Когато ТВ услугата е временно спряна и опиташ да се логнеш в приложението дава невалиден потребител или парола, така ли?
Когато ТВ услугата е временно спряна и опиташ да се логнеш в приложението дава невалиден потребител или парола, така ли?
След регистрацията вече просто се логваш в приложението с мейла и паролата .
Извинявам се, че ще питам за таблети в тази тема, но понеже става въпрос за приложението "BulsatcomTv", мисля че тук е мястото.
Та понеже съм обещал таблет на жена ми и искам да съчетая приятното за нея с полезното за мен, ме интересува дали някой е пробвал приложението и дали върви гладко с някой от следните таблети: Lenovo IdeaTab A3500 (A7-40, A7-50), Lenovo IdeaTab A5500 (A8-50) и Lenovo YogaTab B6000.
На Lenovo Yoga8 B6000 работи перфектно!
Извинявайте за може би глупавия въпрос,но освен регистрацията трябва ли и да платено?Аз съм регистриран отдавна,но не ползвам булсат от известно време.Иначе си влизам в акаунта,но на смартфона в приложението пише невалиден усер и парола.
Програмката не е платена, но и аз не можах да вляза с регистрацията от форума на Булсат. Имам обаче регистрация за online плащане и с нея влизам без проблем.
Пробвайте с тези, доскоро работеше с тях:
User : user@user.us
password : 1111
Не съм сигурен дали е така, защото моя приемник се води на мое име по договор а регистрацията за плащане е на жена ми Освен това, никъде не се изисква номер на карта, ЕГН или нещо друго , обвързано с договора към Булсат. Има и нещо друго, ние имаме регистрация за online плащане, но никога не сме плащали през нея, винаги на каса, а там искат моето ЕГН...реално, жена ми не е клиент на Булсат...
Регистрацията за онлайн плащане е по номер на карта, без значение името, можеш да пишеш и Джеймс Бонд като абонат, все тая. Номера на карта е решаващ и егн на.реалния абонат.
Искаш да ме убедиш, че в момента на стартиране, програмката проверява дали е платен абонамента?...Дълбоко се съмнявам да имат толкова развита система...