ОК , видях и че оня ден сте писали - останало ми е от букмейкърските и подобни залози , където има предвиждане и за редовното време - не е проблем .
![]()
ОК , видях и че оня ден сте писали - останало ми е от букмейкърските и подобни залози , където има предвиждане и за редовното време - не е проблем .
![]()
Трябва никога да не си играл футбол, че да решиш че това е дузпа. Съдиятя трябваше да има в предвид че това е Робен и че е артист.
Е, в края на първото полувреме не беше артист.А мексиканците бяха решили в 48-ата минута, че вече са спечелили мача.Да им е за урок.
С клизма ама излезе 2-1- тия холандци ми скъсаха нервите . Сега и комшиите да бият ,че много Копа Америка стана това първенство .
В 93-тата минута Робен преигра с тази дуспа - трябва да му дадат Оскар...също както и на бразилците. Така се убива футбола.
Според мен трябваше да завършат с 1:1 и в продължението да се реши..
Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-06-14 в 22:26.
Мдааа, рефера мега зле !
Ахам, Мексико заслужаваше повече победата.... Моето желание е европейците да се провалят. ХАА Дано!....И Мексиканските шамани не можаха да помогнат....
Съдията... пообърка мача, според мен нищо фатално. Загубата трябва да тежи изцяло на абсолютно некадърния треньор на Мексико. Направо не разбирам как е попаднал на толкова високо ниво.
Абсурдни смени, абсурдна тактика. Климатът и обстановката бяха за Мексико, хората си играха първите 60 минути и този ги уби.
Много съм недоволен, че познах резултата. Вчера Бразилия продължи, днес Холандия, не са моите отбори това.
Точно това беше дузпа, колкото да не ти се иска. И аз бях за Мексиканците , но тук спор няма, нарушението бе явно, ако не го бе съборил , щеше да има гол.
Рефера не обърка нищо , доста картони спести на двата тима. Треньора направи груба грешка като пусна Чичарито, вместо да паркира автобуса. Снайдер направо разстреля вратаря. Мексиканския вратар ме впечатли много - много добра класа - нищо чудно да замести вратаря на Реал или Барса. Яд ме е Мексико трябваше да продължат , както и Чили. Холандия се роди последните 9 минути - нещо нетипично за тях. А Перси бе тотално разочарование .
В този мач нямаше нито една дузпа, можеше два пъти да му покажат жълт картон на Робен.
Гаден е записа, но засега толкова...в 1.08 се вижда, че е симулация, нищо повече от ефектно падане...
ПС:
http://www.blitz.bg/sport/article/233964
Светлъо май е познал.....![]()
Този пост е редактиран от preparatos; 29-06-14 в 23:40.
Имаше ли дузпа срещу Робен - вижте от няколко ъгъла (видео) :: Новини
Ето по-добър. Ако беше някой мексиканец , нета щеше да гърми.
Имаше дузпа за Холандия първото полувреме - това май беше компенсация... все пак мексиканците трябва да им е ясно ,че мача се играе поне 90 мин.
Техно, Мексико и преди смяната на Чичарито беше паркирала 3 тира и 2 фадроми![]()
И много вратари ще им се съберат на блаугранас, вече имат Тер Стеген и Клаудио Браво, за Реал по-може![]()
Не можах да гледам мача,бях на арбайт- но има ли няма ли дузпа Хубавото ,че един Евробоец продьлжава напред.Радвам се вьпреки залога против тях.