Калитковци аржентински.Много ме е яд, особено за гредата.
Калитковци аржентински.Много ме е яд, особено за гредата.
не може да се отрече, че второто полувреме, особено след средата, бяха много по-организирани и настъпателни
а меси с "мрежичката" на двамата показа класата си
Белгия - Съединени щати 2:2 . крайна победа за Белгия
Голяма суша днес...
Американците играят ужасно днес , но пък обикновено са доста ефективни и очаквам сега да стане интересно ... иии 1-0 за Белгия .
Първите 60 минути ги изпуснах, от това, което гледах после... Белгия ги разсипа американците.
Само където не могат да вкарат и вместо 2,3 на нула можеше да паднат с това успиване в края на мача.
Слава богу, в продълженията веднага им върза. Сега ще им донапълнят шушоните с още 1 - 2 гола.
Става интересно...
Ти да видиш... Точно щях да си лягам, бях сигурен, че мача свърши и янките се записаха..
Нямат достатъчно класа , ако там беше Донован белгийците щяха да са пътници .Последните 15 мин. бяха най-интересното в целия мач .
Временно класиране:
ivodivo - 73.5 точки
svetlio1 - 64.5 точки
kod - 62.5 точки
justify - 58.5 точки
aruba_man - 57.5 точки
gnf - 51 точки
zmeya.70 - 46.5 точки
glarus - 43.5 точки
edi1 - 38 точки
daley - 32 точки
tony34al - 30.5 точки
Ангелов - 24 точки
ivan1 - 14.5 точки
preparatos - 8 точки
chorlav - 1 точка
estqwerty - 1 точка
Leopardy Serval - 1 точка
stenly - 0.5 точки
Суша в прогнозите от последния ден. Нито един от участниците не позна точен резултат. Явно това Световно ни разглези и забравихме, че може да има мачове без голове в редовното време.
Немалко от участниците познаха равния мач Белгия - САЩ, но всички бяха прогнозирали 1:1, а не 0:0, което им носи само вътрешен мир, но не и точки за точен резултат
Давайте прогнози за предстоящите мачове:
Франция - Германия
Бразилия - Колумбия
Двубоите на 4-ти - една евро и една латинска битка! Предполагам прогнозите ще са цветни и твърде разнородни и току виж някой да нацели точния резултат!
Понеже Германия съм си го нарочил за мой фаворит ще трябва да си измисля прогноза в негова подкрепа. От друга страна Франция... Не е по лесен за прогноза и другия двубой! Ще е като руска рулетка!
Аз вече почнах да давам прогнози за отбори , които са ми по...ъ.ъ.ъ -приятни така да се кажеи най-вероятно ще продължа да губя точки , но пък де да знаеш - може някой от тях да стане шампион .
Иначе добре стана , че отбори играещи атакуващ футбол продължиха , щото още мачове с паркирани автобуси (Швейцария/САЩ) не ми се гледат . Вчера тия американци бяха много зле , явно им е доста къса пейката и накрая статистиката беше направо хокейна - вратаря им беше отразил към 30 удара !
10422565_10152442487156840_7389948262197480953_n.jpg
От първите двойки съм за Франция и Колумбия ...
Този пост е редактиран от svetlio1; 02-07-14 в 16:00.
То и аз по симпатия ги карам, та да видим до къде ще я докарам.За четвъртфиналите още няма да давам прогноза.Ще пия някоя бира или бяло студено вино, ще хвърля едни кости, ще побеседвам с всевишния и ще реша.
![]()
Мдаа, оттук нататък и аз започвам да давам прогнози само и единствено по симпатии. Първенството напредна, останаха малко отбори, вече юе залагам само за по-симпатичния в съответната двойка.
Колумбийците се подготвят по време на мача за победа:
0671258001404382237_37601_600x458.jpg
Източник: Колумбийците смъркат новия спрей в карикатура, която взриви страната