Филми - художествени
Документални и научно популярни филми
Новини
Сериали
Шоупрограми
Публицистика
Спортни
Музикални
Риалити
Благодаря Javor,
излиза,че няма смисъл от смяна на Булсат с мтел,там поне бтв и Евроспорт1 от посочените са HD.Не виждам и никакъв смисъл от използване на бг сат оператори освен за места където няма кабелни.
И аз на интерактивната си ги имам.
- - - - - - - - - -
А Висшата лига май ще я гледаме пак по Диема,така ми каза една служителка от Мтел.
Може и да гледаме,ако тук не са някакви партенки:
САГАТА Е КЪМ СВОЯ КРАЙ! Разкриха важна информация за излъчването на...
Здравейте,някой има ли идея какво ще се излъчва по новия канал който е на мястото на Tv7.
Здравейте може ли някой да ми даде регистрация за Mtel Now да си гледам безплатно ТВ на мобилния телефон?
Имам един въпрос, телевизора ми е TX-49cx740e и в менюто за настороки има dvb-via-ip. Toва еднакво ли е с IPTV и ако да може ли да се гледа Мтел цифрова телвизия директно без set-top-box.
Понеже не искам да имам допълнително устройство в mtel ми предложиха blizoo с к-модул. Имали някой наблюдение за качестовото между двата варианта, цифрова телевизия на Мтел с set-top-box i Blizoo телевизия с к-модул. При близу ми казаха че няма да имам опциите за запис, връщане и т.н.
@kayl
Не, няма да можеш Мтел IPTV без приемник, в случая става въпрос за SAT>IP функционалност. Както ти е предложено - можеш да избираш между Blizoo(DVB-C) с САМ и Мтел SAT(DVB-S) пак с САМ.
Имате ли проблем с паузира ето и връщането на текущите предавания от около 2 седмици насам? За STB питам.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Стационарният нет от Мтел вярно ли го няма цял ден за три квартала в София - Овча Купел, Обеля и Надежда?
Другата седмица ми изтича договора към Виваком и се чудя дали да не се преместя към Мтел.
Някой сравнявал ли е как е IPTV-то на мтел срещу виваком?
Как е оптичния интернет на мтел срещу виваком?
При мене Вивата като картина е по добра,сравнявам ги на 50инчови(100hz) телевизори.Тоя месец им е последен на Мтел(махам ги).Оставям фюжън и вива.За интернет Мтел нямам представа как са.Имах нет на мегалан преди да ги купят Мтел.
Този пост е редактиран от bagerista9; 07-12-16 в 09:59.
В какво се изразява по-лошата картина на мтел, от Вивата съм долу-горе доволен, въпреки, че се забелязва голямата компресия на потока. Да не би при мтел да е още по-голяма или?
Mtel нямат читави hd канали. Всичко е на доплащане от типа един смислен и 10 талаш или поръчваш най-дебелия пакет за ~50лв или не гледаш много много тв.
Интернета е на ниво.
Аз съм на пакета 75мбита и от нещата които гледаме вкъщи много рядко виждам хд канал.