До колкото разбрах от края на септември ще стартира Nova Premier League HD и по НЕТ 1
До колкото разбрах от края на септември ще стартира Nova Premier League HD и по НЕТ 1
От м.май смених Близу с NET.1 със съдействието на наш съфорумник и нямам никакви оплаквания от нета и телевизията.
LG42LH4000
не те разбирам. всички кабеларки предоставящи цифрова пускат и радио. какъв е проблема. Аз съм вързал ТВ-то си към 5.1 уредба и понякога искам да слушам радио или да бухам още техника, за да си пускам и радиото.Първоначално публикувано от dimkaraganchev
Един глас за НЕТ1. Вече две години съм с тях-телевизия и интернет. От време
на време се случва пропадане на интернета, а някой път и двете. Все пак това
не е правилото, а по-скоро изключението. Преди бях на близоо-мъка беше. Ползвам и
цифровата и аналоговата им телевизия и двете ги бива, а пък HD най-вече. 30 лв. на
месец.
Оо, браво, има хора, които също ги харесват Аз се надявам да вкарат и нещо свежо като оферта скоро...
Сериозно обмислям варианта да премина на НЕТ 1 от Близу, но четейки темата видях нещо леко притеснително и по-точно относно гледането на телевизия на СОНИ телевизор. Въпроса ми е имат ли проблем със СОНИ телевизори или не, ако имат какъв точно (не питам за телевизори модели 2012 а за по-стари).
Благодаря предварително на всички отзовали се
Имам СОНИ тринетрон на 15г предава перфектно на НЕТ 1
Прочети това http://net1.bg/node/121 и ще имаш отговор , аз също изчаквам да ми свърши договора и се ориентирам към NET1Първоначално публикувано от krassendeltchev
Може би аз не бях ясен или не разбирам написаното. Въпроса не е да върви изобщо а с вградените тунери които имам DVB-C and MPEG-4, без да се налага външен приемник. От техния сайт става ясно (според мен) че нямат проблем с моделите от 2012 година на Сони, а моят е от 2008 година.
Така че все още не ми е много ясно, ако има някой със по старо сони ползващ вградените си тунери да сподели работи ли нормално.
Благодаря
Аз писах, че преди ми казаха че може да има проблем ако телевизора е SONY. Най-добрия вариант е да им се обадиш и да ги питаш! Щом вече имат сертификат би трябвало и с по-старите модели да няма проблеми.
Здравейте , когато казах за това сертифициране от страна на Sony , предположих че то не е случайно , а е на база от доказани технически показатели . Според мен не би трябвало да има проблем с телевизорите преди 2012г. ако Net1 спазва DVB-C стандарта както трябва. При модели от 2008г. не съм виждал телевизор с MPEG-4 тунер , освен ако има някой от високите класове. Знам за проблеми при Близу със Сони тунерите .Първоначално публикувано от krassendeltchev
Да , при близу имаше проблеми но не мога да си открия темата . Телевизора беше на шефа ми модел ако не се лъжа 2007 година без МПЕГ4 . Тия от близу направиха някаква шашма когато пуснаха новата визия - оная лилава плюнка - телевизора сканираше само основния пакет за града на 420 мхц и друго не хващаше След дълги разговори с неграмотници , а мисля че проблем имаше и в други градове - ти от близу освободиха пакета от кодиране и проблема се реши . След няколко месеца си оправиха проблема и ги кодираха на ново .
ПП. https://forum.setcombg.com/index.php/topic,49880.0.html
http://www.blizoo-forum.com/viewtopic.php?f=4&t=308
Ооо, от кога не бях влизал тук! И темата си продължава...ами аз съм на НЕТ1 и съм доволен за сега.А иначе ме кефи мното на jonov аватара !
Странно,защото аз не съм имал проблеми никакви .... Може да е моментно,надали е нещо фатално
Здравейте,и аз съм се насочил към нет 1,но никъде не видях HBO, Cinemax, HBO Comedy, Cinemax2.Не знам как ще се разберем с жената.....