Така е...и за това аз се чувствам длъжен да показвам позицията си, незявисимо дали на някой му харесва или не !
Така е...и за това аз се чувствам длъжен да показвам позицията си, незявисимо дали на някой му харесва или не !
Вчера, обаче ми прекъсна тв за 2 часа - това ми се случва за 2ри път този месец а попринцип никога не съм имал проблеми. Надявам се да не наблюдаваме спад в нивото на нет1 .
Направо им звъни, хич не ги жали! На тях това им работата, нали.Първоначално публикувано от Sotris
Звъннах им, вдигнаха ми - нямам проблем но нещо ми го играят по близувски. иначе вече е ок тв и нет
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1342088160[/time]_________________________________________________
НЕ корекция - не го играят по близувски, защото ако бяха близу досега още нямаше да имам тв и нет
Айде сега , няма да се обиждаме на близу Аз съм подал преди 24 часа да ми включат HBO HD като компенсация за дискавъри и до момента още не е включено - прехвърлят си тикети
ахахаха братле, какво да ти кажа ...мога да напиша цял ферман за близу и техните интересни историйки, ама мисля, че не е необходимо чак толкова вече да ги плюем тея хора, просто се изтъркахме А мен лично са ме довеждали до нервен срив, защото няма какво да направя, за да получа нет в неделя вечер, когато имам адски работа на комп,а те наще го пускат след 2 дена ...найййссс
В тая тема не бях влизал от доста време ...какво да кажа повече от това което съм казал и преди, който е луд да се вързва на близу да го прави аз лично си залагам на нет едно и мегалан и така
Всички останали замлъкнаха :D
мен ми се иска да знам, защо НЕТ1, не предлагат с цифровите канали и радио. Изобщо не бях се загледал, когато се абонирах.
Изтича ми договора с близу и мисля да се метна на нет1 , лоши неща не прочетох за тях , но като качество на картината дали са добри , ще се гледа на 46 hx 720 . И малко впечатления за нета им ако може
Преди два месеца и аз бях пред същата дилема Махнах се от Близу сега, ползвам цифрова телевизия и нет на нет1 нямам проблеми нито с тв програмите нито с качеството на нета
Радио ли?! Това да не ти е Близу?
Давай с нет1 Няма да съжаляваш,въпреки че все тая биха казали някои !
Net1 имат вече сертификат от SONY : http://net1.bg/node/121
Странно, аз преди година и половина преди да си взема телевизор им звънях да ги питам дали ще има проблеми с HD и цифровата без допълнителен приемник и ми отговориха че имали проблеми само с телевизори с марка SONY. Явно нещата вече са оправени