Страница 39 от 87 ПърваПърва ... 29373839404149 ... ПоследноПоследно
Резултати от 571 до 585 от общо 1300
Like Tree558Одобрявам

Страхотен Григор Димитров

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Отговор: Страхотен Григор Димитров

Между другото ако Мъри спечели утре -то ще си върне 3тото място в ранкинга и ще измести Надал от него.Което за нас е по-добре-та да не срещаме Мърчо в тази му форма толкова рано по турнирите ) Всъщност нищо против нямам да си пишем и по общо за тенис,но не знам какво ще кажат модераторите по въпроса,защото много често се правят забележки в темите,когато нещо не е по темата -та затова.Джокович играе невероятно на този турнир вече от много години-дори преди да стане Н1 .Получава му се нещо като домашен турнир.Надал е така на Гароса,а Федерер На УИМБ.Аз лично много се изненадах на победата на Вавринка миналата година ,че и на представянето му тази,дори вече като шампион!А ИНАЧЕ колкото и да не ми се иска -вече всчки големи играчи играят процетен тип тенис-аз го писах това .Гришо също натам се е запътил с Рашийд.Просто такива са новите реалности -няма как .
    Този пост е редактиран от martosblack; 30-01-15 в 15:26.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Григор май извади къса клечка с жребия. Джокович, Мъри и Вавринка излязоха най-трудните противници. По-добре да се бе паднал с Надал, Бердих или в потока на Федерер и вместо мазния Кириос, той да играе със Сепи.
    3 години поред, Джокович и Вавринка правят епични 5-сетови драми на полуфинал. Може би само с изключение днес на 5-ия сет. Имам чувството, че ако Джокович не го спираше, Вавринка вече щеше да има не 1, а 2 титли тук за сметка на последната на Джокович. Мъри сякаш ми се губи пред тях, но той пък победи Джокович на финала на US Open 2012, така че не е без шансове.
    Този пост е редактиран от VanDan; 30-01-15 в 16:14.

4. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Ами то да ти кажа от много време е така.От години вече Григор винаги е, ,набутан"в най-гадните части това,разбира се не е никак случайно За пример ще дам веднага Раонич-е как пък веднъж господин Черногорският Канадец не му се падна кофти схема? !? Погледни, ако искаш схемите от предишните турнири от шлема-само за миналата годинаА може и за поминалата -още докато Раончо не бе напред в ранкинга-същата работа.От кофти схема се губят доста точки.Един кръг тук,един кръг -там и изведнъж-хоп и си с 500 точки след основен конкурент.А това пък колко сме го дъвкали в специализирани форуми и с колеги.....Разбира се лошият жребий не е оправдание -там,за където сме се запътили няма пряка пътека.Но Гришо наистина няма особен късмет с жребия -особено пък на шлемовете!Аз още като видях къде се падна на тази Австралия-зле ми стана-1/8 финал с Мъри! Всеки един жребий щеше да е по-добър,ама каквото-такова сега А Вавринка наистина играе много силно на АВст.опън.Само по -силно играе Джокович от него.Аз се изненадах, когато би Джокович миналата година обаче.Имаше две снимки -едната на лъв и отдолу написано -Вавринка на Аустр.опън и още една снимка с малко коте и на нея пише-Вавринка на другите турнири от шлема ))Абе знам ли-във форма е и Мъри-влезе в най-добрата си форма -тази от 2012 и който и да се изправи с/у него в такъв момент си е страшничко.Утре все пак си мисля, че Джоко има предимство -защото също играе най -добрият си тенис,а е по-вариативен от Мъри.Психиката му пък ...за нея какво да кажем-просто е бетон.Не случайно е влезнал в главата на Надал така,както Надал е влязъл в главата на Федерер Ще видим-дано стане интересен двубой

- - - - - - - - - -

Сега ще играе Гришата в Ротердам -на 8-9 февруари. Това му бе и първият турнир,когато победи Бердих и загуби от Надал в 3 сета-а бе само на 18 Как сме викали с на Гришата един съученик ,с който и тренираха като деца- щяха ни изгонят от кръчмата ))

- - - - - - - - - -

А иначе така мечтаят хората по форумите - Австралия опън -Мъри.Ролан Гарос -Ноле(че му липсва и му е голяма мечта) .Уимбълдън -Федерер (за последно-догодина Гришо) US open -Гришо Финалният мастърс -Гришо
    Този пост е редактиран от martosblack; 30-01-15 в 17:50.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Григор за мое учудване играе много слабо до сега на US. И аз искам Джоката да спечели Гароса, а Мъри в Австралия. Да оставим великодушно Уимби за Григор. Федерер няма да спечели повече турнир от ГШ е моята прогноза. Наистина сякаш преди Раонич имаше късмет при жребия. Но от над 1г. е доста високо поставен и е нормално чак на четвъртфинал да среща по-силните.

6. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Е да де,ама добрият му жребий по турнирите не е от 1 година вече Аз лично го следя този играч от доста време,защото е пряк опонент на Григор .Следя ги и другите на неговата възраст.Значи или има някоя черна вещица в рода си или има нещо друго,което се случва ,за да получава все така добър жребий през последните 3 години Това е направило впечатление не само на мен де и не е от сега.За това също доста сме говорили.А пък Гришо не играе просто никак добре на US open-това е така.Не му е удобен този турнир.Аз не знам защо го спрягат за там фаворит ,ама нейсе -фенски щения
    Този пост е редактиран от martosblack; 31-01-15 в 00:09.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Може да и се смеем и плюем, но кака Серина е абсолютен феномен в женския тенис, заедно с Щефи Граф. Вече с 19 титли от ГШ, също така и 13 на двойки. А е вече на 33г. В момента ми изглежда доста отслабнала.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Аз предлагам друго! Серина е крайно време да се насочи към ATP.Да ги прави 23 титли от шлема (до към 34 годишната и възраст и това ще се случи) ,с което ще мине на Щефи рекорда и да започва да си мери силите с мъжете.Първа стъпка-ниво Фючърс-да опипа почвата и ако вземе,че мине квалификациите да се гмурка смело в мъжкият тенис,че това вече не се търпи!!! ))
    svetlio1 одобрява това.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Като Гришо не е новия шериф на града, поне да е Ноле! Става оспорван финал.
    martosblack одобрява това.

11. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    Става оспорван финал.
    Само в първите два сета.

12. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

ОХ,той за оспорван-такъв е ,ама -Пускам тв-то в 10 ;30 и гледам началото-блъс,блъс,блъс,блъс,блъс блъс АУТ,,,блъс,блъс ,блъс-МРЕЖА,блъс,блъс.....блъс,блъс(ама блъс.. център корт ) След 2 часа- нищо не се е променило-блъс,блъс,блъс......а едва средата на втори сет!Даже на Мъри момата днес не псува така изразително....блъс,блъс,блъс......Джоко поглежда БЕКЕР(който в момента прилича на професионален алкохолик) -свива се ,боли го адски много едната нога и едвам ходи....тежка контузия явно!След минута и половина от контузията не е останала и следа!блъс,блъс,блъс,..след още един час същата еднотипна игра продължава със същият крокодилски стил и от двамата шампиони-блъс...блъс...блъс...ОООО сега е ред на Мърчо -и него го заболя крачето-завалията ....блъс...блъс ....блъс...сега гледам работата отива към геврек в 4сет за Ноле и явно крайна победа за него.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от gnf Виж публикацията
    Само в първите два сета.
    Е, не напразно Ноле е Н1, пък и Мъри сдаде багажа...много тежки първи сетове.
    Айде да му е честита на Ноле титлата!
    Този пост е редактиран от pilot; 01-02-15 в 15:23.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

За жалост този финал ни представи отново двама играчи,които са типични представители на новия тенис или така нареченият -,,процентен тип тенис".НЕ ме е яд толкова, че Гришо напусна турнира и не стигна до тази фаза,а по-ми е кофти,че тези играчи-от този вид, ще се налага да ги гледаме още доста време.Тенисът е динамичен спорт -виждал съм толкова много играчи през годините ,но по -безинтересен тип от тези двамката, аз не съм виждал.Не искам да обидя никой от феновете и на двамата играчи.Не ме разбирайте грешно-те са отлични тенисисти и шампиони ,но тенисът,който играят и двамата е апотеоз на скуката .А едният е Н1 в света ,другият ще бъде Н 3 или 4 другата седмица.Мъка !!!Мерлин Менсън преди години възкликна-, ,the rock is dead" .Аз като ги гледам тези двамата -ще кажа, , Тенисът умира " Да не забравяме и изказването на президента на ITF от вчера-за първия сервис и другите промени,които скудоумните идиоти се опитват да въведат, наред със забавянето на настилките, за да затрият вече окончателно този наистина велик спорт!

16. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Ами честито на Джокович!

17. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

АБЕ , квото и да си говоря -Пич си Джоката Много хубави финални думи на награждаването каза.И последното му изречение бе на сръбски! ЩЕ ми се да чуя и наш Григор ,когато вдигне някой от големите трофеи да го чуем освен на английски да поздрави публиката и на български

18. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Марто... много се влияеш по косвени параметри бе човек.
    Един пост по-рано оплю агресивно най-добрия тенисист в момента. Че не си прав е ясно, но поне си дръж на настроението.
    15 минути по-късно вече си на противоположно мнение защото ти допаднало сладкодумието му
    И всичко това гарнирано с фанатична защита на Григор и яростна атака към всеки, който си позволи да му тегли 2 майни, в повечето случаи - заслужени.
    Много емоция вкарваш...
    ПП - Менсън е екстравагантен симпатяга, но е далеч от величина, която би могла да прогнозира състоянието на рок музиката...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 39 от 87 ПърваПърва ... 29373839404149 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 03-12-12, 11:52
  2. VAIO Z - страхотен, тънък лаптоп от SONY
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 28-06-11, 15:12
  3. Честит Димитров ден!
    От Profita във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 26-10-05, 02:11
  4. Почина Емил Димитров
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 31-03-05, 02:10
  5. Честит Димитров ден!
    От Profita във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 01-11-04, 11:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе