Ако се оправяш с Коди, можеш да пробваш. Не знаех, че има тестов период, но и да няма, гледаш един месец за десет лева без договор. Качеството е много добро, но трябва да се инвестира в боксове - МАГ 250/254. Можеш през Speedtest да провериш каква ти е скоростта и пинг-а към техен сървър.
Колко ТВ:
за начало - един приемник,
след тестов месец стават три,
до 1-2 години е възможно да добавим още три (децата растат и ще поискат да имат в стаите).
Да приемем, че са три, поне докато натрупам лични впечатления по темата.
Идеята за тест до реален сървър на доставчик ми харесва. Още утре ще пробвам да ги чекна от място, тъкмо всички съселяни ще са вкъщи и ще натоварим местната SAN (Suburban...). Благодаря!
Относно Kodi. Налага се да се занимая с просто нещо - кутийка с три конектора и дистанционно. Ще трябва да съм "прост юзър", поради остра липса на време за четене и образоване по темата. В такъв период от живота съм.
П.п. Очаквах няколко колеги да кажат "това е страхотно, онова е скъпо, третото за нищо не става, четвъртите не си вдигат телефоните при авария...". Отговори като за краен клиент.
Все пак, да взема да благодаря на всички съветващи!
Така, заредих се с търпение и посетих офис на Булсат. Млади каки отново ме облъчиха с Оптика, но след второто изречение ги помолих да спрат... В крайна сметка, изненадващо за мен, се оказа, че има кутийки при тях (не се налага да чакам монтажници вкъщи) и за 98лв с ДДС, си тръгваш с безсрочен договор, собствен бокс и общо 5 месеца предплатена услуга. Последното никой не се опита да ми каже преди това, а в крайна сметка сваля цената на приемника с повече от половината.
След като го включих, изпаднах в тих ужас:
- дистанционното му не хваща на повече от 2-2.5м. Трапезната маса в дневната ми е на 5-5.5м от ТВ и не виждах шанс да си пия салатата и да си цъкам каналите. Смених батериите - без подобрение.
- няма шанс да набереш конкретен канал, просто липсва клавиатура с цифри.
- няколко пъти го хванах, че се изключва. Голямо безумие е, че след максимум 3 часа без да го управляваш се изключва. При положение, че звука управлявам през ТВ, много вероятно е да спре точно в развръзката на някой интересен дълъг филм. Като инженер, подобно решение бих заложил само, ако ми е ясно, че правя много слабо изделие.
Първите две негативи ги "оправих" като накарах Magic remote (LG) да управлява всичко, благодарение на този Форум. Третото ще се мисли - не ми харесва да чакам, освен ТВ, да буутва и някакво устройство.
Като цяло, текущата ми нетехнологична кабелна на Нет1 в града е много по-удобна от модерната IPTV на БСК.
Добра оферта, остава и от качеството да си доволен. А след тези 5 месеца каква ще е цената?
П.П. С TiVI.bg не се ли получиха нещата?
Този пост е редактиран от Frogst; 10-06-17 в 10:00.
Не стигнах до тях. Звъннах веднъж, не ме отразиха. Свикнал съм да работя със заинтеровани доставчици, а тези не върнаха отговор. Освен това, мисля, че разчитат на корпоративни клиенти и аз щях да съм им в тежест...
Качеството на БСК Фюжъна ще го видим, все още довършвам по къщата и нямам време да гледам особено много. Ще дам отзив след като натрупам впечатления.
Причини за невърнат отговор много. Особено за малка фирма. Но за сметка на това пък може да разчиташ на компетентен разговор.
Не.
Относно т.3 от по-горния ти пост - и в този случай приемникът се изключва след неактивност, мисля, че 4 часа, но може да програмираш дистанционното да управлява телевизора, вместо обратното, и тогава тези 4 часа ще бъдат наистина неактивност.
P.S. Доколко усещам, ти си взел решение, пиша това заради другите, които ще прочетат темата.
А, решил съм да ги пробвам. Навремето с Мегалан издържах година и ги разкарах.
В момента тествам един приемник, ако несгодите се увеличат, темата за мен ще продължи да стои отворена. Имам няколко спални и една веранда да оборудвам, така, че добре ще се огледам. Може би ще пробвам пак с ТиВи...
Благодаря за отговорите и съветите!
Привет,
вариант с ТиВи и толкова стаи не значи ли аналогичен брой приемници? Мисля, че солидна инвестиция би било това.
Иначе аз съм техен абонат от седмица. Единственото, което пропуснах е това, че картината при използването на Ка Модул е по-добра, отколкото през приемник, специално при моделите на Сони. Иначе като услуга и брой канали на пълния им пакет си мисля, че няма аналог в България за момента.
Точно така.
Здравейте,
Решил съм да си купя бокс за iptv понеже живея в чужбина и мисля ,че това ще бъде по удачният вариант за мен пред булсатком.
Насочил съм се към mag254.
Искам да попитам дали е добър и евентуално да ми препоръчате друг бокс с подобни параметри ?
Другото което ме интересува е дали можете да ми препоръчате някой канал за който си струва да се абонирам.
tmtcourier
Our Picks for Best IPTV Set Top Boxes | WirelesSHack
Dreamlink T1 Plus IPTV Set Top Box Smart TV & Google Play Store
Add-on:Stalker Client - Official Kodi Wiki
ProgDVB and ProgTV
https://play.google.com/store/apps/d....emu.pro&hl=bg
за коя страна става въпрос?
https://fabiptv.com/cart.php
Ще го ползвам в Англия.
Вече поръчах бокс-а mag 256
A за каналите съм се спрял на това засега
➤IPTV -TV EVERYWHERE CUT YOUR CABLE BILL IN HALF!!