Браво Гришо!!!Победа!!
ааааа сипах си една ракия аз на 3тия сет .. честита победа !
Гришо игра на/със '3' -'5'-'8' и ги победи!!!Три скалпа на "десетници"!!!
ЧЕСТИТО !!!
Страхотно начало на годината. Браво Гришо,бях престанал да вярвам че е възможно. Сега може да се мисли за откритото на Австралия.
Е какво толкова е направил - той си каза,че е дошъл да спечели турнира - просто го направи!![]()
Късно почнахме, но може бързо да приключим ... много добре за сега .
п.п. Размазване направо ! Браво, да си пожелаем още победи, а защо не и титла![]()
Този пост е редактиран от svetlio1; 21-01-17 в 18:03.
Разкошен мач!
Доминиран от Гришо и спечелен накрая!!!
Най-добрия мач на Григор, който съм гледал. Особено бекхенда. Гаскето си тръгна само там да му играе, но беше неприятно изненадан. И понеже съм максималист, единствено една идея повече вкаран първи сервис го делеше от максимума.
Марто какво е ставало бе човек. Ти си чакал с нетърпение цели 3 месеца, за да имаш повод да отговориш. Но щом стигнахме до този тон, то все още Раонич е по-успелия тенисист от двамата - финал на Уимбълдън, полуфинал на АО, стигал Топ 3. Това не означава, че не стискам палци Григор да го задмине и аз да си призная с удоволствие публично, че съм грешал с мнението, че Григор няма да спечели ГШ тази година. Оная нощ в 4-5 часа ставах да гледам мача с корейчето. Само дребна душица не признава успехите на нелюбимите си играчи. Но щом питаш - номер 1 е сър Мъри в момента.
Този пост е редактиран от VanDan; 21-01-17 в 21:30.
Както писах миналата година, че тогава силите на Григор си бяха за Топ 30, сега пиша, че в началото на тази година е Топ 10 играч. Най-добрата игра, която аз съм виждал от него. Особено от бекхенд. По-добра от предния добър период. Дано Раонич победи Надал, за да има Григор повече шанс на полуфинала. Раонич ми е симпатичен (заяждам се с тренера за него), но при среща между двамата въобще не подлежи на съмнение за кой съм. И срещу Надал има шансове, но и много по-голяма вероятност да се спече срещу него. Все пак Надал е врял и кипял в мачове на такова ниво. Вече на финал и двамата възможни противници са неприятни. Срещу Федерер никога не е играл добре, а Вавринка играе отлично на ГШ и особено в последните мачове - полуфинал и финал. Но щом Чилич взе ГШ, защо и Григор да не успее.
Този пост е редактиран от VanDan; 25-01-17 в 10:12.
Ем... добре беше да е Раонич, но ще трябва да се бори срещу Надал
Ама е Надал - няма лошо , аз даже исках и Ноле , че после ако беше паднал още от Истомин щеше да се почне с "пак се издъни" , а ако бие до края - "паднаха му се слабаци" и т.н.
както и да е , за да си №1 и да печелиш турнири , трябва да биеш и най-добрите - пожелавам му успех - той може ! ... само не знам как ще изтърпя цял мач да гледам тиковете на Надал- дано го скърши бързо нашия и на финала Дедо да му предаде щафетата
![]()
Няма тук "паднаха му се слабаци". Броят се победите и класирането за всеки следващ кръг.
Е аз пиша какви ще са хейтърските коментари, като неминуемо ще ги има![]()
При полуфинал на турнир от ГШ няма място за хейт. Поне според мен. Още повече при тази убедителна игра. Аз преди трудно издържах напрежението при гледане на мачове на Григор с онези пикове и спадове, върхови удари последвани от 4-5 елементарни грешки. Докато тази година играта му е съвсем друга. На бялото не може да се каже черно. И преди коментирах реалистично, а не фенски (Марто се сърдеше за това) и сега е така. Чудесна работа от Григор и щаба му. Дано задържи това ниво по-дълго време, а не както 2014г. - от януари до Уимбълдън юни.
- - - - - - - - - -
Чичо Фед май е планирал цялата тази 6 месечна почивка с една единствена цел. Титла в Австралия. Всичко е премислил. При тази игра, която показва в момента май само най-големия му кошмар Надал може да го спре. Трудно ще му е на Гришо. И в двата мача, с Надал и предполагаем финал срещу Федерер, публиката ще е за противника му. Особено за Федерер.
Този пост е редактиран от VanDan; 26-01-17 в 12:23.