Хмм - при Нет 1 има ли ТВ+ и Film +?Първоначално публикувано от skydancer
Формулата ще я дават по Film +. Знам за 2 кабеларки в София (незнаех за Нет1), който излъчват ТВ+, но не и Film+.
Хмм - при Нет 1 има ли ТВ+ и Film +?Първоначално публикувано от skydancer
Формулата ще я дават по Film +. Знам за 2 кабеларки в София (незнаех за Нет1), който излъчват ТВ+, но не и Film+.
Естествено, че няма! Няма голям оператор в София който да предлага "сакралните" канали. Тези които сме към НЕТ 1 ще гледаме Ф1 по RTL.Първоначално публикувано от Under666
Написаното от мен днес е наистина малко объркващо..
Net1 не предлагат тези 2 'велики' канала. Но предвид невъзможността (а и вече нежеланието ми) да стана абонат на Булсатком, се спирам на Net1.
Не съм много фен на немския език да му се не знае.. Тук са посочени всички телевизии, които ще излъчват състезанията от F1: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...e_broadcasters
За съжаление, ВВС ще излъчват едва 1/2 от сезона. Дано предаванията на Sky Sport си заслужават и дано именно тях поне да има на торенти..
Здравейте, абонат съм на NET1, но все още съм с аналогов TV - SIEMENS FS 246. Мога ли да гледам цифровите канали с цифров приемник DigiView HD. Не искам да си сменям телевизора с LED по ред причини, но каналите, които не мога да гледам стават все повече .
Всички ХД приемници имат поне един СД аналогов изход.
Свържи се с мен по тел. или ми пиши тук съобщение. Мога да бъда полезен с хубави бонуси при едногодишните договори, да осигуря HD приемник вместо цифров при пакета с най-висока скорост, с който върви, или при едногодишните договори HD приемник. При съмнения дали ще са с добро качество телевизията и Интернета, нямате възможност да тествате. Аз мога да го уредя.Първоначално публикувано от skydancer
Въздържайте се от официални контакти на НЕТ1 в темата. Този оператор е получил предложение за официална тема във форума, което прецени, че не го интересува. Така че, нека запазим неофициалносттта - ако искаш да помогнеш, разбери се с човека на лични, а не публикувай в темата контактите на НЕТ1
Крис
НЕТ 1 този път се издъниха! Преди седмица-две смениха Eurosport 2 Int с Eurosport 2 Ru, в резултат сумати хубави предавания заминаха. Гадове!!! На всичко отгоре EPG на NG не отговаря на действителността.
Имам питане към ползвателите на Net1 HD каналите full HD ли са което по стандарт си е 1920х1080 или са с друга резолюция
На мен телевизора на HD каналите ми дава : 1080i , 16:9 , HD. На другите : 576i, 4:3, SD
Здравейте, обмислям да сменя доставчика си на цифрова телевизия и ме интересува имате ли идея дали Нет1 има проблеми в Слатина. Ползвам интернет от Нет1 от 7 месеца и често се случва да спира сигнала. Искам да разбера дали с телевизията има същия проблем. Благодаря предварително!
Аз съм от Гео Милев и вече 2 години съм доволен от телевизията. Интернет ползвам от друга фирма, но доколкото знам телевизията и нета им идват заедно до блока, така че ако ти прекъсва значи може би и с телевизията може да имаш проблем. Аз откъм поддръжка на телевизията съм доволен - 2 пъти откакто съм им абонат ми се е налагало да им звъня и винаги са пращали хора, които бързо са отстранявали проблема.
Аз също съм в Слатина, но нямам проблем с тях, за две години да ми е прекъсвала най-много два пъти в някви бури. Но най-добре е да си направиш нет и ТВ от един доставчик, ще ти излиза доста по-евтино, а и тия от нет1 постоянно пускат някви оферти, ако искаш повери дали няма нещо изгодно в момента.Първоначално публикувано от ka
Интересуваме каква е картината на Net 1 при големите диагонали 46 и 55 инча Защото дочувам, че при някои оператори при големите диагонали картината била трагична
Здравейте,
след много години с Близо (и предишните им наименования), сега ми изтича договора и сме се насочили към NET 1.
Доколкото разбирам при тях няма нужда от CI модул а директно телевизора си декодира.
Моля за информация, впечатления от този оператор (живея в Младост 4). Искам да ползвам пакета - ТВ + Интернет.
Като цяло съм доволен от Близо - но финансово на NET 1 офертата изглежда доста по-добра и затова мисля за смяна.
Добри впечатления.
Гледаш си директно без модул или приемник.
Почти няма прекъсвания на сигнала.
Интернета е по-бавен от този който са обявили - при обявени 25 mbps, най-много съм постигал 13.6 mbps.