Това реклама ли е ? Иначе цените не са никак зле , но трябва да се уточни , че това е валидно само за София .
Ако питаш мен в никакъв случай не е реклама. Търся просто решение на моя проблем.
Намерих решение за втория телевизор от един приятел с безжично устройство за предаване на видео/аудио сигнал.
Пробвахме го даже със сегашния оператор и работи супер. Още по-добре ще ми излезе безплатно.
Единственият недостатък е че ще гледам една и съща програма, което не ми пречи честно казано.
Апаратчето има решение и за дистанционното, така че няма да се налага да ставам и да отивам в другата стая за да сменям канал
Разбира се не очаквам да гледам чрез него HD каналите, но това също не е проблем.
Както каза колегата догодина по-добра оферта.
Едит: Какво мислите за PowerLine adaptors на Виваком?
С Вива карта ми ги предлагат за 120 лв комплекта, но аз в нета намирам това по-изгодно:
TL-PA411 sk
Да действам или да не рискувам с машини различни от тези, които предлага Вивата???
Ебати врътките за 2,40 леваТоя АВ сендер където си го взел има едно качество та , отделно че му се подава аналогов аудио и видео сигнал , а някой по нагоре каза че няма друго на приемника освен HDMI ...... по добре вземи една видеокамера и я монтирай пред телевизора в едната стая и я свържи със другия в другата стая
![]()
Аз също не го възприемам като реклама.
Online Direct е чудесен избор за нет / iptv телевизия, няма лошо да се дават линкове в подобни теми, в които се търси точно това.