То ако беше дузпа това нямаше да има коментари изобщо. Наистина Маркез си постави крака пред неговия, но това не е никакво нарушение, не е като да бягаш на скорост и да ти подложат крак, който не виждаш и да се пребиеш. Съвсем друго e, ако защитника те рита и ти засреща краката. Това е мойто мнение, за съжаление имам много малко точки в играта и няма как да минавам за разбирач.
Франция- Нигерия 1:1 /1/
Германия- Алжир 2:1 /1/
angel
Франция - Нигерия 3:1
Германия - Алжир 3:0
Франция- Нигерия 2:1
Германия- Алжир 3:1
- честно казано ме съмнява да вкарат повече от 2 гола , да не казвам че и победите на европейците не са много сигурни ... ама дано![]()
Франция - Нигерия 2:0
Германия - Алжир 2:0
Охоо Германия вече е фаворит в анкетата!
Футболистите на моя фаворит отдавна са по курортите ...
Не ги слушам какви простотии плещят коментаторите , че го гледам на един 21" CRT от далече , ама франсетата играят като слънчасали ... ако не ударят от подходящите "сокчета" на полувремето не ги виждам как ще довършат мача (с победа)![]()
Мм, аз и за Светльо пуснах линка, хубаво, че гледаш на HD, ама Робен вика, че бил симулирал първото полувреме, когато ти се е видяла дузпа
Топспорт - Робен призна, че симулирал за дузпа
То такива "изказвания" в нашите медии ... малко ме съмнява някой от сегашните футболисти да си признае за нещо
. За мен положението в края на първото полувреме си беше доста по-чисто - има контакт и то с двамата защитници . При свирената дузпа също имаше контакт , но пък и доста преигра с "полета"
![]()