Скучни четвъртфинали. И откъм игра, и откъм победители.
Групите ни разглезиха с хубави мачове и изненади, а сега е.. монотонно и безинтересно. Абе време му е да свършва, на мен почна да ми пописва..
Скучни четвъртфинали. И откъм игра, и откъм победители.
Групите ни разглезиха с хубави мачове и изненади, а сега е.. монотонно и безинтересно. Абе време му е да свършва, на мен почна да ми пописва..
ПП - Ван Гаал... все по-неприятен, но няма какво да си кривя душата, много добър.
Смяната на вратаря и подготовката за всяка ситуация трябва да влязат в учебниците.
И аз съм на същото мнение - изключително ми е противен , но е голям треньор и вчерашното му водене на мача и решение с вратаря го доказа . За разлика от един друг сам нарекъл се спИциален - по-известен единствено с тактиката си "паркиран автобус" налагана във всичките му отбори .
Временно класиране:
ivodivo - 86.5 точки
svetlio1 - 68.5 точки
kod - 66.5 точки
aruba_man - 63.5 точки
justify - 62.5 точки
gnf - 57 точки
glarus - 54.5 точки
zmeya.70 - 50.5 точки
edi1 - 40 точки
Ангелов - 37 точки
daley - 36 точки
tony34al - 34.5 точки
ivan1 - 23.5 точки
preparatos - 8 точки
chorlav - 1 точка
estqwerty - 1 точка
Leopardy Serval - 1 точка
stenly - 0.5 точки
Давайте прогнози за предстоящите мачове:
Бразилия - Германия
Холандия - Аржентина
Бразилия - Германия 0:3
Моите прогнози
Бразилия - Германия 1:1 - 1 победа за Бразилия
Холандия - Аржентина 1:2
Бразилия - Германия 2:1
Холандия - Аржентина 1:2
Бразилия - Германия 1:1 -победа за Бразилия
Холандия - Аржентина 2:1
Бразилия-Германия 1:2
Холандия-Аржентина 2:0
0:0 Германия продължава
1:1 Аржентина продължава
Айде Иво викам за "твоите" , дано само тоя идиот дето им е треньор (или съдията) не обърка мача , както винаги -
Бразилия-Германия 1:2
А така Светльо!
Бразилия - Германия 1:2
Последния мач Бразилците играха красив футбол а Неймар не се включи много да видим днес как ще стане играта макар да отцъства!
Бразилия-Германия 2:3 /2/
Холандия-Аржентина 3:1 /1/
Бразилия - Германия 0:1
Холандия - Аржентина 1:2(X) в редовното време
Ангелов, коригирай си прогнозата за втория мач. Иначе ще е невалидна. Точен резултат се дава за редовно време и ако е равен се посочва кой ще се класира на следващ етап.