Здравейте отново търся вашаите компетентни съвети.Вчера бях много разочерован от ТВ си оператор(булсатком) като разбрах че немога да гледам т.н картина в картината (двоен екран )или там както се казва.Интересува ме кой оператор може да ми предложи тази услуг.Телевизора е ТХ-L47DT60E от град Казанлък съм кабелни оператори са булсатком,Виваком и ББС кейбъл(може да има и други но на мен не са ми известни)

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 3Одобрявам
3Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Първоначално публикувано от kocetoeh
 Първоначално публикувано от kocetoeh 

да наистина няма да са проблем 2,4 а евентуалния 2 кам модул при виваком 48лв(ако са 2,96лв.) с договор за 2 години при ббскейбъл 70лв (ако са 2 ,140лв)не съм проверявал какъв договор искат да се подпише бил съм им абонат преди 5-6 години тв и интернет нямах по 10-15 дни в месеца,като тръгнах да се оплаквам в техния форум и ми изтриха профила но това стари работи сега може да са се подобрили нещата.
 да наистина няма да са проблем 2,4 а евентуалния 2 кам модул при виваком 48лв(ако са 2,96лв.) с договор за 2 години при ббскейбъл 70лв (ако са 2 ,140лв)не съм проверявал какъв договор искат да се подпише бил съм им абонат преди 5-6 години тв и интернет нямах по 10-15 дни в месеца,като тръгнах да се оплаквам в техния форум и ми изтриха профила но това стари работи сега може да са се подобрили нещата.