Страница 103 от 104 ПърваПърва ... 5393101102103104 ПоследноПоследно
Резултати от 1,531 до 1,545 от общо 1553
Like Tree361Одобрявам

Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. pab
    pab е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013

Отговор: Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

Здравейте! Използвам приложението за ИПТВ на НЕТ1 "InfiniTV". Също така по коаксиал вървят и каналите на цифровата телевизия на НЕТ1. По договор плащам за ИПТВ, а коаксиала го оставиха като бонус. Договорът ми е изтекъл и вече е безсрочен. До вчера всичко вървеше добре, но от вчера са орязали доста от каналите в приложението за ИПТВ. Има ли някой от вас да ползва приложението на НЕТ1 за ИПТВ, да каже дали има спрени канали или само при мен е така? Не искам да се обаждам на Виваком, защото постоянно ме облъчват с оферти за ЕОН, а когато се оплача за някакъв проблем, ми заявяват, че тази платформа вече не се поддържа и трябва да премина на ЕОН.

2.  

3. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

Премини на ЕОН, няма как.

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Имам го, не виждам все още липсващи канали, единствено в разделите по вид не се виждат някои, но ги има в ощия лист. на 31 март я спират, по писмо на хартия от тях. На същата платформа предлагат мсат, рентв, някаква пазарджишка кабеларка.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от pab Виж публикацията
    защото постоянно ме облъчват с оферти за ЕОН, а когато се оплача за някакъв проблем, ми заявяват, че тази платформа вече не се поддържа и трябва да премина на ЕОН.

В My.vivacom трябва да имате едно безплатно приложение ЕОН . Проверете.
    От години не са досаждали, откакто има казах, че съм запознат с качеството по коаксиал.
    Този пост е редактиран от brotzki; 07-03-25 в 13:49.
    Rumb@ta одобрява това.

6. pab
    pab е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013

Цитат Първоначално публикувано от brotzki Виж публикацията
    В My.vivacom трябва да имате едно безплатно приложение ЕОН . Проверете.
    От години не са досаждали, откакто има казах, че съм запознат с качеството по коаксиал.
    Приложението го имам, но там активираните програми са от пакета Лайт. В пакета на InfiniTV имах програми, които ги няма в ЕОН. Спряни са каналите 999, 24 kitchen , Nat geo wild и др.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Рядно пускам приложението ЕОН. Тези дни се наложи да го включа за връщане на съдържание, обаче Еpic Drama изглежда не поддържа тази функция. При вас налична ли е за този канал?

8.  

9. Member Аватара на ockac23
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от brotzki Виж публикацията
    Рядно пускам приложението ЕОН. Тези дни се наложи да го включа за връщане на съдържание, обаче Еpic Drama изглежда не поддържа тази функция. При вас налична ли е за този канал?
    Не го ползвам ЕОН като приложение на телефон, а през web browser и няма проблем с връщане на съдържание при Epic Drama.

Но мисля, че този канал е наличен в ЕОН само при абонамент еон, а не с Нет1, защото ако ползвам логина на жената (тя има договор ЕОН) каналът Еpic Drama е наличен, а ако ползвам моя логин в ЕОН (прехвърлен от Нет1) там каналът не е наличен.
    Този пост е редактиран от ockac23; 11-03-25 в 11:09.

10. Member Аватара на nerazzurri
    Тук е от
    Feb 2011

Малко встрани от темата, но пак за Свиваком.
    Таксували са ми един СМС като три. Питах ги и след доста комуникация ми отговориха, че съм пратил два СМС-а на същия номер и един СМС на друг номер, Понеже знам, че това не е вярно им казах да ми дадат номерата. Отговориха, че трябвало детайлна справка. Поисках такава, взеха ми 6 лв. и я изпратиха. В нея ясно се вижда, че тоя ден има изпратен един СМС, но е отчетен като три. И пак им писах Казаха, че ми били изпратили справка, която показвала СМС-и и разговори. И аз пак пиша, че точно това показва и според нея таксуват един СМС като три и какво ще направят за грешката си. Още няма отговор.
    Интересното беше, че първоначално ми звънна една госпожиа да каже, че според техните специалисти съм бил пуснал емотикони или картинки и затова отчело повече символи. Но аз знам какво съм писал - още го пазя самия СМС, символите са за един, защото телефонът ги брои сам.
    Отделно от това от офиса ми казаха, че пуснали заявка за детайлна справка и аз си чаках сума време без резултат. Оказа се, че е трябвало от офиса да ми дадат да пусна Заявка, а не са. И пак ходих заради това. Без коментар.
    Дали да се свържа с КЗП? Защото ако веднъж са направили това с мене, може да го правят с много клиенти...
    Този пост е редактиран от nerazzurri; 18-03-25 в 12:37.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Че стават грешки, стават. Но понеже са големи тарикати, аз лично бих се заинатил и бих ги гонил до дупка, макар и накрая да съм вътре с пари. От КЗП не вярвам да ти обърнат сериозно внимание, но действай! Тройният картел винаги трябва да бъде гонен до дупка, дори и за най-дребните измами. Жалко е, че повечето хора нямат време и нерви или не им се занимава чисто и просто от мързел. Покрай пандемията работех от вкъщи и един ден домашния нет на ментел сгъна. На телефона попаднах на някакъв келеш с объркана сексуална ориентация, който започна да ми обяснява, че проблема бил при мене и нямало какво да направят. Естествено не беше така и ги попитах как ще ме компенсират за причиненто неудобство и невъзможността да си върша работата поради тяхна грешка. Махнаха ми 15 лв от сметката, но аз подадох сигнал и към КЗП, след което отървах и една месечна такса.
    npb и nerazzurri харесват това.

12. Member Аватара на nerazzurri
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Че стават грешки, стават. Но понеже са големи тарикати, аз лично бих се заинатил и бих ги гонил до дупка, макар и накрая да съм вътре с пари. От КЗП не вярвам да ти обърнат сериозно внимание, но действай! Тройният картел винаги трябва да бъде гонен до дупка, дори и за най-дребните измами. Жалко е, че повечето хора нямат време и нерви или не им се занимава чисто и просто от мързел. Покрай пандемията работех от вкъщи и един ден домашния нет на ментел сгъна. На телефона попаднах на някакъв келеш с объркана сексуална ориентация, който започна да ми обяснява, че проблема бил при мене и нямало какво да направят. Естествено не беше така и ги попитах как ще ме компенсират за причиненто неудобство и невъзможността да си върша работата поради тяхна грешка. Махнаха ми 15 лв от сметката, но аз подадох сигнал и към КЗП, след което отървах и една месечна такса.
    Хвани единия, удари другия... Поздравления за усърдието!
    Ще направя каквото мога, защото те разчитат точно да не ти се занимава. Ама няма да стане!
    CubanLinx одобрява това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Ооо, да. На близък приятел преди 4-5 години му бяха набутали HBO като бонус към дебитната карта на Raiffeisen. Никога не е ползвал услугата, но всеки месец си плаща и до ден днешен. Говорил съм му много пъти и отговора всеки път е - не ми се занимава. Най-накрая му дойде акъла в главата, но покрай изтеглянето на Raiffeisen няма как да откаже абонамента и сега трябва да му анулират картата и да му извадят нова, за да може да спре таксата за HBO.

14.  

15. Member Аватара на nerazzurri
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Ооо, да. На близък приятел преди 4-5 години му бяха набутали HBO като бонус към дебитната карта на Raiffeisen. Никога не е ползвал услугата, но всеки месец си плаща и до ден днешен. Говорил съм му много пъти и отговора всеки път е - не ми се занимава. Най-накрая му дойде акъла в главата, но покрай изтеглянето на Raiffeisen няма как да откаже абонамента и сега трябва да му анулират картата и да му извадят нова, за да може да спре таксата за HBO.
    Нямам думи просто. Трябва да ги гоним до дупка - те го заслужават, а и сами си го направиха.
    А пък тук при ново съобщение преди получвах уведомяване в имейла, обаче от доста време няма такова нещо, въпреки че в опциите съм отметнал да има... Писах им, но не отговарят. То това да е проблемът.
    CubanLinx одобрява това.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

И трите оператора са еднакви измекяри и не трябва да им се пуска грам аванта. Ментел не вдигнаха таксите като другите, но великата им отстъпка от 2 кинта остана само за абонатите, които си добавят карта в профила и активират автоматично плащане за услугите. Няма как да стане, халал да са им 2-та лева.

17. Member Аватара на nerazzurri
    Тук е от
    Feb 2011

Странно - получих имейл, че има отговор по темата. Сигурно 2 години не идваха, а днес се оплаках тук и нещо стана.
    Това ментелско плащане автоматично с карта означава май, че могат да си дърпат пари по всяко време, а?!!

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Малко влизаме в теории на конспирациите, но съм абсолютно убеден, че четат измекярите долни Относно картата, точно това означава. В един друг форум вчера четох точно такъв казус. Договор, който е прекратен предварително с измислени неустойки. Естествено веднага са си ги дръпнали от картата. После ходи се разправяй....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От Nasko Hristov във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 624
    Последно: 02-04-25, 16:29
  2. М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1107
    Последно: 18-07-22, 16:57
  3. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 14:08
  4. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 00:12
  5. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 12:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе