Мегалан цифрова+интернет+моя рутер=10 м. различни кабели+дискотека от диодите на устройствата(3 на брой)супер евтино STB,което хваща само,ако си със снайпер...готови ли сте![]()
Мегалан цифрова+интернет+моя рутер=10 м. различни кабели+дискотека от диодите на устройствата(3 на брой)супер евтино STB,което хваща само,ако си със снайпер...готови ли сте![]()
Ха, май говориш за старото STB, щом дреболии като дискотеката от светодиодите са единствения забележим проблем... Почакай да видиш новото STB, да видиш как може вместо нещо да стане по-добре, да стане по-зле. Е, дискотеката вече я няма, и дистанционното работи малко по-добре, за сметка на насичания, липсващи канали, почти 10 секунди, за да имаш постоянен звук...Първоначално публикувано от BEER
Следя им във форума какво става с новото STB,жалка работа с тези нови устройства само проблеми създават на хората,като опитни мишки ни използват и аз мислех да се записвам за ново,но явно няма смисъл към момента(а и няма достатъчно количество според тях)....
Аз дискотеката я реших много лесно с едно парче изолирбанд.
Може да се сложи и от вътрешната страна на капачето. :D
С малко желание кабелите също могат да бъдат прибрани/прикрити.
И така, докато не ме принудят да взема от новите СТБ-та.
Цитат от форума на Мегалан Нетуърк:
Атанас Цветанов, Мениджър Бизнес Развитие
"Уважаеми Клиенти,
Имаме удоволствието да ви известим, че се договорихме с БНТ да излъчим срещите от ЕВРО 2012 в HD по нарочен канал – БНТ 1 HD . Този канал ще стартира непосредствено преди началото на шампионата на 8-ми юни. Ще го предложим в новият ни допълнителен пакет HD Sport, който в момента се предлага промоционално безплатно за всички нови абонати на основни пакети Стандартен и Разширен до края на месец юни. За настоящите абонати пакета е достъпен срещу месечна такса от 5.9 лв. с ДДС.
Надявам се да сме отговорили на очакванията ви. "
И Мегалан се изложиха.Май тръгват по стъпките на Близу
Че нали вече е ментел , какво му е чудното .
Как изглеждат старите и новите СТБ-та. Питам да сравня на мен какво са ми дали.
Старите са черни, новите са бели. Бегай далеч от белите.
Мойто е черно. Демек е ок за сега.
Имам го Канал 1 HD ,като не съм активирал никакви HD пакети.Не знам да ли е само слух,но Канал 1 май са задължили операторите да го пуснат безплатно :rolleyes:
Едва ли е слух, СЕМ са натиснали, в последния момент го пуснаха и Мегалан, и кой ли не, съответно операторите не казват "дадоха ни го на аванта", а събират благодарности от трогнатите абонати...Първоначално публикувано от BEER
Хич не ми пука кой кого е натиснал! Важното е всеки да има достъп до събитието. Сега СЕМ да натиснат и старозагорските селяндури с паниците за да стане възможно гледането на разните им там "плюсове" от типа на тв+, филм+ и т.н.
Ако е така заслужават поздравления от СЕМ,не им се получи врътката на операторите да изкарат още някой лев от тоя канал.А и логиката каква щеше да им е ,да плащаш допълнително за канал на държавната телевизия,която се издържа от нас...нагли до безумие.И все пак Петър Василев пак намери начин да развали първия мач![]()