И кво, да не искаш да кажеш, че не се наслаждаваше на играта на Григор, такава каквато не е демонстрирал от много месеци насам? На мен с тази игра в такива и само такива битки ми вдъхва увереност и убеденост, че един ден ще намери онова малкото, което не му достига за да прегърне купата на ГШ. А не заспалите безлични сетове, в които просто връщаме топката за да не заспим убедени, че дори да се събудим преди края на мача пак ще го вземем.

) Сервиса на Гришо днес не бе лошшш,дори никак даже ,но има още много какво да се работи по него-особено по вариативността му .Не е необхимо всеки път да се коват тупалки с над 200-210 !190КМ/Ч си една добра скорост за 1ви сервис,но стига и да е много добре насочен.ОТ Втория му сервис съм много обнадежден-има добър кик и вдига високо топката,което затруднява играчите -особено на бекхенд.Сега ако трябва да сме честни и обективни -Мъри има един от най-страхотните ретури-да не кажа най-добрите след тези на Джокович.Днес имахме повече шансове на сервисите на опонента ,вмество на нашите собствени -ако че Григор не сервираше зле-просто ретурите на Мъри бяха смразяващи!Въобще днес Мъри изигра един от най-силните си мачове за последната година и половина.дори според мен най-силният му такъв и съм много щастлив ,че почти го бяхме съборили