5 гола за отрицателно време! Германия мачка - нямат милост а бразилците не са в мача вече! Плачат по трибуните... Ако има едно лесно да се спре мача, че ми стана жал направо...
5 гола за отрицателно време! Германия мачка - нямат милост а бразилците не са в мача вече! Плачат по трибуните... Ако има едно лесно да се спре мача, че ми стана жал направо...
Почна се с унижението...
Три пъти тръгнах към кухнята да си сипя чипс и то стана 5:0.
Отивай пак , че се пече шестия
Е, на четвъртия път успях да си напълня купичката с чипсче:rolleyes:.То, човек гладен да остане от тях, ама ха, немци с немци.
"Футболът е проста игра: 22-ама тичат по терена и накрая бият немците."
Гари Линекер
Май така стана.Даже последните 10-ина минути ги пропуснах, слязох до работилницата да поработя, таман си шлайфам един дъбов плот за кухнята на вилата, та викам той мача ясен, я да поработя малко.
"И накрая Германия отива на Финал" е верния цитат колега.
По голям подигравка не бях гледал - на собствен терен !
КЛОЗЕ Е велик - мина Феномена на негов терен , срещу неговия отбор !!!
моя любимец направи нещо нечувано и непостижимо. Мюлер му диша във врата 9гола на 2 световни.
Бразилия - Германия (Наживо по минути™)
Eто го и правилният коментар ))
Аз очаквах разгром, но чак пък толкова! Мина ми през акъла 0:5 да дам, но маншафта ще вкара още 1-2 гола. Пак няма да позная. С тези екипи за гостуване много им върви. На финала трябва с тях да играят!
Нека помогнем на хората в беда DMS BRAZIL - 555555...
Ако не ги побутваха съдиите , бразилците щяха да си отпаднат кротко с 1-2/0-1 на осмина/четвъртфинал и резила щеше да е по-малък ... ама не искаме финал/шампион - хубаво искате ама с тоя отбор ... 6-7-8 от Германия
10:0 ми изглежда все по реален резИлтат.