Re:М-Тел QUARTO - цифрова (HD) телевизия | Дискусия
Снимките показват една много лоша телевизионна картинка, но това може да е от много неща и докато не се види на живо нищо не може да се каже :)
Аз просто искам да попитам... мина време, някой да сподели впечатления, особено за Варна... тази телевизия струва ли си или да?
Цитат:
Първоначално публикувано от Krassy
Снимките показват една много лоша телевизионна картинка, но това може да е от много неща и докато не се види на живо нищо не може да се каже :)
Аз просто искам да попитам... мина време, някой да сподели впечатления, особено за Варна... тази телевизия струва ли си или да?
Братле, снимките показват битрейта. Правени са любителски и не са за цел да показват качеството на картината, което е над това на други подобни цифрови телевии!
45 лева за телевизия само...
И при тези фактори, при които качеството зависи от подизпълнители, при условието на толкова въпроси за интернета, при липсата на телефония в тази цена... не знам, скачането направо на 1 или 2 годишен договор ми се вижда набутвация рискова :)
М-тел ако са пичове ще предложат 3 месеца тестов период, пак да си заплатим инсталация и т.н., ама да не ни слага шапката за цяла година ...
Не мога да разбера спора за цените след като при Булсат обявената цена на HD пакета e 35 лв. а прословутия ХД приемник го няма, така че и 2 лева да е пакета няма как да си го пусне човек! В случая 43 лева е с 8 лв по-скъпо, но спрямо нищото на БСК е по-добре! И за конкуренция не може да става въпрос: на пазара на HD телевизията в България M-tel явно се оказват първите стъпили :bravo (може би след Евроком)
Като добавка мога да кажа, че е много грозно да се рекламира нещо, което не съществува. Води до загуба на клиенти, и Мтел явно са уцелили момента
Я ми кажи... тези канали на М-тел всичките ли СА С ПРЕВОД? На БеГе?
С превод са каналите, които по принцип са си преведени за България.
Излъчването им е еднакво за всички оператори
Цитат:
Първоначално публикувано от Krassy
Я ми кажи... тези канали на М-тел всичките ли СА С ПРЕВОД? На БеГе?
абе ти с тъпите реклами на БСК ли ще се хвалиш? :) Що не рекламират вече ХД-то? май ги ощипаха ! ако продължават с глупавите реклами и за бегето ще ги щипнат
и вземи си пусни пакет ХД на булсат а после виж дали е на беге :016: ама няма как да видиш щото няма приемници :-memnon поне да не бяха спирали ирдето картите, но уви - автогол
Абонирах се за куарто преди около седмица . Засега съм по скоро разочарован. Каналите замръзват, прекъсват и някои не се включват. Иначе картината на всички канали е по- добра от досега ползваната кабелна телевизия. Вероятно много зависи от интернет доставчика и когато се увеличат потребителите, скоростта пада и стават проблеми. Все пак смятам, че когато се решиш на такава стъпка, си преценил всички плюсове и минуси и освен това е задължение на доставчика, в случая Курто на М тел да се разбере с интернет доставчика, и ако той не е в състояние да направи необходимото да не му се доверява и в случая да ощетява нас като потребители.
Кажи за кой доставчик става дума и за кой град.
За IPTV трябва МНОГО добра мрежа на интернет провайдъра! Поне оптика до сградата, а още по-добре - до дома.
За Лазарус - става дума за София, но кой е интернет доставчика - нямам представа.
Мога да споделя, уникално качество. А за MyZen HD съм фен отвсякъде - всяка сутрин кафето си го пия на фона на тая ТВ. За цената - всеки сам си преценя - аз преди и на Булсат имах отстъпка, ама ми я отрязаха, сега и наМтел-а имам и ми е по на далавера. Кофти ми е малко(по-скоро на жената ;), че няма Зона-та) и за по-лошото инфо за сега/следва програми. На един приятел обаче не успяха да му прекарат качество в Младост(София) - върнаха му кинтите и му развалиха дългосрочния договор:( - така че явно не на всякъде още работи.
Цитат:
Първоначално публикувано от k_tachev
Мога да споделя, уникално качество. А за MyZen HD съм фен отвсякъде - всяка сутрин кафето си го пия на фона на тая ТВ. За цената - всеки сам си преценя - аз преди и на Булсат имах отстъпка, ама ми я отрязаха, сега и наМтел-а имам и ми е по на далавера. Кофти ми е малко(по-скоро на жената ;), че няма Зона-та) и за по-лошото инфо за сега/следва програми. На един приятел обаче не успяха да му прекарат качество в Младост(София) - върнаха му кинтите и му развалиха дългосрочния договор:( - така че явно не на всякъде още работи.
Наистина добра програма и отлично качество. Само не е ли малкo депресиращо за сутрешно събуждане, особенно на звук "natural".
Нещо съм резерве към тази услуга на М-тел или поне на този етап.
Здравеите изчетъх всички мнения защото от няколко дена проучвам тази услуга и какво да ви кажа , е не успяхте да ме разубедите. Печето мнения са от типъ ЗЛОБНИ, искам също така да кажа че съм абонат на БСК и съм с HD приемник и до преди месец гледах и така нареченият им HD пакет - 1 филмов канал с 10тина филма които се въртят от незнам кога и още няколко канала които са в процес на пускане - АБСОЛЮТНО НЕЗАДОВОЛИТЕЛНО :2guns
Сед като прочетах мненията на няколкото реални абоната се навих още повече и единствената сянка остава в интернет проваидера - ДАЛИ ЩЕ СЕ СПРАВИ
Ами от мен това, а като стана абонат и реални мнения.