Kak се прави черен петък в черна дупка....![]()
Kak се прави черен петък в черна дупка....![]()
Здравейте!
Инсталирах приложението за Булсатком Fusion на Kodi по събрана информация назад във форума и от още едно две места. Уж всичко минава успешно, но накрая като му дам старт, в горния десен ъгъл на телевизора ми исписва log in, след това нещо друго и накрая log out. Всичко става за секунди и след това вече нищо не се случва. Телевизорът е с Андроид. Юзъра, който ползвам е редовен. Имате ли идеи къде да търся проблема и как да го отстраня?
Благодаря Ви!
нямаш ли приложението за тв на булсат?
То хубаво си инсталирал плъгин-а за булсат но не си инсталирал IPTV PVR Simple plugin ... Това приложение само сканира каналите и генерира m3u-то , а после IPTV PVR Simple plugin ги прочита (трябва да се покаже пътя където е m3u файла). След рестарт ще ти излезе меню TV през което вече ще можеш да ги гледаш. Аз два дена си играх докато ги подкарам на Apple TV4. Падна голямо ровене. Весело посрещане на новата година и от мен.
Този пост е редактиран от stenly; 31-12-15 в 22:28.
Това е форум номер едно!!!
Няма такъв съпорт на 31.12. Worldwide.
RESPECT! ! :-)
Какъв адрес пишете в
M3U Play List URL при настройване на PVR IPTV Simple Client за булсата?
Aко става въпрос за РС, няма нужда от никакви настройки на PVR Client-a, просто трябва да има включен такъв. Поне при мен е така - ползвам го на два компютъра и на нито един не съм правил каквито и да е настройки за PVR.
Ползвам го и на вграденото приложение на Самсунг ТВ, там пък освен юзера и паролата нищо друго не се въвежда или прави....
Правя опити да го подкарам на Sony 43W808C. Но за сега безуспешно. Пробвах няколко пъти с различни варианти от форумите, но не става. Инсталира се, но после нищо не се случва. Няма списък с програми, няма нищо.
За много години на всички!!!!
Не знам дали си чел в този форум: https://kodibg.org/forum/thread-46.html, но още в първия пост е описано как се инсталира и настройва добавката. Разгледай линка, дано да е от полза. Няма да е лошо да опишеш стъпките които следваш, та да стане малко по-ясно къде евентуално бъркаш или пропускаш и коя версия на Коди използваш.
От главното меню - Видео -> Добавки излиза ли ти там Fusion TV? Ако не, значи все още не си я инсталирал или не си инсталирал това което трябва.
Реших да започна отначало. Следвам стъпките в първи пост на следния форум:
https://kodibg.org/forum/thread-46.html
Като стигна до 5.1 и не знам кой път да посоча. Тук явно е показано за инсталация от компщтър, а аз на телевизора не знам откъде да посоча път
5. Отивате в Коди->Система->Добавки->Моите добавки->ПВР клиенти и избирате PVR IPTV Simple Client и избирате Включи
5.1 След това избирате Конфигурация
Основни->Локация->Локален път посочвате файла който се намира примерно в C:\Users\User1\AppData\Roaming\Kodi\userdata\addon_data\plugin.program.bscfusion\dat\bulsat.m3u
ЕПС настройки->Локация->Локален път посочвате файла който се намира примерно в C:\Users\User1\AppData\Roaming\Kodi\userdata\addon_data\plugin.program.bscfusion\dat\bulsat.xml.gz
Лога на каналите->Channels Logos form XMLTV->Prefer XMLTV
Добре де... на тия телевизори с андроид не може ли да се инсталира направо добавката за андроид таблети - тя поне няма нужда от никакви настройки.