Григор VS Надал : SportMedia.tv
Уф, голямо напрежение , честно казано , дори и да загуби , аз съм доволен от играта му ... все пак - МАЧКАЙ ГРИШО !
А ако победи , пожелавам му , време е да вземе титла от турнир от ГШ , ето какво го чака :
Ентусиастите предлагат Хасково да бъде преименуван с Григордимитрово, Велико Гришово, Горен Григор или Нова Григора
Има всичко, за да ги бие тези старци. Просто трябва още увереност. Да стане завършен продукт. Сега само името му на Надал му дава 1 сет предимство. Личи си, че се стяга и не показва играта от предните мачове. Нормално е. Надал има 23 полуфинала с 20 победи, а Григор това му е 2-ри с 1 загуба.
- - - - - - - - - -
Браво на Григор. Бори се докрай. Браво. Само още сигурност при сервис-геймовете, психика и увереност и е готов за ГШ. Не го вярвах, че ще стане скоро, но е факт.
- - - - - - - - - -
ААААА, браво, браво, браво!!! Да се върнеш след инфарктно загубен 3-ти сет и постоянно изоставане в 4-тия... Даже смея да твърдя, че в момента Григор е по-добрия играч, просто само малко увереност още. Ако отпусне ръката както с Гофен или Гаске и щеше да го е бил вече.
Браво на Гришо! Страхотно израстване. Просто имам чувството, че гледам друг човек.
Май заряза "баба" Никол и се развихри? Страшен е!
В такива мачове е важна класата ,а тя е далече от Григор.
Ей ся да го пробие и ...
... б.си , почти като през 94г. се чувствам
Пфу, що ми трябваше да се обаждам ....
Този пост е редактиран от svetlio1; 27-01-17 в 16:36.
абсолютно равностоен мач
според мен се реши с провала да пробие четвъртия
да му се не види
Много хубав мач, напрегнат.
Като гледах, май става Н12 след тази загуба, ако беше спечелил турнира влизаше в топ 5.
Но, 12 е чудесна предпоставка за завръщане в топ 10.
Уникален мач с уникален заряд , 5 часа ! Браво Гришо !
Мен си ме е яд, честно. Можеше да спечели, но и Надал е супер по отношение психика.
Е, то си е за яд , ама на Надал такива мачове не са му за пръв път , пък и късмета беше с него в доста ситуации днес ... Дано все пак Гришо успее да вземе първият си турнир от Шлема до края на годината !
п.п. ... женският финал с обща възраст 70 години , мъжкият 67 (май) ... младежи