Здравейте, не знам дали темата е за тук, постнах я защото не намерихраздел за интернет доставчици. Препоръчайте ми, моля бърз и стабилен интернет доставчик в Бургас.
Здравейте, не знам дали темата е за тук, постнах я защото не намерихраздел за интернет доставчици. Препоръчайте ми, моля бърз и стабилен интернет доставчик в Бургас.
Бургазлии няма ли тук?! Не съм от там, местя се след месец и нищо не знам за тамошните провайдъри. Малко помощ?
АЗ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ДИДЖИКОМ,а съм минал през всички.
Има провайдери, на които мрежите им са по-добре изградени в определени райони на града. Когато се преместиш е хубаво да попиташ съседите си на кой доставчик са. Интернета на ComNet не е лош, но фирмата е малко особена при комуникацията с клиентите (твърдяха, че съм подписал договор, който не бях подписвал, поисках да ми го покажат и започнаха да увъртат). Ако си вземеш интернет без договор няма да имаш проблеми. Можеш да погледнеш и M-Tel - преди време купиха SpectrumNet, а те бяха изградили оптична мрежа до доста места в града. Ако избереш тях настоявай преди подписването да говориш не с момичетата от фронтофиса, а с техник, който да ти потвърди, че има изградена оптика, а не LAN, до там където ще живееш.
Здравей!Като се установиш вече смело се пускай на Мегалан(Ментел).Интернетът им няма аналог за сега!
Както написаха по-горе колегите - само където имат оптика, останала от SpectrumNet!
Аз съм доволен от Unacs в жк. Изгрев и ЦГЧ.
Аз две години бях на оптика на Comnet, нета е невероятен, но отношението към клиентите от гледна точка на договорни отношения - отврат, както каза колегата по-горе, и аз имах същите проблеми. Иначе съпорта е добър. На Ментел също имах оптика (и още имам но го ползва тъста) , на ниска скорост и от него съм много доволен. Сега съм на Виваком, пак с оптика, също съм много доволен, но аз винаги ползвам нета в пакет с IPTV, и водещото при мен е ТВ-то. Така че моя съвет е , първо да е провайдър, който предлага оптика, и след това добро съотношение скорост - цена. Аз лично само за нет ти препоръчвам Comnet. Но задължително на оптика.