Вижте резултатите от анкетата: Предимно какви предавания гледате по телевизията ?

Гласували
110. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Филми - художествени

39 35.45%
  • Документални и научно популярни филми

71 64.55%
  • Новини

46 41.82%
  • Сериали

28 25.45%
  • Шоупрограми

20 18.18%
  • Публицистика

16 14.55%
  • Спортни

47 42.73%
  • Музикални

27 24.55%
  • Риалити

21 19.09%
Отговори на анкетата
Страница 16 от 42 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 617
Like Tree86Одобрявам

Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

>podredko
    И аз четох за синхронизиране на платформите,ама не знам дали е факт.Не знам за нови хд канали в мрежата на Близу и тъй като не ми се пресканира тв-ра давам тези които си бяха и все още са на сайта на Близу и ги имам на тв-ра:
    HDTV телевизия, HD телевизия
    Според теб има ли други канали и кои точно ,защото тези са от доста време.
    podredko одобрява това.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от quark Виж публикацията
    ...Подлъгаха ме с повече HD канали, думите на zlatko за концепцията им ми звучаха повече от логично. Уви. Сега ще се търси начин да се оттърва от тези слабоумци.
    Съжалявам, че се е получило така. При старта на сателитната услуга, екипът на Мтел беше съвсем различен, търсеше нещо ново и по-добро. Всички знаете за смяната на ръководството и всички виждате какво последва....Алфа...Канал3...уви.

4. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от cable Виж публикацията
    >podredko
    И аз четох за синхронизиране на платформите,ама не знам дали е факт.Не знам за нови хд канали в мрежата на Близу и тъй като не ми се пресканира тв-ра давам тези които си бяха и все още са на сайта на Близу и ги имам на тв-ра:
    HDTV телевизия, HD телевизия
    Според теб има ли други канали и кои точно ,защото тези са от доста време.

Писах, че вече е факт, защото при мен (Близу) вече са налични, макар и заключени. Не съм пред тв в момента, но се сещам по спомен за всички канали на BOX, филм, плюс, доку, файт и т.н., както и няколко радиа.

5. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

>podredko
    Питах преди малко централата и ми казаха,че върви само film box hd,както е при мен.Само че така е надписан а всъщност е fim box extra.Съжалявам ама малко се съмнявам в твоята информация ,че и на центалата да не знаят.Защото не ми се пресканира да проверя,трябва вероятно да настройвам нови фаворити ....

6. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

7. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Свети Влас

Има доста нови HD канали в мрежата на Blizoo,но все още са заключени.От централата естествено никой,нищо не знае по въпроса.Понеже тези дни ми изтича договора и отидох да го подновя,ми казаха да не бързам и да изчакам още няколко дни докато се разбере какво точно ще се случи именно с тези канали.Утре...на 03 06 имат оперативка на регионалните дилъри и евентуално ще има някаква яснота по въпроса....

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Разгледай цялата брошура от линка, който съм дал. Има информация и за цени на новите пакети - троен (тв+интернет+мобилен номер с мобилен интернет) и двоен (тв+интернет).
    Аз също мисля да си "подновя" договора с нов пакет. Направи ми впечатление, че тройните пакети вече са с мобилен номер (а не фиксиран) и мобилен интернет.
    Сега навивам жената да се откажем от домашния телефон, за сметка на мобилния.
    iveto одобрява това.

10. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Излезоха цените за тройни пакети:
    Мтел - Интернет, телевизия и мобилен телефон
    Само не е ясно това за кабелна тв,сат тв колко приемника,може ли и двете и др. подробности

11. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Малко е объркано, наистина, но... в общите условия е записано

"Пакет Мтел Микс Премиум 200 не е наличен при предоставяне на телевизия чрез сателитна технология."
    "Клиентът може да се абонира за до 3 допълнителни ТВ приемници за ползване на 2-ри, 3-ти и 4-ти телевизор, без обвързване срещу допълнителна месечна такса 5,99 лв. за всеки допълнителен ТВ приемник. Клиент може да се абонира за допълнителен ТВ приемник срещу месечна такса 2,99 лв. за 2-годишен срок на ползване при следните условия: (а) срокът на ползване на ТВ приемник следва да съвпада със срока на ползване на основния ТВ пакет, към който се активира; и (б) ако абонатът вече има 2-годишен абонамент за Телевизия, абонатът може да активира ТВ приемник за нов 2-годишен срок на ползване , който ще се прилага и за основния ТВ пакет."

12. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Благодаря, podredko
    след повечко търсене това го разбрах,има и описани всички канали в кои оферти влизат(i трябва да се чете.
    Лошото е,че сега съм с по-изгоден договор с Близу(един колега писа преди няколко дни,че и на него му предлагат такъв).А ми изтича след година.Чудя се дали да преподпиша за гсм -те с Вива за 1 година за да съвпаднат датите за изтичане на договора или да чакам септември(да изтее договор с Вива) за да чуя оферти от мтел.
    Между другото тв с който си е интерресен,май беше direct led,само за 55''.Тъй като има доста дето пишат против Филипс не знам дали си писал какво е твоето мнение(ако да дай линк).За съжаление 7601 ще го има май само 65''.

13. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

В момента и аз съм с договор на Близу на пакет Шампион до април 2017. Прицелил съм се в новия "Мтел микс премиум 200" заради изгодния мобилен план (стационарния така или иначе не ми трябва), но като че ли ще трябва да изчакам да останат три месеца до края на договора, за да мога да преподпиша (може и да не съм разбрал правилно - ще попитам в някой офис).
    За телевизора не смея да пиша много, защото марката наистина е здраво оплювана главно заради калпавия софтуер (АндроидТВ), който постепенно изглаждат. Аз съм си му свикнал с бъговете. Иначе като картина е класи над последните "холандски" (преди имах 46PFL5507, който отиде в спалнята). Ако не беше двойния тунер с двоен CI слот и амбилайта сигурно щях да се насоча към СОНИ 55Х8505 (макар, че и той е с АндроидТВ, но предполагам по-сполучливо адаптиран).

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от cable Виж публикацията
    Излезоха цените за тройни пакети:
    Мтел - Интернет, телевизия и мобилен телефон
    Само не е ясно това за кабелна тв,сат тв колко приемника,може ли и двете и др. подробности
    Най неадекватнитe цени на пазара.Това е Мтел. И обхвата 4G на Mtel е много зле.

16. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

>podredko
    Мисля,че трябва да ти разешат преминаване към троен пакет въпреки всичко,ама кой знае все има уловки.За тв ме интересува единственно картината и то най-вече яснотата и контраста(ако можеш да сравниш с други модели на подобна цена.Имам си android box.Не знам какво пречи ''калпавият софтуер'' ако не използвам смарт функциите му.
    >zerow
    Може и да си прав,ама дай примери.И то с национални оператори,всеки не живее в София.При нас има една кабеларка с малко по-добри цени,обаче...за Diema пакета за всеки тв се плаща отделно и интернета и е скъп,така,че цената идва пак същата.А пък от август английското ще е по Мтел,така че нямам ''money for nothing''.За сат. оператори(напр.Булсат) пък просто не ми се говори.Пък и iptv му е зле(засега).

17. Тук е от
    Jun 2015

Де що е андроид тв базирано е страшна трагедия.... Сони за 6к бъгва , лагва недай си Боже да му правиш софт ъпдейт требе ти отпуска и се молиш да стане изобщо...и да не споменаваме изобщо тотално идиотското меню лишено от всякаква логика и липса на интуитивност и то , за да свършиш елементарна манипулация не в смарт менюто

а мтел и нета и телефонията им се наака безобразно ... С тва 4г ше ни разкажат играта!

Аз днес също се огледах в премиум пакета , но не разбрах и аз , че е само за ай пи тв.... Но пак липсват основни канали, които требе да ги има по дифолт!

18. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Днес поразпитах операторите за gsm услугите,тъй като договора ми с Близу за тв и нет е много изгоден и исках да изравня датите на всички договори за да преговарям за нови за всички услуги(когато му дойде времето).Разбрах 2 неприятни факта.
    1.Виваком вече не прави отстъпка за ''цена в комбинация'' ако имаш 2 карти.Трябвало да бъдат 2 вида различни услуги.Досега се ползваше отстъпка 4лв/карта(при 2г.договор)и 2 лв(1год.)
    2.''Неограничените минути'' на Мтел не важат към стационарни телефони.Там всеки разговор се заплаща.
    Не знам дали печелят и колко операторите от тези трикове.Ако да,да им е честито.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 42 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1534
    Последно: 08-03-25, 08:23
  2. Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 789
    Последно: 11-02-25, 20:06
  3. Vivacom - IPTV, DVB-S телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 737
    Последно: 12-12-24, 22:48
  4. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  5. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе