Ако беше написал и какъв ти е модела на телевизора, можеше и да ти отговори някой...
7 часа
6 часа
5 часа
4 часа
3 часа
2 часа
1 час
Не гледам телевизия
Ако беше написал и какъв ти е модела на телевизора, можеше и да ти отговори някой...
Първоначално публикувано от root666нищо не може да направиш! 2 варианта - 1. сет топ бокс, 2. кам модул-слага се в CI слота на телевизора и конвертира мпег4 към мпег2 така ще имаш и картина и няма да щракаш с второ дистанционно.Първоначално публикувано от divanov
http://www.cifronim.com/излъчване-по...софия.htmПървоначално публикувано от litoff
По написаното са само 3 телевизии към момента за всички честоти
Това временно (за няколко часа) ли се случи? Или в кои райони на града се лови?Първоначално публикувано от cifronim
Нещо ми се крие в Дружба!
Останалите форумци в Сф какво хващат ефирно?
Ловиме у Младост Btv tv7 и bnt на мпг2 - друго не се намира.Първоначално публикувано от Gadnyara
52 канал работи без прекъсване от петък насам! качени са 8 канала - бтв, тв7. Сигнала му е малко слаб всравнение с 23 и 40!Първоначално публикувано от Gadnyara
някой в момента хваща ли Нова тв, че нещо ми зачезна от няколко дена?
Какво стана с програмите остана ми само БНТ /Обеля/ ,бях тръгнал да нося телевизора на ремонт?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1297943100[/time]_________________________________________________
Къде ги има тези работи,колко струват и стават ли за Logik L22LDVB19Първоначално публикувано от cifronim
Не се набутвайте с тези конвертиращи модули MPEG4->MPEG-2, в повечето случаи не сработват.
Всъщност да има някакъв много голям проблем с модулите! Нашата фирма внесе от няколко различни места и се появи един много странен проблем - работи само 5 канал на 23! другите седят забили. пробвахме самсунг, сони, филипс и при всички едно и също. писахме на производителите и те са в шок - досега не са имали такъв проблем. така че чакаме официален старт да видиме дали проблема не е в мултиплексите и мощността! за момента обаче никои не се е похвалил че гледа с модул - при всички се появява този проблем!
Еми сет топ бокса не е болка за умиране - верно второ дистанционно и кутия, но е по стабилен и по чувствителен, а и може да се гледат филми от флаш или хард
64 канал е ТЕСТОВ - МОЖЕ ДА РАБОТИ МОЖЕ И ДА НЕ РАБОТИ, МОЖЕ ДА ИМА 1 ПРОГРАМА, МОЖЕ ДА ИМА И 5 ПРОГРАМИ. НУРТС РЕШАВА
Колко струва този /сет топ бокс/ и ще ми реши ли проблема за в бъдеще
ми зависи от спецификите му - от 70 до 130! най-евтините са със стандартна резолюция и изходи скарт и рца, а скъпите са с висока резолюция и hdmi port за свързване с тв-то.Първоначално публикувано от kuuuuul
Хора, не се хвърляйте на тези модули /сет топ боксове, с темповете, с които са го подкарали, не се знае дали първо ще пуснат излъчване на смислен набор от канали, или ще си смените телевизора.
От няколко дена единия транспондер в София изчезна, остана само този с по-кофти качеството...
а ако направят мрежата DVB-T2 дали смяната на ТВ ще помогнеПървоначално публикувано от yotce
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1298025425[/time]_________________________________________________
точно обратното изчезна тоя с кофти качеството т.е. има само бнт на него, другите с доброто не са мръдналиПървоначално публикувано от wisent