ОК , видях и че оня ден сте писали - останало ми е от букмейкърските и подобни залози , където има предвиждане и за редовното време - не е проблем .
ОК , видях и че оня ден сте писали - останало ми е от букмейкърските и подобни залози , където има предвиждане и за редовното време - не е проблем .
Трябва никога да не си играл футбол, че да решиш че това е дузпа. Съдиятя трябваше да има в предвид че това е Робен и че е артист.
Е, в края на първото полувреме не беше артист.А мексиканците бяха решили в 48-ата минута, че вече са спечелили мача.Да им е за урок.
С клизма ама излезе 2-1 - тия холандци ми скъсаха нервите . Сега и комшиите да бият ,че много Копа Америка стана това първенство .
В 93-тата минута Робен преигра с тази дуспа - трябва да му дадат Оскар...също както и на бразилците. Така се убива футбола.
Според мен трябваше да завършат с 1:1 и в продължението да се реши..
Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-06-14 в 22:26.
Мдааа, рефера мега зле !
Ахам, Мексико заслужаваше повече победата.... Моето желание е европейците да се провалят. ХАА Дано!.... И Мексиканските шамани не можаха да помогнат....
Съдията... пообърка мача, според мен нищо фатално. Загубата трябва да тежи изцяло на абсолютно некадърния треньор на Мексико. Направо не разбирам как е попаднал на толкова високо ниво.
Абсурдни смени, абсурдна тактика. Климатът и обстановката бяха за Мексико, хората си играха първите 60 минути и този ги уби.
Много съм недоволен, че познах резултата. Вчера Бразилия продължи, днес Холандия, не са моите отбори това.
Точно това беше дузпа, колкото да не ти се иска. И аз бях за Мексиканците , но тук спор няма, нарушението бе явно, ако не го бе съборил , щеше да има гол.
Рефера не обърка нищо , доста картони спести на двата тима. Треньора направи груба грешка като пусна Чичарито, вместо да паркира автобуса. Снайдер направо разстреля вратаря. Мексиканския вратар ме впечатли много - много добра класа - нищо чудно да замести вратаря на Реал или Барса. Яд ме е Мексико трябваше да продължат , както и Чили. Холандия се роди последните 9 минути - нещо нетипично за тях. А Перси бе тотално разочарование .
В този мач нямаше нито една дузпа, можеше два пъти да му покажат жълт картон на Робен.
Гаден е записа, но засега толкова... в 1.08 се вижда, че е симулация, нищо повече от ефектно падане...
ПС:
http://www.blitz.bg/sport/article/233964
Светлъо май е познал.....
Този пост е редактиран от preparatos; 29-06-14 в 23:40.
Имаше ли дузпа срещу Робен - вижте от няколко ъгъла (видео) :: Новини
Ето по-добър. Ако беше някой мексиканец , нета щеше да гърми.
Имаше дузпа за Холандия първото полувреме - това май беше компенсация ... все пак мексиканците трябва да им е ясно ,че мача се играе поне 90 мин.
Техно, Мексико и преди смяната на Чичарито беше паркирала 3 тира и 2 фадроми
И много вратари ще им се съберат на блаугранас, вече имат Тер Стеген и Клаудио Браво, за Реал по-може
Не можах да гледам мача,бях на арбайт- но има ли няма ли дузпа Хубавото ,че един Евробоец продьлжава напред.Радвам се вьпреки залога против тях.