важното е,че ние имаме вече шампион в тениса и той се нарича ГРИГОР ДИМИТРОВ!