Страница 7 от 102 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 1516
Like Tree349Одобрявам

Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Re:цифрова кабелна телевизия на NET 1 в София

Цитат Първоначално публикувано от skydancer
    И още един въпрос относно звука.

След близо 2 месеца ми изтича договора за интернет с Мегалан, чийто доволен клиент съм от 5 години. Искам вече и телевизия освен интернет, но за жалост условията на Мегалан са доста неконкурентни, плюс въпросната черна кутия с грозно дистанционно..
    Сезон 2012 на F1 ще се излъчва по TV+ и Film+ (Булсатком), но по ред причини (изложение, етаж и т.н.) не ставам за Булсатком. Общо взето съм се спрял на Net1.

Тук е и въпроса - ОК, цифрова телевизиря с няколко HD канала - картината е ясна. Но наистина, как стои въпроса със звука? Имам рисийвър и ми е интересно какъв сигнал ще детектва. Предполагам РСМ (може и да греша), но това да речем за цифровите канали. При HD каналите как стои въпроса? Не че има голямо значение, но исках и с това да съм наясно. Системата ми е прилична и едва ли ще съм недоволен от звука. Факт е обаче, че там, където има Dolby (или DTS, което би ме учудило за телевизия) звука би трябвало да е значително по-добре.
    Хмм - при Нет 1 има ли ТВ+ и Film +?
    Формулата ще я дават по Film +. Знам за 2 кабеларки в София (незнаех за Нет1), който излъчват ТВ+, но не и Film+.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от Under666
    Хмм - при Нет 1 има ли ТВ+ и Film +?
    Формулата ще я дават по Film +. Знам за 2 кабеларки в София (незнаех за Нет1), който излъчват ТВ+, но не и Film+.
    Естествено, че няма! Няма голям оператор в София който да предлага "сакралните" канали. Тези които сме към НЕТ 1 ще гледаме Ф1 по RTL.

4. Тук е от
    May 2011

Написаното от мен днес е наистина малко объркващо..
    Net1 не предлагат тези 2 'велики' канала. Но предвид невъзможността (а и вече нежеланието ми) да стана абонат на Булсатком, се спирам на Net1.
    Не съм много фен на немския език да му се не знае.. Тук са посочени всички телевизии, които ще излъчват състезанията от F1: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...e_broadcasters
    За съжаление, ВВС ще излъчват едва 1/2 от сезона. Дано предаванията на Sky Sport си заслужават и дано именно тях поне да има на торенти..

5. Тук е от
    Mar 2012

Здравейте, абонат съм на NET1, но все още съм с аналогов TV - SIEMENS FS 246. Мога ли да гледам цифровите канали с цифров приемник DigiView HD. Не искам да си сменям телевизора с LED по ред причини, но каналите, които не мога да гледам стават все повече .

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Всички ХД приемници имат поне един СД аналогов изход.

7. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от skydancer
    И още един въпрос относно звука.

След близо 2 месеца ми изтича договора за интернет с Мегалан, чийто доволен клиент съм от 5 години. Искам вече и телевизия освен интернет, но за жалост условията на Мегалан са доста неконкурентни, плюс въпросната черна кутия с грозно дистанционно..
    Сезон 2012 на F1 ще се излъчва по TV+ и Film+ (Булсатком), но по ред причини (изложение, етаж и т.н.) не ставам за Булсатком. Общо взето съм се спрял на Net1.

Тук е и въпроса - ОК, цифрова телевизиря с няколко HD канала - картината е ясна. Но наистина, как стои въпроса със звука? Имам рисийвър и ми е интересно какъв сигнал ще детектва. Предполагам РСМ (може и да греша), но това да речем за цифровите канали. При HD каналите как стои въпроса? Не че има голямо значение, но исках и с това да съм наясно. Системата ми е прилична и едва ли ще съм недоволен от звука. Факт е обаче, че там, където има Dolby (или DTS, което би ме учудило за телевизия) звука би трябвало да е значително по-добре.
    Свържи се с мен по тел. или ми пиши тук съобщение. Мога да бъда полезен с хубави бонуси при едногодишните договори, да осигуря HD приемник вместо цифров при пакета с най-висока скорост, с който върви, или при едногодишните договори HD приемник. При съмнения дали ще са с добро качество телевизията и Интернета, нямате възможност да тествате. Аз мога да го уредя.

Въздържайте се от официални контакти на НЕТ1 в темата. Този оператор е получил предложение за официална тема във форума, което прецени, че не го интересува. Така че, нека запазим неофициалносттта - ако искаш да помогнеш, разбери се с човека на лични, а не публикувай в темата контактите на НЕТ1

Крис

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2007

НЕТ 1 този път се издъниха! Преди седмица-две смениха Eurosport 2 Int с Eurosport 2 Ru, в резултат сумати хубави предавания заминаха. Гадове!!! На всичко отгоре EPG на NG не отговаря на действителността.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Имам питане към ползвателите на Net1 HD каналите full HD ли са което по стандарт си е 1920х1080 или са с друга резолюция

11. Member
    Тук е от
    Apr 2010

На мен телевизора на HD каналите ми дава : 1080i , 16:9 , HD. На другите : 576i, 4:3, SD

12. Тук е от
    Mar 2012

Здравейте, обмислям да сменя доставчика си на цифрова телевизия и ме интересува имате ли идея дали Нет1 има проблеми в Слатина. Ползвам интернет от Нет1 от 7 месеца и често се случва да спира сигнала. Искам да разбера дали с телевизията има същия проблем. Благодаря предварително!

13. Member
    Тук е от
    Apr 2010

Аз съм от Гео Милев и вече 2 години съм доволен от телевизията. Интернет ползвам от друга фирма, но доколкото знам телевизията и нета им идват заедно до блока, така че ако ти прекъсва значи може би и с телевизията може да имаш проблем. Аз откъм поддръжка на телевизията съм доволен - 2 пъти откакто съм им абонат ми се е налагало да им звъня и винаги са пращали хора, които бързо са отстранявали проблема.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от ka
    Здравейте, обмислям да сменя доставчика си на цифрова телевизия и ме интересува имате ли идея дали Нет1 има проблеми в Слатина. Ползвам интернет от Нет1 от 7 месеца и често се случва да спира сигнала. Искам да разбера дали с телевизията има същия проблем. Благодаря предварително!
    Аз също съм в Слатина, но нямам проблем с тях, за две години да ми е прекъсвала най-много два пъти в някви бури. Но най-добре е да си направиш нет и ТВ от един доставчик, ще ти излиза доста по-евтино, а и тия от нет1 постоянно пускат някви оферти, ако искаш повери дали няма нещо изгодно в момента.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Re:Net 1 - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения

Интересуваме каква е картината на Net 1 при големите диагонали 46 и 55 инча Защото дочувам, че при някои оператори при големите диагонали картината била трагична

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Здравейте,

след много години с Близо (и предишните им наименования), сега ми изтича договора и сме се насочили към NET 1.
    Доколкото разбирам при тях няма нужда от CI модул а директно телевизора си декодира.
    Моля за информация, впечатления от този оператор (живея в Младост 4). Искам да ползвам пакета - ТВ + Интернет.
    Като цяло съм доволен от Близо - но финансово на NET 1 офертата изглежда доста по-добра и затова мисля за смяна.

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Добри впечатления.
    Гледаш си директно без модул или приемник.
    Почти няма прекъсвания на сигнала.
    Интернета е по-бавен от този който са обявили - при обявени 25 mbps, най-много съм постигал 13.6 mbps.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 102 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От Nasko Hristov във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 615
    Последно: 23-09-24, 02:00
  2. М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1107
    Последно: 18-07-22, 17:57
  3. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  4. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12
  5. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе