Страница 24 от 87 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 1300
Like Tree558Одобрявам

Страхотен Григор Димитров

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Отговор: Страхотен Григор Димитров

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията
    Нищо лошо разбира се. Това е спорт, ултрасите са необходими.
    Както виждаш, утрото е по-мъдро от вечерта, радвам се, че вече търсиш грешките в Григор и треньора му, а не в "неспортсменската" игра на Гаел.
    Много съм далеч от ултрасите, Код.А утрото може и да е по-мъдро от врчерта,ама това същото бих го написал и снощи,ще го напиша и утре. Неспортсменската игра на Монфис е факт.Той е един от недолюбваните тенисист сред колегите си,какъвто е напр. е и, ,секси"(става дума за Радек Щепанек) или пък Фонини .Пак ще кажа-това е тенис!Този спорт е аристократичен ,това не е Кеч или Бокс!Наред с писаните правила има и неписни такива,които се спазват от почти всички тенисисти.Нека не бъркаме шоуменските прояви с просташките изцепки все пак!

2.  

3. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от tony34al Виж публикацията
    Само едно не му харесвам - как па точно Маша набара - Иванович не му ли мина пред погледа или в краен случай Гьоргес...
    Фани си кака да та отрака...

Младо е момчето Като направи годиники, ще търси "млади маслинки" ...

Стига сте го плюли бре.Кой от вас е стигнал там където е той?! Пък и с "претенции" -какво сте допринеси за неговата подготовка и изобщо за създаването му като професионален тенис спортист?

Младите имат нужда от насърчаване, не от плювни.
    Трябва положително отношение.Така се успява.
    svetlio1, martosblack, tony34al и 1 други харесват това.

4. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Цитат Първоначално публикувано от justify Виж публикацията
    Фани си кака да та отрака...

Младо е момчето Като направи годиники, ще търси "млади маслинки" ...

Стига сте го плюли бре.Кой от вас е стигнал там където е той?! Пък и с "претенции" -какво сте допринеси за неговата подготовка и изобщо за създаването му като професионален тенис спортист?

Младите имат нужда от насърчаване, не от плювни.
    Трябва положително отношение.Така се успява.
    Браво Justify,това се опитвам да го вменя от доста време насам тук,ама нещо не ми се отдава явно

5. Member
    Тук е от
    Mar 2010

На този малък метросексуален индивид му трябва Bad Ass Аttitudeе.Mr. Niceguy е Федрер,малкият дори не се ядоса вчера.Джоката щеше да изпсува дори Обама и ***** и щеше да вземе мача.Има потенциал за №1 , но няма психика.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Гришата има желязна психика, ако нямаше надали щеше да спечели загубени мачове и турнири. Номер 1 е по обърнати мачове за годината. Не може само да се бие, правят го отчасти само двама, ама и те падат.

7. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от dudi4ek Виж публикацията
    На този малък метросексуален индивид му трябва Bad Ass Аttitudeе.Mr. Niceguy е Федрер,малкият дори не се ядоса вчера.Джоката щеше да изпсува дори Обама и ***** и щеше да вземе мача.Има потенциал за №1 , но няма психика.
    Не бре.Момчето е културно.

Такива като него са най-страшни и непредвидими.Трупа тиха неизказана ярост и в един момент си връща всичко.Просто зависи кой му е насреща тогава -Федерер/Джокович или Маша .

В първият случай има нещастни във втория всички са щастливи и "мача" продължава цели нощи

8.  

9. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Цитат Първоначално публикувано от justify Виж публикацията
    Пък и с "претенции" -какво сте допринеси за неговата подготовка и изобщо за създаването му като професионален тенис спортист?
    Кака, отрака, маслинки....лична "визия 2020"?

Няма фен или фенове във света, които да са допринесли каквото и да е за който и да е спортист или отбор камо ли за съдаването му/им като професионалисти - та стоя и зяпам така пляснатия неадекватно въпрос? Но това не значи, ролята на негово величество зрителя/фена е малка.... Не се ли играе именно заради негово величество зрителя? Представяш ли си в какво ще се превърне тениса или който и да е спорт без "недопринеслите" нищо фенове? Празна зала, бекхенд, форхенд, бекхенд, форхенд.... и в новините разбираме кой паднал и кой бил? Що за феноменални глупости? Да не мислиш че на Гришо му трябват повече пари и затова се пъне? Разбира се не, не за тях играе, щото с това че ги заработва е първото с което един добър спортист свиква....Играе за нас, за дошлите на неговия мач, за седналите пред телевизора, за всички които се гордеят със сънародника си дори и за тези, които до завчера не са гледали тенис въобще и не ги е интересувало...знаеш ли колко познати станаха запалени тенис фенове само заради Гришо? Няма по голяма награда за един спортист от това тълпата да крещи името му....търси я, иска я и това е скапаната ни никаква роля като фенове на най-успелия българин в тениса....и да, както крещим когато закове поредния и изказваме суперлативи, така и трябва да знае за нашето неодобрение когато играе далеч под възможностите си....много сложно за разбиране, баси...
    Този пост е редактиран от Tommorow; 03-09-14 в 23:11.
    kod, stenly, martosblack и 1 други харесват това.

10. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Налял съм си едно хубаво нещо и кротичко си го пийвам,слушам Dream Theater и чета постовете по тази тема.На моменти се ядосвам ,когато чета някои от тях, а после си казам,че лично аз съм си свършил работата тук.Откато се помня играя тенис и обичам безумно тази игра.След като спрях да играя активно(тялото ми взе да ме предава ) Реших че мога да популяризирам този спорт като го преподавам на млади и не толкова млади вече.Имам си и друга професия ,но тази игра ме е вдъхновявала най-много през живота ми.Целта ми тук ,а и не само в този форум бе да направя именно това,доколкото мога да направя така че да популяризирам повече този чудесен спорт.Григор Димитров прави именно това ,но в много по голям мащаб от мен в България. Достоен Е за уважение .Самия факт ,че тази тема е вече 24 страници -В ТЕХНИЧЕСКИ ФОРУМ говори за това,че вече наистина много хора се радват на тази игра и на Григор и то не само в тенис средите и в спорта ,но и навсякъде другаде.Мечтата ми се сбъдна
    Този пост е редактиран от martosblack; 03-09-14 в 23:45.
    kod, svetlio1, tony34al и 1 други харесват това.

11. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Марто, поздравче ...една любима група изпълнява парчета на друга още по-любима :
    martosblack одобрява това.

12. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Цитат Първоначално публикувано от stenly Виж публикацията
    Марто, поздравче ...една любима група изпълнява парчета на друга още по-любима :
    Stenly ,това е страхотно а не ми бе известно DREAM ThATER и Dark side of the moon(няма по-добър албум на FLOYD )) Великолепно !Благодарско -ламБата го накара да звучи райски

13. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Повярвай ми , много от почитателите на Дрийм не знаят за съществуването на този трибют
    martosblack одобрява това.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Който има възможност да гледа Григорий.Излиза от 14;30 днес на централен корт в Пекин срещу Вердаско

- - - - - - - - - -

Голям зор,голямо нещо ,ама бихме пак на косъм
    hristoslav2 одобрява това.

16. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Браво...Не можах да го гледам, но...очаквано...след такава пауза е нормално да тръгне колебливо. Той и без паузи от месец си тръгва по същия начин де, свикнахме, да видим продължението

17. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Ами на мен лично не ми допадна много формата на Григор ,която демонстрира с Вердаско,но освен че измина близо месец от последния му официален мач пак демонстрира същите стари слабости в играта си.Разбира се и Вердаско игра ВА БАНК и пукаше форхенди с все сила от всяко положение на игрището . Доста трудно е да играеш с чиляк ,дето не му пука много,много Въпреки всичко спечели мача Гришо ,а това бе по-важното.Доста грозновата-ама ПОБЕДА Днес трябва да играе с Андухар на корт с име ,,Лотос'' ,но понеже корта е открит ,а в Пекин валят кучета и котки в момента не е ясно кога точно ще почне мача на Гришо.Има вероятност да го преместят на централен корт(покрит),но съяо не се знае кога ще да е това.Успех на Гришо и да се стяга,че след това е наред Джокович-а пък той от своя страна не губил мач в Пекин никога-има 20 победи и 4 титли на този турнир!

18. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Май паузите си оказват своето - ето и Вавринка и Цонга си взеха самолетите от Токио..
    Цонга и Вавринка отпаднаха рано-рано, Раонич спечели битката с Томич

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 87 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 03-12-12, 11:52
  2. VAIO Z - страхотен, тънък лаптоп от SONY
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 28-06-11, 15:12
  3. Честит Димитров ден!
    От Profita във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 26-10-05, 02:11
  4. Почина Емил Димитров
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 31-03-05, 02:10
  5. Честит Димитров ден!
    От Profita във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 01-11-04, 11:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе