Здравейте,
имам едно питане...
От една година съм на Мегалан, 40мбт интернет с цифрова IPTV за 44лв. Договорът ми изтича другия месец. Принципно съм доволен, за една година нямам никакво оплакване и телевизията не е спирала. Интернетът няколко пъти за по 1-2 часа. Обслужването им е страхотно.
Днес подписах някакъв предваритрелен договор с Близу. Каблена 130 програми с 50мбт интернет + 2 HD пакета от по 4-5 програми и телефон. Всичко това за 40лв. Принципно казаха, че имам тестов преиод до края на ноември и после ако не ми харесва мога да се откажа. Не знам колко е истина това, като ги знам какви са измамници.
По-късно реших да им кажа на Близу да не минават да ме включват, все едно съм се отказал. Причината е, че нямам оплакване от Мегалан. Единствено, което ме блазни е, че Близу предлагат HD пакети и цените са много добри. Този същия пакет при Мегалан е около 60лв/мес. Отделно при Близу мога да включа СА модул с карта, а при Мегалан не става.
Притеснява ме, че до сега не съм чул добри думи за Близу... много зле от към обслужване, слаб интернет, проблеми и т.н.
Та въпросът ми е какво ще ме посъветвате. Да се занимавам ли с тестови периоди с Близу или да си продължавам с Мегалан, та макар и без HD телевизия.