Айде Германия на полуфинал....
Айде Германия на полуфинал....
Ай чИститУ!
Ама пак прословутия швабски късмет и ... нередовен гол- най-ме е яд че тоя педал (Льов) пак го въздигат за някакъв треньор макар и за пореден път да беше разкрит и надигран ... Пак се сещам за Линекер
![]()
![]()
Можеше да погледаме още 30минути, ако Бензема беше успял в 94мин.
Светльо вече имам притеснения ако Германия стане шампион да не ме намразиш, че тях подкрепям! След като Испания отпадна и сега и Франция кажи кой ще подкрепяш?
Е това само футбол
- надявам се поне колумбийците да бият тая вечер (и после Германия
) ... в другия поток донякъде предпочитам Аржентина ама де да знам ... Холандия -Германия би бил хубав финал ... ама се сещам пак кой ще бие
. Германците стават изключително "съсредоточени" и ефективни на Световни и Европейски първенства ... все пак имат Байер
(нямам предвид футболния отбор
) .
Този пост е редактиран от svetlio1; 05-07-14 в 00:17.
Не виждам кой ще спре "маншафта"! Нойер е непробиваем, защитата много здрава, средната линия на светлинни години пред другите. Само Мюлер и Шурле се дънят чат-пат и не могат да си я наместят! Аз отсега си отворих бирата!
Точно днес си получих фланелката на Швайнщайгер с цветовете за гостуване, знаех, че е добра поличба!
![]()
Досега все на полуфиналите отпадаха , айде дано сега продължат. Днес Боатенг и Кедира бяха под всякаква критика. Ноер пак бе последния кол в защитата.
Просто на късмет играят. А за това далие бил редовен гола- при 3 игри с ръце в наказателното си поле французите направо си бяха пожалени
Бензема горкият разчиташе само на себе си.
Айде Колумбия да унижи домакина !![]()
Ами въпреки, че дадох прогноза за Бразилия съм за Колумбия. Какво имаш в предвид Байр? Байер може би?
Уф , да бе - изял съм "е"-то- точно "Байер" имах предвид . Тая година се нагледах на "феноменални" изпълнения - един "футболист" пробяга в 90-та мин. почти целия терен , като за по-напряко мина през трибуните
със скоростта на Ю. Болт ... ,Ди Мария прави подобен спринт в 120-та мин. на финала за ШЛ , като обикновено му е трудно да да се движи към 70-та мин. на мачовете ... айде , айде - зоб му е майката .
Лошо почна мача - дано не завърши така (като предния) .
С този ранен гол як мач става! А Хълк ако можеше и голове да вкарва Неймар нямаше да се знае дори! Обаче ако не друго когато видя Хълк все за Невероятният (зелен) Хълк се сещам!
- - - - - - - - - -
И така Бразилия срещу Германия на полуфинал!
Ай сиктир , както се казва- баси умрелия отбор и до финал ще го дотикат !
Бразилия ще отстранят Швабия.
Аз искам Финал Алемания- Нидерландия, но бразилиците ще "подуят шушоните" на швабите...
Белгийците ще разпапурят гаучосите ...
Временно класиране:
ivodivo - 82.5 точки
svetlio1 - 64.5 точки
kod - 62.5 точки
justify - 60.5 точки
aruba_man - 59.5 точки
gnf - 53 точки
glarus - 50.5 точки
zmeya.70 - 48.5 точки
edi1 - 40 точки
Ангелов - 33 точки
daley - 32 точки
tony34al - 30.5 точки
ivan1 - 21.5 точки
preparatos - 8 точки
chorlav - 1 точка
estqwerty - 1 точка
Leopardy Serval - 1 точка
stenly - 0.5 точки
Ами... не става с фенски прогнозиСпоред мен, много лесни за прогнозиране резултати, но аз поради фенство хем съм с 0 точки, хем с гадно настроение, че отборите, за които бях отпаднаха
Само Аржентина остана от първоначалните ми фаворити...
Давайте прогнози за предстоящите мачове:
Аржентина - Белгия
Холандия - Коста Рика
Моите прогнози:
Аржентина - Белгия 2:0
Холандия - Коста Рика 2:0