Ще е видим в приложенията за ТВ (и съответно чрез Коди с ОС Самсунг, или Панасоник), но с лошо качество. През приложенията за компютър и телефон/таблет няма да е видим.
Ще е видим в приложенията за ТВ (и съответно чрез Коди с ОС Самсунг, или Панасоник), но с лошо качество. През приложенията за компютър и телефон/таблет няма да е видим.
Току-що проверих, понеже платих в началото на миналата седмица заради проклетата F1 . Чрез Коди без, платен Fusion пакет гледам Diema Sport HD Цървена Звезда - Лудогорец в момента ( в SD качество ) и Diema Sport 2 - "Висша Лига" естествено отново в SD. Ако не платиш за Fusion пакета печелиш липсата на една купчина медицински канали . Поне това аз забелязвам
fusion пакета не включва диема спорт 1+2, така че връзка с това няма, а разковничето е в това, че го гледаш през Коди (с ОС Самсунг, или Панасоник), както каза колегата по-горе. А през приложението за моб.тел или през комп. няма да стане.
Този пост е редактиран от frizera; 02-08-16 в 23:49.
Благодаря за мнението ти фризер. Оценявам го.
Просто това с фюжъна отклонява малко въпроса в друга посока, дето няма нищо общо. Затова и доуточних. Иначе си прав.
Аз малко не разбрах за кои точно приложения става дума, но както и да е. Единия начин е гледане през сайта им където се логваш и гледаш от каквото и да е устройство ( там ги няма въпросните Диема канали), а другия начин е да гледаш чрез приложение инсталирано на някакво устройство с някаква О.С. и ги има стига да си платил съответния пакет. Фюжън-а го споменах, защото когато е платен в приложението Коди се показват доста ненужни канали.
Недоразумението дойде от това, че фюжън е наименованието както на мобилното приложение за андроид и иос, а също така и на пакета с допълнителни програми за 5 лв с фюжън тв бокс.
Ти спомена "платен фюжън пакет" и аз заключих, че става въпрос за второто, а идеята ми беше за приложението, тъй като диема няма общо с платения пакет на фюжън, а е отделен пакет.
Както и да е, разбрахме се.
Казах Сбогом на Булсатком и минах на Мтел.
Повече канали, по-добро качество на картината, а разликата в качеството на звука е потресаваща.
Договор с мтел......може би в някой друг живот....
Здравейте ползвам приложението на Булсат през мобилния ми телефон и след определено време,като гледам ТВ ми показва всеки път едни и същи грешки:Няма връзка с интернет,а връзката е супер и другата е че е Изтекъл май акаунта или нещо от тоя сорт.Човека на който ползвам регистрацията има и платен пакет за Диема Спорт 1и 2,но тях ми ги показва от време на време,както и Нова ТВ и БТВ Екшън.Можете ли да ми кажете на какво се дължи това и как да го оправя?
Сбогом Булсат, сбогом Фюжън, сбогом чиния, ниско качество картина, звук, цена.... да не изреждам нататък. Аз бях до тук!
Сбогом фризер