Гришата пътувал със самолет от Париж за София един до друг с Жерар Депардийо. Познайте, кой на кого е дал автограф...? Естествено нашето момче
Гришата пътувал със самолет от Париж за София един до друг с Жерар Депардийо. Познайте, кой на кого е дал автограф...? Естествено нашето момче
Каква е поуката от това?
Депардийо гледа тенис, а Григор няма време за филми?
Или Григор е по-популярен и достоен за раздаване на автографи?
Или няма поука
Поуката е, че Депардийо е фен на тениса
Гришата не гледа стари филми а на нас ни се погъделичка егото
Григор зае реалното според мен 11 място в листата. Вижте Раонич, който е по-млад от него как си би Федерер без да му мигне окото и стигна финал в Париж.
На Гришо рекламодателя бре. Теленор не е ли няква мацка ...кат Шарапова, ма по-богата.
Пък Федя се похвалил днес в туитър ,че любимия му отбор е развенчал снощи един друг отбор с 4:0 Чак ми стана кофти.Рекнах си -глей сега какво нещо -Григор е фен на Федерер -пък Федерер е фен на Базел,обаче Григор е фен и на ФК ХАСКОВО.Е от къв зор двамата си приличат толкова като стил на игра щом харесват толкова различен футбол и най -вече къде ,мамка му е Лудогорец в цялата тази схема!?
Наистина впечатляваща и респектираща визитка. Чисто психологически, трудно се играе срещу титан, пък бил той и на преклонна възраст...
Абсолютно съгласен!Федерер е може би най-великият играч в тази игра за всички времена и да се играе с/у него си е сизифофски труд в и извън ЗОНАТА НА ЗДРАЧА Маестрото направи така много в тениса,че надали някой скоро ще подобри всичките му рекорди.То вече няма и как да се случи де-човека има и титла на СИН Клей,който вече даже и не съществува -Да се отказва по-бързо и да става тренер на Гришо Стига му толкова активна състезателна дейност .Засенчи много талантливи играчи през дългата си кариера и продължава да го прави и на 34.Винаги когато става дума за гений ,какъвто е Федерер се сещам за Моцарт и Салиери.Последният въпреки ,че е добър композитор винаги е бил в сянката на гения п.п. Няма да казвам кой е в сянката на Федерер толкова години вече
Този пост е редактиран от martosblack; 06-11-14 в 12:54.
Не мисля, че близките 10-15 години Федерер ще се захване с треньорство.
Доколкото знам със всичките тези договори за реклама го натискат да играе още време и нищо чудно да остане да ни радва още няколко години. Пък и в тази форма в момента би било престъпление да се откаже. Само да е жив и здрав.
Тази година вече съм решил да посетя 2-3 от големите турнири и най-сетне да сбъдна една моя отдавна отлагана мечта - да го видя в действие наживо.
Благородно ти завиждам Lazarus Всички мои приятели вече са го гледали Федерер на живо, само аз все не намерих време за това.Последно едно приятелско семейство стори това в Базел.Когато се прибраха и обсъдихме турнира -първо на корта,а после и на чашка ми споделиха,че без значение кои тенисисти са излизали на корта по време на турнира-магнетизма на Федерер няма равен и това се случва навсякъде,където се появи- не само в Базел Велик играч е и наистина си заслужава човек да го види наживо! Иначе е ясно,че Федерер скоро не би станал треньор на наш Григорий-аз само си мечтая Иначе и на Сампрас кандисвам де