Сблъсках се с "уникалната" поддръжка на Виваком.
От 3 дена нямам интернет и по никакъв начин не мога да се свържа с поддръжката им.
Нямам думи.
Писах през приложението нс Виваком,звънях 20 пъти по телефона...на 10-тата минута се отказвам да чакам
Имал ли е някой подобен случай?
Странно, досега винаги при проблем за кабелна или лан, са реагирали бързо за остраняването на проблема. В чата също са били бързи. Сега с нова версия на сайта не знам как е.
Вчера успях да се свържа с тях чрез чата от сайта им (първоначално опитах през приложението на Виваком на телефона ми,но там чата явно още не работи)Та сред многократните ми обаждания и чакане да ме свържат с някой от поддръжката ,на десетата минута се заслужах по внимателно какво ми говори автоматичния глас на жената по телефона и съвета да натисна номер 8 и съм щял да получа SMS с линк към чата на сайта им.В интерес на истината и в предишните обаждания докато чаках го чух това подканяне,но не му обърнах внимание защото не вярвах че ще ми се наложи да направя 20 обаждания по над 10 минути.Както и да е: натиснах 8 и получих SMS с линк.Влязох в чата и там някви глупости дигитални сътрудници щяли да ми решат проблема.Та почнаха - изклчи рутера за 5 секунди и пак го включи,направи това,направи онова и бам извъднъж чата прекъсна - включвам се пак по късно...пак дигитален сътрудник - минаваме по същите процедури и въпроси и отговори и най накрая стигна до заключението че ще ме свърже с реален сътрудник който ще ми реши проблема.Включва се реалния сътрудник (пак през чата) и буум...пак същите въпроси. Мдаааа ще се наложи посещение - най ранната дата е 26-ти(тоест днес)Дойде човека за 5 минути смени някакъв бушон в кутията на етажа и си тръгна.Та след 4 дена отново имаме интернет
А през e-mail контактната формата пробва ли?
Контакти - Най-голямата 5G мрежа, EON телевизия | Vivacom
Ще ти върнат поне писмен отговор и директно от сътрудник.
Чатове, ботове и други идиотии, особено през приложения, за мен са топкане на топката само.
Белким клиента се откаже и да не ги занимава.
Не се отнася само до Виваком!
Не, не пробвах мейла.За първи път се сблъсках с Виваком,досега не съм имал проблеми - чат -пат прекъсне нета(рядко) и си го оправят сами без да се обаждам (но никога не ми е прекъсвал нета за повече от 2-3 часа)