F+ до колкото разбрах.
Благодарско, Стенли Значи ще се гледа ,но сега видях, че началния час не е от 20:30 а от 19:30
И аз знам за 19:30 ама ако не е първи на корта, като нищо може и да се забави.
WOW На косъм беше от поредна .... игра. Ииии избухна! Както искаше да се прекрати мача, изведнъж превключи на нощно виждане
Нерви не ми останаха...Какво му се случва на това момче и аз не знам вече
Още един турнир в който няма да играе дълго. Не знам родният келешлък ли го е обхванал, любовни драми ли има, но това не е Григор от миналата година. Имам чувството, че половината публика би играла по-добре от него ако излезе на корта.
Факт е,че не му се получава играта тази година-причините може да са много,но фактите са -слаба и немотивирана игра с някои проблясъци на отделни турнири(без оглед настилката ).Това наистина не е Григор от миналата година .Не е срамно и да загуби от Куери -той игра много добре вчера а и е бивш шампион тук.Лошото е,че Григор просто не играе за всяка точка-някои точки ги играе така апатично все едно се е предал и изведнъж избухва на следващата .Странното е,че проспива истински важните точки в сетовете ,а се хвърля с нокти изъби на други,които макар и немаловажни не са от толкова голямо значение за спечелване на сета. Няма го онзи блясък в очите,който познавам много добре от предишни години -няма го гладния за успех Григор Димитров.Треньора освен за техническата и тактическа подготовка отговаря и за мотивацията на състезателя си-та кой ако не тренъора ще те нахъса ,за да излезнеш и да играеш като за последно.Аз такова нещо обче не вижам да се случва.За техниката няма да говоря -то се е изписало какво ли не вече за слабостите му в чисто игрови план.За мен по-притесняващото в момента е мотивацията на Григор или липсата на такава ,Мен като емоционален човек и като човек свързан с тази игра от толкова години ми е болно да виждам най-големия тенис талант,който се е раждал по нашите земи да буксува така и да не реализира огромния си потенциал
Този пост е редактиран от martosblack; 16-06-15 в 14:31.
Аз пък за първи път подкрепям Григор. Стига с този хипотетичен потенциал. Това са празни прикази. В момента сякаш това са му възможностите, а не избухването за 5-6 месеца миналата година. Всяка една победа му е ценна. Запазва си (поне досега) позицията в ранкинга и това е най-важното. Единствено на Уимбълдън му трябват точки, след това почти няма какво да защитава.
Успех срещу Мюлер, защото няма да му е лесно и загуби последния си мач срещу него.
Григор май се превръща в "абонат" на подобен тип играчи като Мюлер на бързи кортове - високи и с мощен и сигурен сервис. В първия сет пропусна 3-4 топки за пробив. После при 4-5 не вкара нито един първи сервис и направи двойна грешка при 30-30. В тайбрека на втория пак елементарна грешка. Коментаторът по британския Евроспорт след всяка негова грешка от бекхенд се чудеше защо не опитва малко да разнообрази със слайс. В момента психическото му равнище се върна на ниво от преди 2г. Въпреки, че се мъчи да не го издава е загубил тотално увереност и се пропуква във важните геймове и точки.
Този пост е редактиран от VanDan; 18-06-15 в 17:01.
Жесток, пак се разходи по корта и безславно ще си ходи при Маша. Иначе "имал" амбиции да защитава титлата си от миналата година. Смяяяях! С тая игра ако остане в топ 30 до края на годината, ще си е страхотен късмет.
Явно е, че толкова си може в момента. Няма смисъл да го критикуваме язвително. В последно време нещата не опират до Маши, бейби Федерери, социални мрежи. На пръв поглед май приключи с това поведение. Не мисля, че ще падне под Топ 20. Тези след него и те са на приливи и отливи. Каквото падне след Уимбълдън ще е - после точките са много по-малко.
За потенциала ще говорим,защото го има.Пътя му тази година с този специалист обаче трябва да приключи.Пак ще кажа,той не подхожда правилно с/у опонентите си-за това има голяма вина треньора му -този, ,специалист"явно понятие от тактика си няма.Слайса е най-голямото оръжие на тази настилка-правилно говореше коментатора от Евроспорт.Миналата година Григор измъчи всички точно със слайс на тази настилка-сега... уви !
Има отново проблем с психиката и увереността си според мен. Сервираше сравнително добре и в последния гейм на първия сет се пропука. В тайбрека също се пропука във важните моменти.
За слайса и аз бях много учуден, че почти не го използва. В интерес на истината, то и нямаше много разигравания. Мачът се реши главно от сервирането.
Е да,то няма как и да е иначе-трева е Сервиса тук ти решава мача на 70%А корта е по -бърз от този на Уимблето.Гришата сервираше добре,ама пусто на важните точки се чоукна както обичат да казват младите.Няма увереност,така си е -за това трябва да се грижи основно наставника-този тази работа явно не умее да я върши.
Браво ! Показа класа в необходимите моменти и 3-0