Страница 45 от 87 ПърваПърва ... 35434445464755 ... ПоследноПоследно
Резултати от 661 до 675 от общо 1300
Like Tree558Одобрявам

Страхотен Григор Димитров

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,607
    #661

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Подкрепям напълно идеята за повече турнири и съответно победи. Григор точно с добра игрова програма влезе в Топ 50 и мина след това до Топ 20. Има добра физическа подготовка, в силата си е като възраст, досега не е страдал от сериозни контузии. Но в момента май вече се счита за Топ 10 играч и не иска да "хаби" сили в по-ниско разредни турнири. От друга страна малките турнири не носят пък много точки, така че е трудно да се балансира. Отказал е Букурещ. Може би ще участва в нов турнир в Истанбул.
    Честно колкото и да се "разсейва", професионалистите от Топ 50 дори 100 тренират толкова много време, че свят да ви се завие. По-скоро е психологическа нагласа и "тренировка" чрез реални мачове.

  2.  
     
  3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006
    Мнения
    8,828
    #662

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Не можах да гледам мача снощи и сега гледах само някакви избрани моменти.
    Струва ми се, че нашия направи феноменален мач и отигравания.
    Бях на 90% сигурен, че нашия ще загуби в два сета, но като гледам направил страхотен мач и пак е изтървал победата в последните точки.

    ПП. Само на мен ли ми се струва, че мачбола на Робредо беше аут?

  4. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #663

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Колкото и да не ни се иска, определено трябва да свикнем с мисълта, че в края на лятото на изминалата година сме наблюдавали апогея на една кариера.
    stenly одобрява това.

  5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,607
    #664

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Не може да се правят генерализирани твърдения на ниво "кариера" при сравнително млад тенисист. Имало е много други играчи, които са имали възходи и сривове в кариерата си. Вече дадох преди време пример с Вавринка и Чилич. Преди години Вавринка беше просто един "симпатичен", сравнително добър тенисист от Топ 20, с някои периодични добри изяви и толкова. В един момент доколкото съм запознат реши да се разведе, за да се отдаде изцяло на кариерата си и взе, че спечели ГШ и стигна до Топ 3-4. Чилич също имаше отличен период. После за известно време се загуби и изведнъж спечели US Open 2014. Димитров има достатъчно време за напредък в кариерата си. Няма да е тази година, а може и никога да не стане, но твърдо нищо не се знае. Както върви в момента е напълно възможно да излезе дори от Топ 20, но това зависи не само от неговите резултати, а и на тези играчи след него в ранглистата. Лошото е, че ако се срине в ранкинга ще среща все по-често някой от най-силни играчи в първите кръгове и ще падне още по-надолу.
    Този пост е редактиран от VanDan; 18-03-15 в 11:15.
    lazarus18, svetlio1 и martosblack харесват това.

  6. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #665

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Подкрепям ВанДан.Абсолютно несериозно е да се изказват такива твърдения ,че видиш ли това било ,,апогея на една кариера''.Наистина не може да знаем какво ще стане утре ,камо ли да се генерализира по такъв начин.Прав си и за Вавринка, и за Чилич А тук мога да добавя и Агаси,който заигра тениса на живота си след като се разведе с Брук Шийлдс.Има и още такива примери -например Мустер-стана Н1 на 30 години.Той стана най-добрия играч на клей (след Надал разбира се) точно след като прехвърли 30.А всички знаем каква гладиаторска настилка е клея и какво тичане пада там ! Пат Кеш -спечели Уимбълдън също когато бе около 30.Още повече,че Григор още няма навършени 24 години.Има много да се развива и в психологически,и в игрови план.Само да е здрав ще му пожелая не знам за кой път,пък другото само ще дойде с времето.Аз мача не гледах и не мога да го коментирам,но ме яд не за друго а че пропусна да се изправи с/у Раонич.Щеше да е интересн мач
    Този пост е редактиран от martosblack; 18-03-15 в 11:38.

  7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011
    Мнения
    3,319
    #666

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Аз бих илюстрирал нещата така: Григор беше на гребена на вълната, но не успя да се задържи дълго на нея и го изхвърли на острите камъни...Сега, ако иска пак да хване вълната, то ще трябва да се понажули на камъните.
    Tommorow одобрява това.

  8.  
     
  9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,607
    #667

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Наистина и Агаси и Мустер са също такива примери. Хайде, Агаси имаше сериозни успехи и в млади години, но Мустер наистина направи напълно неочакван фурор на червено на "стари" години. Държеше доста рекорди на клей, които едва Надал успя на настигне и подобри.
    Мисля, че Григор нямаше да има никакви шансове срещу Раонич. Това в светлината на демонстрирания от Григор ТРАГИЧЕН ретур в последните месеци. Колкото до ранкинга - сега проверих и има не малко добри играчи, които са след Григор и може да го минат. Но поне в момента разликата в точките е сериозна. Виж, при срив на Григор на Уимбълдън, нещата може да загрубеят в това направление. Има и полуфинал от АТП 1000 Рим 2014, което също е доста точки. Почти навсякъде е печелил поне по две победи. Въобще има трудна задача по отношение на защитата на точките си ако продължи да прави такива ранни отпадания.
    Този пост е редактиран от VanDan; 18-03-15 в 12:33.

  10. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #668

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Всеки има право на мнение, съжалявам, че не споделям напушения позитивизъм, предпочитам малко повече реализъм, че да не заприличаме на 25 годишния ни преход. Ако на Григор му пречи Маша аз лично не му пожелавам да се "развежда" с нея за да докара до някой ГШ - в тоя живот има далеч по-важни неща от това да бухаш топката, Джокера като баща пак си мачка. Може да е малко пресилено генерализирането ми, просто не ми хареса в 4 сутринта как се би сам, затова не тръпна от ентусиазъм за бъдещето му в тениса?

  11. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #669

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Сезона още не е и по средата.Мастърсите в Индиан Уелс и Маями не са му никак удобни.Особено Индиан Уелс.Въпреки,че умее да играе на всички настилки -тези двата и турнирите в Азия са му най-тегави.Аз въобще и не очаквах да стигне повече от трети кръг на този турнир. Тепърва Григор ще играе на любимите си настилки и клея е една от тях ,въпреки че може да се стори странно на някои точно това.Все пак отрасна и игра на червено до 15 годишна възраст ,а и резултатите му на тази настилка са обнадеждаващи.Разбира се от клей до клей разлики много.Клея в Мадрид например не е един и същ с клея в РИМ.Очаквам от него един добър клей сезон .ЗА тревата не искам да прогнозирам-все още е далече.Но наистина ще е трудно да защити точките си,но пък може да прибави нови в турнирите след Уимбълдън Ще видим.А относно евентуален мач м/у Григор и Раонич -не бих бил толкова сигурен ,че Раонич ще е краен победител -дори в Индиан Уелс,дори и с този ретур на Григор
    Този пост е редактиран от martosblack; 18-03-15 в 13:09.

  12. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #670

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Цитат Първоначално публикувано от martosblack Виж публикацията
    А тук мога да добавя и Агаси,който заигра тениса на живота си след като се разведе с Брук Шийлдс.
    Какъв е извода - време е за смяна на Шарапова

  13. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #671

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Сакън,харна си е момата бе Код че и рускинче.... При Агаси беше малко по-различно.Брук го караше да спира с тениса,че да си ходили по партита Даже си спомням,че бе поставила въпроса така-,,аз или тениса".Е,Агаси и отговори със спечелване на турнир А пък Маша си е тенисистка,все оше гладна за .....успехи и бачка здраво-какъв по-добър пример за младежа
    Този пост е редактиран от martosblack; 18-03-15 в 13:39.

  14.  
     
  15. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #672

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Почистено:

    Деца, стига спорихте за глупости ....ние феновете ще сме критични , вие експертите ще сте по-либерални отностно Гришо...това си е ясно. Просто не трябва да си обръщаме излишно внимание един на друг и да си живеем в мир ХАУ!
    VanDan одобрява това.

  16. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,607
    #673

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Цитат Първоначално публикувано от martosblack Виж публикацията
    А относно евентуален мач м/у Григор и Раонич -не бих бил толкова сигурен ,че Раонич ще е краен победител -дори в Индиан Уелс,дори и с този ретур на Григор
    Милош Раонич - Томи Робредо 6:3, 6:2
    Продължаваш да гледаш фенски на Григор и да подценяваш Раонич. Дали ти харесва или не, но от 1-2г. Раонич е много стабилен в показваните резултати. Смея да твърдя, че дори повече от Нишикори. Мнооого трудно допуска изненади и ранни отпадания тип "Григор". Просто си е реален Топ 5-7. Доказва го вече почти 2г.

  17. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #674

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Е ти пък като си го зациклил на това -,,Раонич е много стабилен в показваните резултати''То ти все едно не гледаш фенски на Раонич.Разбрахме,че ти е слабост сега Ти ще си твърдиш,че Раонич е по-добър тенисист от Григор ,аз пък ще ти обяснявам как Григор е по-комплексен играч и притежава повече оръжия от Раонич.Няма да ме убедиш,че Раонич е по-добрия,нито пък аз теб,че Григор е такъв.Кой,какво доказал последните 2 години е дълга тема и така или иначе докато единия не спечели поне един турнир от шлема и не покаже игра и постоянство ,която да наруши хегемонията на онези дето им викат ,,великолепната четворка ''все ще бъдат ниво под върха-включително и Нишикори.Голям праз ,че единия се бил задържал 2 години в топ 10.Факт е,че с 2,3 изключения през последните 7,8 години турнирите от шлема стават плячка на четирима,даже по-скоро на трима играчи.
    Този пост е редактиран от martosblack; 20-03-15 в 16:10.

  18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,607
    #675

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Поздрав за Марто.
    "Световният №6 Милош Раонич постигна една от най-паметните победи в кариерата си. Късно снощи първата ракета на Канада надви с 2:1 сета Рафаел Надал (Испания) и се класира за полуфинал на първия за сезона „Мастърс" турнир, който се провежда в Индиън Уелс, Калифорния (САЩ). Успехът на Раонич дойде след здрава битка и обрат - 4:6, 7:6 (10), 7:5 след близо 3 часа игра на Централния корт.
    Бившият №1 в света Рафаел Надал имаше отлична възможност да приключи срещата в два сета.След като взе първата част 6:4 след пробив в третия гейм, в тайбрека на втория сет испанецът получи 3 мачбола. И в трите случая обаче Матадора не успя да пречупи сервиращия за оставане в турнира Раонич. В крайна сметка канадецът успя да измъкне тайбрека и да вкара срещата в решителен трети сет, който пък взе след късен пробив."
    Коментар на Надал за Раонич:
    "Видимо е, че когато Милош излезе на корта, той може да победи всеки. Когато той сервира добре си наясно, че ще трябва да играеш тайбрек, а там всичко се решава от само няколко точки. Той е все още млад и ще продължи да се изкачва нагоре в ранглистата и да става все по-постоянен"

    Наистина това, което аз харесвам в тениса като игра и играчи е пълна противоположност на това, което ти харесваш, но при Раонич сме на едно мнение. Вече казах, че не харесвам Раонич, а просто обичам обективни и реални коментари. Дразня се на фенски изцепки, които не оценяват по достойнство противника дори и да не го харесват и преувеличават представянето на любимеца си. Ако на мястото на Раонич беше Гришо през последните 2 години нямаше да пишеш за него с определение:
    Цитат Първоначално публикувано от martosblack Виж публикацията
    Голям праз ,че Григор се бил задържал 2 години в топ 10 и е стигнал до Топ 5.
    Кой какви хипотетични "оръжия" и "потенциали" притежавал няма абсолютно никакво значение. Факт е, че с изключение на периода 01-06.2014г. Григор не показва почти никакви реални "оръжия". В оценките за него се набляга предимно на "възможен потенциал" и говорене само в "бъдеще време". За пореден път ще ти напиша, че в професионалния спорт се броят само реални резултати и победи, а в тениса и мястото в ранклистата. Не случайно се отчита кой колко седмици бил на еди кое си място. Подозирам, че изпитваш неприязън към Раонич, породена от някакъв вид ревност. Той влезе при големите по едно време с Григор и сега те е малко яд, че Григор не е на неговото място.
    Този пост е редактиран от VanDan; 21-03-15 в 13:16.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 45 от 87 ПърваПърва ... 35434445464755 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Отговори: 0
    Последно: 03-12-12, 10:52
  2. VAIO Z - страхотен, тънък лаптоп от SONY
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 28-06-11, 14:12
  3. Честит Димитров ден!
    От Profita във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 26-10-05, 01:11
  4. Почина Емил Димитров
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 31-03-05, 01:10
  5. Честит Димитров ден!
    От Profita във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 01-11-04, 10:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе