Здравейте! Търся в София сериозен оператор, който предлага цифрова през интернет кабел. Искам пакетна услуга: интернет + телевизия.
До момента най-много ми допада офертата на виваком (оптичен нет fibernet + цифрова през интернет кабел IPTV) с добри скорости за около 22-25 лева на месец, но проблема е че допълнително се плаща за HBO и допълнително за втори телевизор. От мегалан съм много доволен до момента, но там тарифите са по-високи, каналите не ми допадат и HBO-то също се плаща допълнително (за втори телевизор не попитах). Пробвах на NET1, но разбрах че за оптика цените са доста по-високи, иначе изгодните оферти са с ЛАН кабел + втори кабел коаксиален за телевизия. Скоростите и каналите, както и цените са добри, но 2 кабела и най-важно за нета да ми е ЛАН въобще не ми допада.
Дайте предложение за друг доставчик или въобще пакет за до 30 лева/мес с всички екстри. Благодаря!
Едит: Има ли как да разделя сигнала на виваком тв сет топ бокс към 2 телевизора, без значение, че ще гледам едно и също и че ще се налага да отивам до другата стая за да сменям канали?
До момента единственото решение, за което се сещам е HDMI splitter (67 лева) + 10 метра HDMI кабел (>30 лева), което също не е много удачно, ако се сметне че за 1 година искат по 4.80 за втори телевизор, а за 2 години по 2.40 лв.