IPTV е по-добре от сателитната при нашите оператори, така че - Булсат.
IPTV е по-добре от сателитната при нашите оператори, така че - Булсат.
БУЛСАТКОМ са пред фалит.
Затварят офиси, уволняват/освобождават редовия персонал и слагат мениджъри за касиери.
Отгоре на това не издават касови бонове от касов апарат а мениджърите -касуери издават "фърчащи касови бонове" без номер...
Дано се намери кой да ги купи и да продължи дейността като инвестира, защото отиват на зле..ю
Щом дотук не е имало интерес, пиши ги финито. Въпрос на време.
Напротив, живи са си Играта е да прецакат Генчев. Онзи ден са създали ново дружество ЕООД. Не се знае колко законно, но е вписано. Знаете, че старите собственици, че имат "златен" договор и се съдят с новите.
До колкото знам,това е един от отцепелниците .
https://neosat.com/
Не се интересувам много как са нещата.Дали ще ги купят или не дори да имат проблеми не се знае,защото със сигурност потенциални бъдещи купувачи изчакват добри цени.Иначе всичко се купува.Надявам се да ги купи Теленор.Не знам те да имат тв услуга ,а с такава биха направили по-голяма конкуренция на А1 и Виваком.
То в България май все едно кой ще е оператора.Да не разказвам подробно истории,но скоро поднових договора си с А1 -минах на XPLOREtv и мв смениха най-после у-то си за дом. и-нет.Всичко работи добре,ако обаче можеш да им изтърпиш олигофренията(съжалявам за обидата,но това са фактите) години да не правят нищо по очевидни въпроси.
Освен това са пуснали някакъв списък с у-ва които работят на 5G мрежата им и въпреки,че твърдяха,че списъка не е актуален се оказа пак ,че не знаят какво говорят.
Освен това ми пуснаха 2-ра карта на 24.04.2021,а от 30.04.2021(на сайта им,така пише!) не може да се ползва доп.карта когато нета ти на основната е неограничен.Въпросите как спират договор който е сключен преди промяната и защо не са ме уведомили за това(с което ме набутаха над 300 лв. за охранителна техника на вилата) и по кой закон правят това,както и кой закон допуща списъци с у-ва за 5g не ги вълнуват много.А и по това което пишат най-различни(изумително е на колко хора плащат заплати за да не правеят абсолщтно нищо!) просто затвърждават впечатлението ,че нещо(т.е. много неща )в главите им не е наред.Понятие си нямат кой какво кога прави,какво следва от това и.т.н.....А защо тези които се мъчат да правят промени не обясняват на останалите какво точно са направили..?
Чак пък такива въпроси.Не са за тях.От всичко най-мразят да мислят.
Аз пък съм си доволен от тях и ми се ще нещата да се запазят, купи ли ги някой ще се прецакат нещата. Няма договори - плащаш и гледаш, никакви ядове с интернета колкото си платил толкова получаваш. Сателита им е кахър ама приложението им за Сони тв е добро, за мен това е достатъчна компенсация. Тъй още 100 лета мога да изкарам
То и аз все още им плащам само заради приложението, макар и там да са за..али поддръжката за тв Панасоник и нито се появяват нови канали, нито резолюцията я има , а имаше и работеше по-добре отколкото при Андроид приложението.
Сенатор Палпатин купи и Булшита! На печелившите честито! ;(
КОЙ, Домусага и компания здраво пазаруват, вече не остана кого да купи черната империя. КЗК ще мълчат, нали са наши ора...
За тези чагъртането на маркуча не важи, парица - царица!
Тоя верно прилича на него .
Наскоро казаха, че вече като се добави пакет (примерно макс спорт, диема и т.н.) вече ще може да се гледа и през приложението. Добавих макс, но така и не се появи на приложението. Звънях им няколко пъти, опитваха едно-друго, накрая казаха, че сигурно проблема е в billing- a, защото мигрирали базата данни и сигурно нещо там се е прецакало.
Някой имал ли е подобен проблем?
Аз от няколко години гледам Диемите на приложението дори снощи зяпах мач, има ги и максовете ама при мен не са активни по разбираеми причини. Скоро видях че има някакъв макс спорт 4К и работеше ама повече не съм го поглеждал.
Мен пък ме вълнува как да си направя любими канали, в старите версии на приложението имаше такава опция ама сега я няма какви ли не комбинации изпробвах и не става. Ако някой знае чалъм да казва че така много ме дразни.
От няколко години? Странно, на мен винаги ми отговаряха, че поради причини с правата за тия пакети нямали право да ги пускат на приложението, а само на приемника. Повтаряха, че приложението е безплатно и е само като бонус и едва ли не, каквото пуснат това и т.н.
Но проблемът си ми остава, не се показва пакета на приложението при мен нито във варианта смарт тв, нито на мобилно устройство, нито през уеб сайта на булсат
Ами наистина странно, при мен на ТВ и на Телефона ги имам. Що не пробваш да ги деинсталираш после да изчистиш кеша и отново до ги инсталираш.
не помогна, явно си е при тях проблема както казаха. А освен това щях да го видя през уеб достъпа до fusion на сайта на булсат, ако всичко беше наред