Така е...и за това аз се чувствам длъжен да показвам позицията си, незявисимо дали на някой му харесва или не!
Така е...и за това аз се чувствам длъжен да показвам позицията си, незявисимо дали на някой му харесва или не!
Вчера, обаче ми прекъсна тв за 2 часа - това ми се случва за 2ри път този месец а попринцип никога не съм имал проблеми. Надявам се да не наблюдаваме спад в нивото на нет1 .
Направо им звъни, хич не ги жали! На тях това им работата, нали.Първоначално публикувано от Sotris
Звъннах им, вдигнаха ми - нямам проблем но нещо ми го играят по близувски. иначе вече е ок тв и нет
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1342088160[/time]_________________________________________________
НЕ корекция - не го играят по близувски, защото ако бяха близу досега още нямаше да имам тв и нет![]()
Айде сега , няма да се обиждаме на близу
Аз съм подал преди 24 часа да ми включат HBO HD като компенсация за дискавъри и до момента още не е включено - прехвърлят си тикети
![]()
ахахаха братле, какво да ти кажа ...мога да напиша цял ферман за близу и техните интересни историйки, ама мисля, че не е необходимо чак толкова вече да ги плюем тея хора, просто се изтъркахмеА мен лично са ме довеждали до нервен срив, защото няма какво да направя, за да получа нет в неделя вечер, когато имам адски работа на комп,а те наще го пускат след 2 дена ...найййссс
![]()
В тая тема не бях влизал от доста време ...какво да кажа повече от това което съм казал и преди, който е луд да се вързва на близу да го прави аз лично си залагам на нет едно и мегалан и така![]()
Всички останали замлъкнаха :D
мен ми се иска да знам, защо НЕТ1, не предлагат с цифровите канали и радио. Изобщо не бях се загледал, когато се абонирах.
Изтича ми договора с близу и мисля да се метна на нет1 , лоши неща не прочетох за тях , но като качество на картината дали са добри , ще се гледа на 46 hx 720 . И малко впечатления за нета им ако може
Преди два месеца и аз бях пред същата дилема Махнах се от Близу сега, ползвам цифрова телевизия и нет на нет1 нямам проблеми нито с тв програмите нито с качеството на нета
Радио ли?! Това да не ти е Близу?![]()
Давай с нет1Няма да съжаляваш,въпреки че все тая биха казали някои !
Net1 имат вече сертификат от SONY : http://net1.bg/node/121
Странно, аз преди година и половина преди да си взема телевизор им звънях да ги питам дали ще има проблеми с HD и цифровата без допълнителен приемник и ми отговориха че имали проблеми само с телевизори с марка SONY. Явно нещата вече са оправени![]()