Страница 68 от 87 ПърваПърва ... 1858666768697078 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,006 до 1,020 от общо 1300
Like Tree558Одобрявам

Страхотен Григор Димитров

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006
    Мнения
    8,827
    #1006

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Добре, че не станах.
    Събудих се точно в 1 през нощта и се замислих за секунда дали да стана, но добре, че си го спестих.
    Явно и той е проспал голяма част от мача си.
    Дано да се събуди за следващия мач, че ако в такива 4-то разрядни турнири вижда зор ще продължи да затъва.

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Мнения
    801
    #1007

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    И аз си причиних страданието да гледам мача. Направо го бях отписал , както от мача така и като тенисист изобщо. Как се върна в мача и аз не знам. Накратко : нашият води 4:1 и има възможност за пробив, след това губи 4:6. Вторият сет му водят 3:1 взима го. Третият отново му водят 3:1 и печели. Прави една две точки както трябва, след което потъва и се гипсира и нито сервиз нито уинъри само грешки. Боснененцът и той помогна в третият сет.

  4. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #1008

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    АМИ не си го причинявайте бе,някой кара ли ви да го гледате посред нощите!?!То как пък не се спряхте да мрънкате вече не знам .ДОКТОРЕ ,ти тоя -88 в ранкистата гледал ли си го какво може и как играе?Ако не си ,то аз съм и това е един страхотен играч.Това кой е в ранкинга нищо не значи ,а как играе един играч.Аз лично приключвам с тази тема - тя отдавна си достигна нивото на некомпетентност!
    Този пост е редактиран от martosblack; 19-02-16 в 22:03.
    Lyolyo и krasi977 харесват това.

  5. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Мнения
    3,093
    #1009

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    @мартосбляк, ти от край време се заричаш да не пишеш в темата, която си създал, но все така и не успяваш да спазваш обещаното . Аз лично не искам да преустановиш участието си тука, защото малко или много са ми интересни вижданията и анализите ти за самата игра. Но има нещо друго, в този форум никъде не е изрично написано, че темите трябва да бъдат коментирани, анализирани, гледани и т.н. с професионално и пристрастно око. При теб има един проблем, че приемаш абсолютно всяка критика към Гришо пристрастно независимо дали са заслужени или не и това много ти пречи в комуникацията с двама-трима колеги и по този начин изпадаш в конфронтация с тях.
    Разбери веднъж за винаги, че това е спорт, който в България не се котира много високо и дори малкото запалени привърженици са свикнали Гришо да бие наред (когато покоряваше върховете на АТР класацията) и сега, когато не е "същия" Григор от преди няколко години някак си хората не могат да го приемат за нормално. Разбери, това е национален манталитет (независимо от формата винаги трябва да побеждаваме ) и не може да се затрие с лека ръка. Свали треньорските (професионалните) очила и гледай, като обикновен любител на тениса, когато Григор играе и чак тогава може би ще усетиш, какво изпитват/преживяват останалите български тенис симпатизанти. Престани да "нападаш" доктора, утрото и още няколко колеги, че не приемат за нормално слабостите, които показва Григор по време на мачовете си. Не всеки има слонско спокойствие, за да търпи детински/елементарни грешки на ГД, да отнема часове от съня си посред нощите, да хаби нерви и т.н. и т.н. включая и себе си в тази категория и затова избягвам да гледам повечето мачове на Григор, а само ги следя онлакйн. Това от една страна показва, че не са никак безразлични първо към спорта тенис и второ към личността на Григор Димитров щом правят някакви лични компромиси със себе си.
    Голям човек си и се надявам да си ме разбрал правилно, без да се сърдиш. Има един голям български писател, който е написал "Разни хора, разни идеали", опитай се да погледнеш през очите на "различните".
    Приятен Уикенд и дано Гришо спечели турнира от категория АТР 250 нищо, че не се провежда в България!
    Този пост е редактиран от gnf; 20-02-16 в 16:00.

  6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,606
    #1010

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Марто е готин и се разбираме. Аз не коментирам кой колко е добър и дали Григор трябва само да бие или пада. Ти въобще гледал ли си мача с Джумхур. Той по едно време само вдигаше рамене, че не знае Григор как греши. Резултата от мача зависеше единствено и само от Григор. Джумхур помогна само с грешки, а не с някаква игра. Но това не е, което коментирах. Мисълта ми бе, че гледам мачовете на Григор пристрастно като българин (дори и да съм казвал, че не съм негов фен) и много се напрягам психически на такива мачове, когато има невероятни амплитуди в качеството си на игра. Примерно ако играе еднакво слабо и падне, не ме дразни. Аз никога не съм считал, че той е от Топ играчите, за да бие наред. Но тези мачове, когато редува супер отигравания с няколко поред аута по 2 метра или по 2 двойни в края на гейм дразни. Не коментирам какво и колко може и дали пада или бие.
    Нарочно не гледах с Манарино, и с Рам няма да гледам.
    Този пост е редактиран от VanDan; 20-02-16 в 20:16.

  7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,606
    #1011

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Не съм му на кадем на Григор. С Манарино не гледах и би. Сега не издържах и пуснах канала. Нормален мач, не ме е подразнил, както писах по-горе. По-добрият играч в мача заслужено победи. Григор опита, но с толкова грешки няма как. Моето мнение е, че е на по-добър път на развитие спрямо миналата година. Но Топ 10 отново е мираж в близко бъдеще.
    stenly одобрява това.

  8.  
     
  9. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    9,302
    #1012

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Гришо Бий и такова(й) де, да те вулважават...Секси репортерка разпитва Гришо

    Нали като губиш губиш само ти, като таковаш-таковаш за цял народ...

  10. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #1013

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Нека облизването започне сега Никол поседна в скута на Гришо | Tialoto.bg
    Вие си се дърлете ако си нямате работа ... човека "страда" от посредствената си игра..."страда"...

  11. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,606
    #1014

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Аз не се "дърлям" и си коментирам безпристрастно. Никога не съм приемал, че Григор е звезда и трябва само да бие наред. Момчето е постигнало много и се радва на живота си. Дай боже всеки му. Марто понякога се засяга все едно Григор му е "гадже"...

  12. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009
    Мнения
    5,621
    #1015

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Грикол

  13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,565
    #1016

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    След "дежурното" изнервяне , все пак победа - 7-6 , 4-6, 6-4

  14.  
     
  15. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #1017

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Аз не издържах да го гледам и след 4тия гейм просто спрях стрийма. Добре е че е бил, не е добре, че е толкова далеч от формата през 2014та. Не знам как ще си запази 28то място тая година.

  16. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,606
    #1018

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Понеже Марто "професионалиста" ни нарича "напълно некомпетентни" (той сигурно и не гледа тази тема вече) ще цитирам само част от репликите на коментатора (неутрален) на сръбската спортна ТВ, по която гледах мача. Коментаторът определено симпатизираше на Григор и си личеше по тона, че го боли от показаното от него, а не се заяжда. Той по едно време взе да пъшка и охка буквално пред микрофона.
    "Най-слабия мач, който коментирам тази година... Може би най-слабия мач в кариерата на Григор... Мач не с грешки от бекхенд на Григор, а мач "без бекхенд" от Григор... Постоянни грешки през целия мач, а не отделни периоди от него и то не с малко, а много аут, или в основата на мрежата, дори и в земята преди мрежата... Единият не може да удари 2 бекхенда (Григор) един след друг, а другия (Делбонис) греши всеки важен ретур в мача - изключително слаба игра и от двамата играчи.. Григор да вземе да пробва няколко бекхенда с 2 ръце, че да има повече шанс да му влезе някой от тях в противниковото поле... Не подхожда на играч като него, а въобще на професионален играч от тура, цял мач (не отделни периоди) да греши 90-95% бекхенда (като махнем слайса и другото беше почти 100% брак)..."
    Към края на втория сет дадоха на екрана статистика за него - към 30!?! непредизвикани грешки и 0 уинъра от бекхенд, 41% първи сервис на Григор. За целия мач не намирам статистика за бекхенда, има само обща за 53% първи сервис и 7 двойни грешки.
    Добре че Делбонис беше също толкова неадекватен, особено при ретур. Той пропусна мисля 4 сетбола първия сет, основно след грешки от ретур. През целия мач имаше не малко точки за пробив, които с лекота пропиляваше, главно след елементарно сгрешени ретури.
    Може пък нещо времето и атмосферните условия в Маями да са трудни за някои от тенисистите. Надал, както играше и би 6-2 първия сет и в края на 2-ия изравни на 4-4 и след това му стана нещо. Играеха с Григор по едно и също време и случайно засякох медицински тайм аут за Надал - и то не за някаква контузия, а за общо състояние - мериха му кръвното. И 1 гейм след това се отказа. Надал много трудно се отказва, дори и с контузия е завършвал други мачове. Гледам и други мачове е имало прекратени.
    Григор има психологически проблеми. Не са му такива възможностите и такава трагична игра при един от основните удари в тениса не е от липса на техника. Това се учи детските години. Противниците му играят и ще натискат масово бекхенда му. Това е пределно ясно и елементарно.
    Този пост е редактиран от VanDan; 27-03-16 в 12:20.

  17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006
    Мнения
    8,827
    #1019

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Явно това ще е Григор. Не е първия подобен играч в тура.
    Вземете Вавринка например. Някой гледа ли неговия мач? Редовното му изпадане в дупка, в която даже и Григор не сме виждали.
    Нашия е същия, но на малко по-ниско ниво.
    Шанса му за издигане в класацията е да задържи формата си в 2-3 мача на някой друг турнир.
    Все пак не губя надежда някой треньор да успее да го закали психологически и мотивира.

  18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,606
    #1020

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Вавринка имам чувството (може и да греша), че сякаш прави някакво "планиране" във формата си и набляга основно на турнирите от ГШ. И миналата година падаше често пролетта (и Григор го би), а накрая спечели Гароса.
    Григор не страда от липса специално на "мотивация". Тренира здраво и се бори, страда от грешките си по време на такива мачове - вижда се по лицето му като дадат в близък план. Просто е загубил страшно много увереността си, дори мисля, че има елементи на страх. Пак ще цитирам коментатора - "Григор сякаш се "уплаши" от топспин бекхенда си и още повече зачести с грешките."
    Аз се опасявам по-скоро Григор да не стане втория Багдатис. Той има един финал от ГШ и общо взето след това в стотицата и толкоз. Тази година не виждам как Григор ще направи пробив. Трябва да победи задължително Топ 10 играч, защото те идват 2-3 кръг. През добрите си сезони беше силен точно през пролетта до Уимбълдън и след това нищо. Но пък Вавринка и Чилич показаха, че винаги някой тенисист може да избухне в кариерата си. Щом веднъж Григор е стигнал до Топ 10, значи има заложен потенциал в себе си.
    Този пост е редактиран от VanDan; 27-03-16 в 12:42.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 68 от 87 ПърваПърва ... 1858666768697078 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Отговори: 0
    Последно: 03-12-12, 10:52
  2. VAIO Z - страхотен, тънък лаптоп от SONY
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 28-06-11, 14:12
  3. Честит Димитров ден!
    От Profita във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 26-10-05, 01:11
  4. Почина Емил Димитров
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 31-03-05, 01:10
  5. Честит Димитров ден!
    От Profita във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 01-11-04, 10:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе