Няма какво да търсиш какво съм писал - ще ти го повторя. Не съм абсолютно отдаден фен на Григор Димитров, какъвто излиза че си ти. В смисъл да се прехласвам само като се появи на корта и да го гледам влюбено. Бил съм фен със сърцето си само на Агаси. Не мисля, че Григор е в редиците на няколкото изключителни играчи. Но това не означава, че не ми се свива сърцето, когато той играе и искрено и чистосърдечно му желая победа във всеки мач. Наясно съм, че конкуренцията в този спорт е огромна и самото му присъствие в Топ 100 е огромен успех. Не вярвам в близките години да имаме нов подобен играч. Единственото по-отрицателно, което съм писал е, че не малко негови мачове много ме натоварваха психически като ги гледам, заради големите амплитуди в представянето му по време на тези мачове. Сега, ти че искаш да пишеш само в нещо като фен тема за Григор, където не преобладава некомпетентността по твоите думи (ако ще си търсим цитати) и се сипят само хвалби си е твое право. Нарече ни некомпетентни, защото предполагахме, че ще се срине в класацията преди време съобразно играта, която показваше. Не случайно точно в този период "изчезна" от темата. Няма смисъл да се правиш на сърдит и обиден и си прекарвай приятно в "твоя" си форум с професионалистите от "фен клуба" на Григор. Аз чисто човешки пиша, че ми е приятно да комуникирам с човек като теб, който разбира от тенис, защото в средата ми не са много тези хора. Но щом за теб това не е така няма повече какво да добавя.
Както са казали много "мъдреци" - животът продължава и гледаме напред.