Вижте резултатите от анкетата: По какъв начин получавате връзка с Интернет?

Гласували
93. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Класически / аналогов Телефонен Модем

2 2.15%
  • Цифрова телефонна линия / Ай Ес Ди Ен (ISDN)

2 2.15%
  • Широколентов достъп през телефонна линия Ей Ди Ес Ел (ADSL)

9 9.68%
  • Широколентов достъп през кабел за телевизионна връзка

16 17.20%
  • Широколентов достъп през сателит

1 1.08%
  • Широколентов достъп през мобилен телефон

8 8.60%
  • Широколентов достъп през мобилно устройство (USB/Ю Ес Би)

4 4.30%
  • Локална мрежа (LAN)

50 53.76%
  • Друго

15 16.13%
Отговори на анкетата
Страница 49 от 50 ПърваПърва ... 3947484950 ПоследноПоследно
Резултати от 721 до 735 от общо 738
Like Tree110Одобрявам

Vivacom - IPTV, DVB-S телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Отговор: Vivacom - IPTV, DVB-S телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

За какво са ти повече В момента съм с ограничение на 30 и мога да ти кажа, че ми стигат идеално. 5G съм го изключил. Личното ми мнение е, че тази технология все още е недоразвита. Само да ми 'аби батерия, мерси. А тези дето "работят" от телефона са ми много интересни, но да не задълбаваме.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

За бибер, пардон, вибер ще става. Ма нали сме у телевизионната тема.
    Едно фредно прави хотспот чат-пак на гости за телевизор и му циклят хубавите ухд хдр канали от световната плейлиста.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Е какъв е смисъла да стриймваш HDR през телефона? Защо не направо през телевизора или през някъв бокс? Иначе ясно, и без да съм пробвал, 30 Mbps за HDR предполагам, че може да забие на моменти.

5. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Зависи от резолюцията и кодировката на кадрите:
    Това е за upload, но нещата са практически същите:
    YouTube recommended upload encoding settings - YouTube Help (google.com)

6. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2024

Здравейте, Използвам обикновената ИПТВ на Виваком с Хуауей бокса им поддържащ до ФХД. Питането ми е има ли смисъл да премина на ЕОН с преподписване, ако целя по качествена картина на основните БГ канали? Има ли разлика в качеството, четох че поддържа по-висока скорост 7мбпс, докато обикновения приемник май е на 4 (попадна ми някъде не съм сигурен)? Или при условие, че и двата вида услуга предоставят 1080и качество, може би няма да има разлика. Ако някой има опит и база за сравнение между двете услуги, ще се радвам да сподели! Поздрави!

7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Качеството на изображението зависи от диагонала на телевизора, как обработва съдържанието от HDMI.
    И от това, колко е компресиран сигналът по мрежата. Скоростта също има значение, но не е определящо.
    Общо взето ти трябва мнение от потребител, ползващ EON на подобно на твоето оборудване.
    Иначе се сравняват различни неща.
    А каква е разликата в месечния абонамент между "обикновената" и EON TV, която ти предлагат за преподписване?
    Swon одобрява това.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2024

Сега съм на 23-4 лева 100бмита, и отива нещо от сорта на 33 лева, обаче първите 9 месеца на 50%, което що годе идва еднакво (+/-). Интернета ще е оптика 200мбп/с. Мисълта ми е дали благодарение на директната оптика и новия 4К приемник, който предполагам, ще обработва сигнала, телевизията ще е с по-добро качество. Но, съм съгласен, че може би трябва да се сравнява със същата техника. Изпозлвам 55" олед ЛГ Ц4, но го гледам сравнително от 2м и малко. Като се отдалеча на 2.5м, картината става кристал, просто нямам възможност да преструктурирам и преместя дивана

10. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Я смени калкулатора, че не смята вярно!
    24х24=576; 148,5+495=643,5лв. Отделно, вероятно ще има инсталационна такса.
    С две думи си едни 100лв. назад още в момента на преподписване.
    Провери и каква ще е цената след изтичане на договора, ако това е промоционален пакет!
    Ама парите са си твои!
    Те ако нямат далавера, няма да натискат толкова за замяна с EON.
    И тия скорости са негарантирани, а максимално възможни.
    Swon одобрява това.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Не съм ги сравнял при еднакви условия за да кажа кое е по-добро, но на старата иптв има нещо много дразнещо. Когато гледаш предаване на запис, а аз винаги гледам на запис за да превъртам рекламите, на старата иптв има икона която показва, че е на запис. Това за олед не е много ОК.

12. Infraction Users
    Тук е от
    Jun 2023

Цитат Първоначално публикувано от tolostoi Виж публикацията
    Не съм ги сравнял при еднакви условия за да кажа кое е по-добро, но на старата иптв има нещо много дразнещо. Когато гледаш предаване на запис, а аз винаги гледам на запис за да превъртам рекламите, на старата иптв има икона която показва, че е на запис. Това за олед не е много ОК.
    Не е коректно сравнението. В твоя случай не е виновен плана, а избора ти на телевизор.
    Swon одобрява това.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Абонат съм на Булсат от много години, и съм със сателитен приемник/чиния в Англия, имам акаунт, който вероятно вече става Виваком.
    От години съм с този приемник, но той няма възможност за връщане, както IP телевизията, за това търся други варианти.
    Преди около месец поднових договора и платих за година,(още беше Булсат офиса, още тогава ми казаха, че със същия план, ще мога да имам IP телевизия, т.е. да заменя приемниците, но тогава не питах за подробности...)
    Сега съм в БГ, но скоро отивам в Англия, където телевизора е смарт Самсунг и не е Андроид. Тук, сега, в офис на Виваком, ми казаха, че със същия акаунт/план, мога да изтегля приложение на BBox или ЕОН,(не помня точно), да ми дадат IP приемник, но трябва да върна сат. приемник. Това няма как да стане, т.е. няма как да занеса BBox, преди да съм върнал приемника...
    Какво решение има на този казус? Не може ли да ми дадат приемник, който ще ми се води и ако там работи, като се върна след месец, да донеса стария, който да ми отпишат?
    Ще работят ли IP приемниците в Англия, или интернет доставчика там не разрешава?
    Поздрави

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Инсталираш си ЕОН на телевизора (или подходящ бокс), С профила от Булсат си правиш такъв във Виваком и номера на абонамента ще ти даде да си активираш ЕОН профил на тв или бокса, на който си инсталирал приложението.
    Отделно, че ако си с Андроид тв може да си ползваш (все още) Фюжън приложението на Булсат на толкова тв, колкото абонамента/доп. приемници имаш, но там няма връщане назад.

https://www.vivacom.bg/bg/bulsatcom

16. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Днес си инсталирах EON Mobile на телефона. Активирах го чрез мобилния номер и SMS.
    Стартира се приложението, избрах си family или както там е общият акаунт.
    Излиза списъка на каналите, посочвам някой от обявените за EON Mobile Mini и някакво предаване. Обаче за всички програми ми дава, че нямам абонамент.
    Това EON Mobile Mini oще ли е безплатно? Или аз не правя нещо правилно?
    Да не би да иска инсталиране My Vivacom app или някаква друга апликация и оттам да активирам? Което ще е пълна идиотия...

17. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Във myvivacom (сайта) аз поне от там му зададох мейл и парола и с тях влизам и ползвам мобилното (или плъгина за коди)

18. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Забравих да уточня, че нямам телевизия от тях. Сега проверих - в договорът е написано EON Mobile Mini за целия срок.
    Обучаващото видео не съответства на текущия сайт. В "Активиране на мобилно приложение EON TV" е описан само вариант с My Vivacom App.
    EON Activation - ТВ | Vivacom | Най-голямата 5G мрежа в България
    В My Vivacom (сайта) не излиза като бонус EON Mobile Mini за 0лв.. Обаче има Подарък пакет Arena Play за 1 година безплатно.
    Да не би да трябва него да активирам, за да мога да гледам и останалите канали?
    Този пост е редактиран от Gena_bs; 08-12-24 в 13:30.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 49 от 50 ПърваПърва ... 3947484950 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1534
    Последно: 08-03-25, 08:23
  2. Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От Nasko Hristov във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 616
    Последно: 20-02-25, 11:27
  3. Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 789
    Последно: 11-02-25, 20:06
  4. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  5. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе