Ами факт, то това не е толкова трудно за осъществяване. Та и Булсат са се справили. :-) И разбира се не в момента на стартиране на апликацийката, а след като цъкнеш логин.
Ами факт, то това не е толкова трудно за осъществяване. Та и Булсат са се справили. :-) И разбира се не в момента на стартиране на апликацийката, а след като цъкнеш логин.
Мой колега има приемник на вилата си извън града. През зимата не ходи там и спира плащането на абонамент. Когато му показах приложението на моя телефон, той веднага го изтегли и се регистрира на сайта. Когато обаче се опита да се "логне" му се върна съобщението за невалиден потребител или парола. След наколко дни си е платил за един месец и приложението вече не го изхвърля при опит да се "логне" и да гледа телевизия. Така че, всичко което съм написал по-назад е на база едва ли не личен опит.
Точно така е и при мен.
При регистрация в сайта на Булсатком се изискват точно тези реквизити, а имено ЕГН/Булстат, номер на приемник. Това се вижда в полето за регистриране на нов профил: https://payments.bulsat.com/.
@ Iаnpav_4444:
Виж си мнението където вчера ти зададе въпроса си
Един два поста по-рано вече имаше отговор на точно такъв въпрос, но така и не си го прочел. Затова ти казах, чети преди да питаш за пореден път едно и също.
Това мобилно приложение на булсатком дали има chromecast support?
Тръгна нов канал -Фен фолк!
Я кажете нещо за стартиращата на 5-ти март 2015 IPTV услуга на Булсат?
Пише, че ще се предлага само на абонати на Bulsat, свързани с оптичен интернет.
От друга страна, има iOS и Android приложения, за да бъде ползвана услугата от таблет или смартфон.
Така че не схванах - услугата ще е обвързана ли с вътрешен за мрежата на Булсатком IP адрес или ще може да бъде ползвана без значение от интернет оператора, през който си вързан в момента?
Аз разбрах, че новата услуга ще е обвързна с новия им приемник "Fusion". Тогава трябва да си абониран освен за телевизия и за интернет услуга чрез оптика. Не знам дали се изразих ясно . Що се отнася до iOS и Android мога да кажа, че в момента не съм техен абонат на интернет услуга. Ползвам друг доставчик, който няма нищо общо с Булсатком и приложението за Android устройствата работи. Има една малка забележка - отново има проблем с възпроизвеждането на btv. От няколко дни стои като залепен кадър от филм и толкова. Сега реших да пробвам, но се извежда съобщение, че има проблем с възпроизвеждането на канала.... Made in BG
И аз не съм наясно дали ако ползвам като доставчик на интернет Виваком например, ще мога да гледам телевизия на "Fusion" приемника. Но така като е описано на сайта на Булсатком отговора клони по-скоро към не, няма да може.
Този пост е редактиран от frizera; 09-02-15 в 20:04.
Аз искам да попитам за приложението на булсат за андроид телефони, регистрирам се в сайта, изкарва ми сметката, уж всичко е точно, а като си въведа данните за да ми се отвори приложението ми изписва, че съм въвел грешно име или парола. Всичко по сметките ми е платено. Може ли някой да ми каже как да го подкарам!
Ако ти е платено всичко би трябвало да тръгне. Какво ти отговориха от чат съпорта на булсат?
Къде е този чат съпорт, ако е в гугъл плей коментарите, там писах, но нищо?
На сайта на булсатком -bulsat.com