Знам че не си на Близу , само направих сравнение че в различни градове може честотите да са различни .
Знам че не си на Близу , само направих сравнение че в различни градове може честотите да са различни .
Колега, mikora, в момента гледам точно тези канали (-1ч). На 722 Mhz са, модулиране 64-кам, скорост на предаване 6898000, силата на сигнала на тези канали е 80 % (константни), а качеството варира между 83 и 100 %. Състоянието е идентично и в Енина.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1337443990[/time]_________________________________________________
Грешката е моя, колега! Извинявам се !!! Каналите излизат при сканиране на 726 Mhz, но на инфото на телевизора пише, че са на 722.
Благодаря много за изчерпателната информация,но въпреки всичко пак не ми излизат,с телевизор Тошиба съм програмите ги хващам с неговият тунер,незнам къде греша?
Здравейте, с ТВ Samsung в момента хващам на автоматично търсене 158 цифрови програми и 40 аналогови. HD-тата са кодирани с изключение на 4 канала: Mezzo Live HD, History HD, ZDF HD и ZDF_neo HD. Все още не съм си взел САМ модул, а и не знам дали ще го направя... толкова за сега.
БНТ 1 HD на 710 Мhz.Разбира се само прякото предаване на мачовете е HD.
Не го намирам на 710. Там е пакета на ХБО.
Там си е, виж отново.
На мен на Тошибата в системна информация ми пише, че е на 706, а иначе като ги търся си задавам 710.
Извинявам се, че спамя. Аз съм на пълен пакет за 18 лева с КА-модул и би трябвало автоматично да го намеря, тъй като телевизора ми всеки ден си обновява софтуера. Като пусна ръчно търсене на 710 ми намира ХБО. При вас под какво име намирате канала БНТ ХД.
Току що говорих с една кака от офиса. Каза ми, че действително мачовете се излъчват е ХД формат, само че на мястото на канала "Ерос". Като си отида в къщи довечера ще пробвам.
Казва се EURO2012 HD. При мен вървеше до вчера (наистина е на мястото на някакъв XXX канал), след което на неговото място излезе History HD. Аз съм на 12 лв. все още и бях изненадан когато се появи.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1339600835[/time]_________________________________________________
Колеги, има го канала на 710 MHz, скорост 6875 kS/s, модулиране 64 QAM. Проверено на телевизор LG - от подписа, но предполагам, че и на другите ще е така.
Потвърдено след мача Португалия-Дания - EURO2012 HD на 710 Мхц. Колеги много ви благодаря за информацията. Аз съм го имал инсталиран, ама човек трябва да се поразрови малко. Телевизор Филипс 5404Н.
Здравейте,както се казва "проблема не е в твоя телевизор",та всичко се оправи и намерих програмите,даже и канал1 HD.Повредата е била някъде по трасето и до нас е достигал много слаб сигнал,но след намесата на техниците всичко е ОК.Искам да ви благодаря за отзивчивоста!Приятно гледане!Първоначално публикувано от mikora
Сноши имахте ли EURO2012 HD. При мен изчезна, а каките от информацията нищо не знаят по въпроса
И аз нямах, но си мислех, че вече са я кодирали.