Ходих да го гледам в Арена Армеец. Обстановката беше невероятна когато 12к гърла се развикат.
Ходих да го гледам в Арена Армеец. Обстановката беше невероятна когато 12к гърла се развикат.
Гришата тая година има 2 спечелени тирнира и един полуфинал. Някак си му стана навик да бие с лекота. Браво!
И ти ли бре Бруте
Ваня
22:15 | 12 февруари 2017 | #4
Отговор на: Коментар #3
И аз бях там, страхотен мач и много силен момент, когато 12 хиляди освиркаха Герджиков на 2 пъти (когато го представиха и когато връчи купата). Да се надяваме само, че тази енергия ще бъде използвана градивно, а не да генерира гласове за националистите...
Отговор
Мони Монев;
21:25 | 12 февруари 2017 | #3
Гледaх го-брaво Гришо!
И друго ме изкефи:
Над 12 000 освиркаха Герджиков, гневни на политиците
От БНТ се опитаха да замажат нелепата ситуация в зала
Ф-р
=====================================================================
Ей-й-й-й-й...
Браво на Гришо!
Ама няма ли някой тук в темата да му плювне някоя храчка бре???!!!
Този пост е редактиран от justify; 13-02-17 в 08:56.
Абсолютно заслужена титла. А не е никак лесно да играеш за първи път официални мачове и турнир пред родна публика, която е натоварена с огромни очаквания. Напрежението е голямо и най-радващото е, че преодоляването му във важни моменти е най-голямото подобрение тази година. Миналата година загуби един финал в Истанбул след подобно развитие на нещата. Онзи с 4-те счупени ракети.
Това с Герджиков беше много забавно. На публиката ни дойде много спонтанно Ама и организаторите са си за е.... Точно политик ли на спортно събитие трябваше да връчва титлата? Или може би е от уважение на Гаранти Коза за апетитният парцел който им отпуснаха да си строят търговско центърче.
ivo, да си чувал случайно сентенцията:
"Понякога не кладенецът е дълбок, а въжето е късо" ?
за твое сведение, драги, аз бях първият, които писа за победата му...
Честита му титла. Браво. Но за да съм честен, ситуацията след 5:0(40:0) ми остави горчив вкус независимо от крайната развръзка. Има върху какво още да работи....
Гришо май се върна по стария си път. За пореден път много силно начало на годината в Австралия е след това постепенно губи инерция. Втори пореден турнир губи в първия си мач. Сега от Робредо в Мароко (беше поставен под номер 1 и специално поканен), който е добър играч, но в момента е 385 в ранглистата. Дано греша и това са умишлени загуби с цел фокусиране към Ролан Гарос и Уимбълдън.
4-та поредна загуба за два месеца. Сега в началото в Монте Карло. Пропуска шанс за влизане в Топ10. За сега всичко прилича на предните години. Силно начало в Австралия и после прогресивен спад. Не му е треньора проблем.
Добро начало в Мадрид, но за съжаление пропуснати 5 мачбола срещу Д.Тийм. И втория и третия сет води с пробив и 4-1, а в тайбрека с 6-3.
Честно казано доста се ядосах - въпреки, че направиха много добър мач и който и да беше победил , нямаше да е незаслужено ... ама как пък все нашия е красиво губещия бе м.мка му ...