Отговор: Vivacom - сателитна телевизия и интернет / съвети, обсъждане, мнения
Здравейте! Току що се регистрирах. Изчетох всичко написано по темата Виваком тук и имам май само един въпрос. В Германия съм, сам инсталирах антената и получавам 14-16 дб сигнал, т.е. 100%, а качество 0. Някакви идеи? Пуснах да изтегли новите ъпдейти изваждайки буксата за захранване и повторното и включване и при появата на логото 3х назад, вкарвам кода 2485, след което дава ъпдейт, ама ядец!!! Виждам, че тук това не е обсъждано, а е доста важно за хората зад граница! Благодаря предварително на хората, които ще ме осветлят по въпроса!
П.П. Ползвам SAT FINDER за намиране на сигнала!
На мен ми се струва че не сте на същия спътник - не може качеството да е 0 .
Настройте си антената на точния спътник и катинарчето ще се заключи .
ПП. И без да пускате ъпдейт , картината ще се появи , но най вероятно ще накъсва и ъпдейта сам ще тръгне - ако не тръгне , тогава го пуснете ръчно .
пп2 честно казано , на мен не ми харесва да настройвам с тоя скапан приемник :BigGrinнастройването става лесно с булсатския който много бързо реагира .
Цитат:
Първоначално публикувано от
jonov
На мен ми се струва че не сте на същия спътник - не може качеството да е 0 .
Настройте си антената на точния спътник и катинарчето ще се заключи .
ПП. И без да пускате ъпдейт , картината ще се появи , но най вероятно ще накъсва и ъпдейта сам ще тръгне - ако не тръгне , тогава го пуснете ръчно .
пп2 честно казано , на мен не ми харесва да настройвам с тоя скапан приемник :BigGrinнастройването става лесно с булсатския който много бързо реагира .
Глупавия приемник изобщо не ме допуска до INTELSAT 12, дава ми да сканирам само ASTRA 19. Сигнал колкото щеш, картина никаква!!!
Давай още на изток :BigGrin знам , мъка е с него - бавно зацепва . Катинара трябва да заключи и да излезе бутона ОК .
повече от един конвертор е свързан към същия сателит и това е!!! не ще пущината да тръгне на INTELSAT 12 и това си е. Преди ми даваше само IS12 сега ме тормози само с ASTRA 19. Дали не се е скапал приемника се замислям вече...
- - - - - - - - - -
В предишната квартира го настроих от РАЗ, а сега ме тормози :mad:
Дай фабрични , да не си го объркал нещо .
От две седмици съм на фабрични :blob1 :)
2 Прикачен файл(ове)
Я си сложи отделна паница и си я настрой както трябва .
това ли представлява твоята в момента :BigGrin
Прикачен файл 12203
Тавата ми е 60-70 см елипсовидна с LNB https://de.hama.com/00040135/hama-universal-single-lnb
- - - - - - - - - -
Тази вечер май ще гледам другарката Меркел вместо другаря Плевнелиев :080: