Първоначално публикувано от
hakama
Търся изгоден вариант за цифрова ТВ. Принципно ми се ще да не си вкарвам, за да не се зомбирам... но най-вече заради Големия Шлем искам (Федерер и Гришо) (в Мелбърн започва след 1 седмици)* и някое друго предаване по научните канали. Хубаво е да има и HD канали, за големия ТВ.
Майка ми ще преподписва тези дни към
ментел.
Предложиха й план за 15лв (неогр. разговори с 3ГБ) и се чудя дали да не се джойна с ТВ+Нет. :unsure:
С пакетната цена към мобилен план излиза:
- 15лв
+10лв (90+ 20 HDканала и 50Мбит/с)
и
+20лв (120+ канала +23 HD, Мтел ТВ разширен Екстра май се води ) отгоре и 70Мбит/с -
за 2г.
Но съм предплатил 3 месеца нет (~30лв в кварталния доставчик и не ми се губят) и се замислям за други (необвързващи) опции. ТВ услугата им е остаряла...
А. това
Мтел Now, но идеята ми е да гледам на голям ТВ с HD качество поне на спортните (краен случай е на монитора, но тениса няма да е много приятно). Излиза 3лв за 70 канала и мога да я спра по всяко време. Недостатък - нормално качество (каквото и да значи).
Б: Имало доставчици на
IPTV и предлагат и краткосрочни абонаменти(1м., 3м. 6м..). :unsure:
нета ми е най-ниския към квартален доставчик (Скайнет) вече от 2-3г и няма грешка, най-много да спре за час на три месеца веднъж.
25/25 Mbit/s (8
МБ/с) 11лв ми е таксата, като може да се ъпгрейдне.
Става дума за
София/ Бъкстон - верно ли нета им е толкова зле вечер?! :chuckle:
На Вивата е брат ми , но не знам ако се джойна и аз - ще подновят ли пак за 2г договора...