Страница 67 от 87 ПърваПърва ... 1757656667686977 ... ПоследноПоследно
Резултати от 991 до 1,005 от общо 1300
Like Tree558Одобрявам

Страхотен Григор Димитров

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #991

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Ще изям телевизора! А бях си обещал да не го гледам ..... страхотен първи сет и после нищо. Много ме е яд, че си изгубих времето.

  2.  
     
  3. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #992

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Браво за епичната среща. Беше страхотна битка ,за жалост загубена от нашето момче Но нямаше как да спечели с този първи сервис!Имаше проблем с него още от началото на 3 сет и си мисля,че е контузия -той просто не можеше да вкара сервис с повече от 170-175 км/ч и въпреки това игра невероятно !Браво на момчето ни ,аз лично харесвам много промяната в него,а такава определено има.Сега на дневен ред са волетата и бекхенд слайса.Има в/у какво да работи ,но за мен този турнир няма да остави горчилка ,въпреки загубения финал.Ще печелим други такива и то не в далечно бъдеще!Успех!Прауд то бе Григориан ,както казва един приятел

    - - - - - - - - - -

    Цитат Първоначално публикувано от stenly Виж публикацията
    Ще изям телевизора! А бях си обещал да не го гледам ..... страхотен първи сет и после нищо. Много ме е яд, че си изгубих времето.
    Никога не е изгубено време ,ако човек обича да гледа тази игра.Сега не може винаги да се печели ,нали ?

  4. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Мнения
    374
    #993

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    След първия сет като гледах Троицки на пейката, отчаян, направо го съжалих. Григор си го надигра отвсякъде.
    Втория сет..... имах чувството, че играе някой друг. Тотална промяна, а трите двойни грешки в един гейм...
    Третия сет беше интересна, много голяма борба. Григор си върна отчасти много добрата игра от първия сет, с изключение на първия сервиз, но пък и Троицки изобщо не се даваше. Общо взето имаше 3-4 важни точки и за двамата, които доведоха играта до тайбрек. А победителят в тайбрека можеше да бъде и Григор - въпрос на две поредни грешки
    Важното е, че играта му няма нищо общо с миналата година, и определено ще гледаме и ще се радваме на вдигане на купи тази година!
    martosblack одобрява това.

  5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,607
    #994

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Не знам дали е дърво, но Раонич играе чудесно. Още малко техника на мрежата и става претендент дори за ГШ. 85 излизания на мрежата и 56 точки срещу Вавринка. Уверени ретури, вече и добро движение и защита. Като добавим сервиса и в момента е чудесен играч. На мен лично ми беше много приятно да го гледам срещу Вавринка. Нищо общо с клишето, че е дървен и само тип Иснър или Карлович. Демонстрира чудесен и агресивен тенис. Има четвъртфинали на всички ГШ и мисля победи над всички от Топ 5 във важни мачове. Истината е, че Григор е далеч от него като ефективност и резултати. Пък нека го подценяват.

  6. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #995

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Много е подобрил играта си Раонич!Признавм си,че не съм следил кариерата му в детайли,но от това,което виждам в последните му няколко мача и от играта му преди година е,че този човек е надградил почти всички компоненти в играта си.Какво имаше преди -топовен сервис и много добър форхенд.Сега се наблюдава една вариетивност в играта му -станал е по-агресивен и излиза често напред ,подобрил е апроуча и волетата си.Много е работено и за играта му с крака.Та този човек се придвижва по корта по качествено друг начин,който е направо стряскащ за толкова висок индивид Без значение от изхода днес ,според мен този човек,колкото и да е недолюбван от мнозина,че и от мен включително е достоен за уважение за труда и играта си! p.s.Това е мой коментар отпреди няколко дни,когато игра с Вавринка.Сега играят Раонич и Гаел Монфис-ХУБАВО Е,че един от двамата ще стигне на 1/2 от шлема,че честно казано ми омръзна да гледам на Джоко,Мъри и Федерер муцуните на всеки един турнир последните години!То не ,че пак няма поне един от тях да стигне на финал де,но много се надявам от тази страна на схемата да е един от тези двамата юнаци !
    Този пост е редактиран от martosblack; 27-01-16 в 12:00.

  7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,607
    #996

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Раонич просто ступа Монфис като по учебник. Страхотно подготвена и стриктно изпълнявана тактика. И какви удари от бекхенд и то от затруднено положение. Лиспва му още техника на мрежата. Там прави някой път грешки - и технически и тактически. Колкото до движението при височината му - останах смаян от мускулатурата на краката му - прасци и бедрени мускули. Много добре се виждаше като посреща и го даде камерата в заден план.
    Ще е доста интересен мач с Мъри, който е с най-добрите ретури в света, заедно с Джокович.
    Джоката вече е с положителен баланс срещу Федерер и е на финал. 90% титла за него.

  8.  
     
  9. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #997

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Чак да го е ,,ступал''пък и ,,по учебник''-не бих се изразил така.Гаел може и играе невероятно красив тенис ,но няма тази мотивация,която се изисква ,за да бъдеш велик шампион.Въпреки това е много приятен за наблюдаване играч ,заради атрактивната си игра.Раонич се обградил с невероятен щаб.Иван Любичич направи много за него,а сега и с Карлос Моя ще постигне онзи баланс в играта си,който му е нужен ,за да осъвмести добрият сервис и волета с играта от задна линия.Аз много харесвам,че пак има играч,който се опитва и доста често успява да играе сервис-воле ,една вече почти забравена игра.Никаква изнанада не е победата на Джокович над Маестрото днес -той си е цар на този турнир ,а днес първите 2 сета направо игра фантастично.Мен малко ме е яд ,че не се получи битката,която очаквах ,въпреки че не съм очаквал друг изход от този мач ,но това е положението.Прогнози не обичам да правя,но Джокович ако играе на финала така,както игра първите 2 сета днес-просто няма кой да му вземе турнира-нито Раонич,нито Мърчо.Сега е неговото време ,да видим докога.

  10. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,607
    #998

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    "По учебник" - стриктно спазване на тактиката сервис в тялото и излизане на мрежата след това при ретура. И излизане на мрежата с добре подбран удар в другите случаи. А Монфис е най-атрактивният играч в тура, но наистина не е постоянен.
    Аз пък след проблемите на Джокович с Симон и добрата игра на Федерер досега, очаквах доста по-тежък сблъсък. Но в момента Джокович ако показва пълните си възможности, просто няма съперник от сегашните, който да го победи. Освен ако не играе на свръх ниво, както Вавринка на финала на Гароса.

  11. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #999

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Абсолютно е така-Новак е някакъв особен индивид -той просто яде толкова много бой и от Федерер и Надал преди -когато бе все Н3 ,че това лично на него ,за разлика от много други играчи му подейства някак благотворно на психиката,колкото и странно да звучи.Освен това той е рядко адаптивен играч и това е също причина,за да започне да побеждава и двамата.Мен ми е чудно колко ще продължи тази доминация!Ако гледам в миналото на играта -едва ли кой знае колко дълго-примери толкова много .От толкова много години съм по кортовете и уж все не може да ме изненада нищо,ама ядец Все ме изненадва .Кой ли предполагаше,че ще има някой,който да бие Б.Борг още 5 години напред-е имаше-появи се Макенроу!Кой да предположи ,че ще може някой да победи Джими Къриер с мощните си удари навремето-е,появиха се такива играчи .То заради това и е някак си некорктно все да се говори за ,,най-добър '' в историята на играта.Има поне 10 човека,които могат да бъдат такива.

  12. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #1000

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Язък за Раонич!Мач,който можеше да се превърне във фантастична 5 сетова битка ,се превърна в последните два в безлична 5 сетова драма.Контузи се Милото ,но остави страхотни впечатления в този турнир.Като почитател на играта никога не съм го харесвал,но момчето се справи повече от добре на Аустрелиън опън.Въпреки това има какво още да учи и доста хляб ще изяде,докат стане заплаха за играчи от челната тройка.
    Този пост е редактиран от martosblack; 29-01-16 в 20:48.

  13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,571
    #1001

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Не-човек направо е Джокера - при 5-5 и 0-40 обръща и прави пробив на Мъри !!!

    п.п. Машина ! Честно казано надявам се тая година да постигне календарен Голям шлем - заслужава го !
    Този пост е редактиран от svetlio1; 31-01-16 в 13:49.
    martosblack одобрява това.

  14.  
     
  15. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #1002

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Терминатор ! Не знам кой ще го спре по пътя не към календарен,ами направо към златен голям шлем.Честито на всички негови почитатели!Аз лично стоически ще изчакам да мине неговата ЕРА.Да видим колко ще продължи тя

  16. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,607
    #1003

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    ГШ в календарна година е трудно постижение. Най-яркият пример е брат Серина Уилямс. Нейното превъзходство в женския тенис е несравнимо с положението в мъжкия. Миналата година беше почти сигурно, че ще го постигне и хоп Роберта Винчи я победи на полуфинала US Open. Така и Джокович се "препъна" във Вавринка на Гароса. Иначе бях абсолютно сигурен, че ще спечели вчера.

  17. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #1004

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Разбира се,че е трудно постижение.То ако беше лесно от Род Лейвър насам щеше някой да го е спечелил!Дори по време на доминацията на Федерер през 2004,2005,2006 това бе непосилно за играч като Маестрото.Имаше един Надал,който го спираше ,въпреки силната игра на Федерер на всички настилки-Ролан Гарос бе непревземаема крепост.Така бе и при Иван Лендъл само че за Уимбълдън.Малко не му достигна и на Матс Виландер.Напълно съм наясно какво представлява това-да спечелиш и 4 турнира от шлема в една календарна година.Разбирам и наблюдавам тази игра от мноого години и мога да кажа,че в момента от 68 година, Джокович е по-близо от всеки друг до това постижение и това далеч не ми се нрави,но това е положението.Той играе изключително силно на всички настилки ,доби и много опит и самочувствие последните 2 години и при един донякъде разколебан Надал в момента има огромен шанс.Относно СЕРИНА-видяхме,че дявола не е толкова черен-може да бъде победена и то от жена Евала на това момиче -АНДЖИ КЕРБЕР-така се играе и така се побеждава Серина -със сърце и хладен ум.Проблема при жените е,че са по-емоционални и оттам и по-лабилни -Серина не е чак такова страшилище-безспорно е,че притежава огромна мощ ,но проблема до голяма степен е,че просто е ,,влязлва в главите '' на почти всички други тенисистки.п.п. За любителите на тениса само да напомня,че вече тече първи кръг на турнира от АТП 250 в София.Очертава се добър турнир ,без представители на топ 20,но е нещо невиждано за България-та всички,които имат свободно време и обичат играта,могат да наблюдават страхотен тенис на родна земя
    Този пост е редактиран от martosblack; 01-02-16 в 12:21.

  18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,607
    #1005

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Седях по нощите да гледам Григор срещу 88-ия Джумхур. За пореден път се заричам да не си причинявам повече такива мъки. Този играч трябва да бъде гледан само от неутрални зрители, а не българи. Просто такова напрежение предизвиква, че ми е трудно за гледане. Нямам предвид победил-паднал. Няма лошо да паднеш, когато противника е по-добър. Но тези постоянни спадове, сривове, поредици от елементарни непредизвикани грешки по 2м. аут, по 2 двойни грешки от сервис една след друга в края на гейм и т.н. и т.н.
    Tommorow одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 67 от 87 ПърваПърва ... 1757656667686977 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Отговори: 0
    Последно: 03-12-12, 10:52
  2. VAIO Z - страхотен, тънък лаптоп от SONY
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 28-06-11, 14:12
  3. Честит Димитров ден!
    От Profita във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 26-10-05, 01:11
  4. Почина Емил Димитров
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 31-03-05, 01:10
  5. Честит Димитров ден!
    От Profita във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 01-11-04, 10:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе