Zlatko
Има ли шанс да тръгне нещо от AnticSat за абонатите на Мтел и най вече Фоксовете в HD?
Филми - художествени
Документални и научно популярни филми
Новини
Сериали
Шоупрограми
Публицистика
Спортни
Музикални
Риалити
Zlatko
Има ли шанс да тръгне нещо от AnticSat за абонатите на Мтел и най вече Фоксовете в HD?
@Milen Berberov
Като цяло пакетът Антик е за Словашкия пазар, но ще има няколко канала, които ще бъдат добавени и за Мтел
Zlatko
Не може ли да издадеш някой от новите канали и най вече HD ли са ,да те питам на един от вашите транспондери има Filmbox Premium ,та има ли шанс да тръгне и при нас?
@Milen Berberov
Не мога да коментирам за момента.
FilmBOX Premium е само за чешкия пазар. Като цяло *BOX каналите не струват според мен, така че не е голяма загуба.
Този пост е редактиран от zlatko; 09-04-15 в 15:55.
Zlatko
От сайта на Мтел не става ясно предлагат ли СА модули и всъщност възможно ли е да се използват?
А от пакета НВО всички канали ли са HD? Всъщнот би ли изброил кои канали от основните пакети са HD. Благодаря!
dichootd2
CI+ CAM се предлагат от ден1 - http://media.mtel.bg/private/tv/Price-list-Satelite.pdf
В момента се ползва Neotion, скоро се надявам да въведа CI+ v. 1.3 Operator profile - лесна и бърза инсталация на пакета за всички телевизори поддържащи тази спецификация, обновяване на листата с канали и т.н. Т.е. в голяма степен модула да замени приемника.
Всички програми от НВО пакета са HD. Всички основни канали имащи HD версии са такива в сателитната платформа на Мтел, дълго е за изброяване. Повече инфо: Мтел - Тв пакети за сателитна тв Сайта на Мтел разбира се направен отвратително и няма един прост списък с лист с канали, ами някакви шарени и неинформативни лога
От 1-ви Май в сателитната платформа на Мтел ще бъдат добавени програмите:
- Travel Channel HD, позиция 45, пакет Стандартен
- Fine Living, позиция 44, пакет Разширен
Сърдя им се исках йога 2 13 - не ми продадоха
Здравейте! Бих искал да се обърна към zlatko . От доста време чета форума и реших да се включа по темата за МТЕЛ сателитна ТВ. Възможно ли е екипа на МТЕЛ DTH, към който си, Zlatko, да помислите над възможността в най-скоро време към сателитните ТВ пакети на MTEL да бъдат добавени канали CITY TV, BOX TV, Fix & Foxi, и Da Vinci Learning ? От известно време имам планове да стана абонат на MTEL DTH, но липсата на изброените ТВ канали ме спира. Видно е, че екипа на МТЕЛ полага големи усилия, за да се наложи и в сателитните ТВ услуги, но наистина бих се радвал на появата на каналите изброени в коментара ми или поне част от тях. За България вече освен досегашните HD версии на FOX, NAT GEO и NAT GEO WILD, са налични вече и 24 Kitchen HD, Fox Life HD и Fox Crime HD. Планувате ли добавянето на HD версиите на каналите? Бях чел, че политиката ви е насочена към замяна на SD Версиите с тези в HD в сателита ви. Ще съм ви много благодарен, Zlatko!
Май всички ни лъжат с тези hd канали,които изобщо не са hd .Някой може ли да каже дали български оператор излъчва истинско hd 1080p,или поне 720p.
@Дамян
Всички възможни HD версии ще заменят SD аналозите си в сателитната платформа на Мтел. Това е в плановете и това е естественото развитие на на продукта телевизия. Поради тази причина при МТел САТ ТВ няма пакет "HD" и всички програми са с HD версиите си още в най-евтината оферта.
Колкото до изброените канали - аз лично не бих включил нито един от тях. Има предостатъчно подобни. А и са SD - такива трябва да бъдат избягвани от зрителите и постепенно или да се трансформират или да изчезнат.
Винаги някому ще липсва нещо, няма как в един пакет да има всичко което се предлага.
PS. Не съм от екипа на Мтел, но работя с тях.
Благодаря за отговора! Не искам да звучи като намек, но в сателитната услуга на МТЕЛ поне според сайта има Евроспорт SD. Ще бъде ли спряна SD Версията, за да остане само Eurosport HD в пакетите? След спирането на SD версията на Евроспорт ще се освободи място за 1 нов SD канал.
@Дамян
Мястото не особен проблем в момента. За сега няма да се спира SD на Eurosport, защото сделката с Discovery е такава.
От днес в сателитната платформа на Мтел е добавен Fight World HD, позиция 67, пакет Разширен.
Параметри за приемане:
Транспондер: А11
Честота: 10.928 GHz
Pol: Horizontal
SR: 30000 Msym/s
Mod.: DVB-S2, 8PSK
FEC: 3/5