Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 33

Препоръчайте ми климатик за около 1200-1300 лв с монтажа - БУРГАС

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Препоръчайте ми климатик за около 1200-1300 лв с монтажа - БУРГАС

Здравейте, за първи път ще купувам климатик и дори и напълно изчерпателните теми написани тук не ми помагат. Просто са написани доста професионално за мен ;0

Трябва ми ИКОНОМИЧНА машина за - 28 кв.м- НОВ АПАРТАМЕНТ; съседи от долу,
    изолация - пластмасова дограма, тухла, външни стени, север - запад, паркет.

Помещението ще бъде хол и хухня заедно /печка, котлони и т.н., ако има значение/

Благодаря Ви предварително,

2.  

3. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:Препоръчайте ми климатик за около 1200-1300 лв с монтажа - БУРГАС

За това помещение ДАЙКИН FTX50.Това е възможно най-добрата машина на най-ниската цена за това помещение.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    За това помещение ДАЙКИН FTX50.Това е възможно най-добрата машина на най-ниската цена за това помещение.
    май няма да мога да го намеря за тази цена ;(
    Или ако си съгражданин кажи къде / коя фирма ги предлага и за каква цена?

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

В Пловдив цената е 1479 лв. с монтаж на промоция.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от chachoto
    В Пловдив цената е 1479 лв. с монтаж на промоция.
    ЗА Бургас ми трябва

Някой казват задължително ИНВЕНТОР, други и КОНВЕНЦИОНАЛЕН не е проблем. Като минус на инвертора изтъкват, че ако се развали "жална ми майка" Ако взема дайкин, мицибуши и или др. КОНВЕНЦИОНАЛЕН доста по големи ли сметки за ток ще плащам - мисля почти да не го гася през зимата?

7. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Това помещение с конвеционален трудно можеш да го стоплиш.Ще отидеш на машни от 18 нагоре и ковфорта ти отива на кино.Който и да се развали, може да ти е жална майката, а може и да не е, зависи от повредата, не зависи дали е инвертор или не.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Това помещение с конвеционален трудно можеш да го стоплиш.Ще отидеш на машни от 18 нагоре и ковфорта ти отива на кино.Който и да се развали, може да ти е жална майката, а може и да не е, зависи от повредата, не зависи дали е инвертор или не.
    Значи инвертора топли по-добре? Правилно ли разбирам? Сега фледам офертите ама за дайкина май паричките не стигат ;(. Други марки ?

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Инвертор задължително чувствително по добре топли в минусови температури а при охлаждане комфорта е в пъти по добър.
    Щом в Пловдив го има на тази цена би трябвало близо до тази да го има и в Бургас.

11. Тук е от
    Sep 2010

Re:Препоръчайте ми климатик за около 1200-1300 лв с м

+1

Или този от подписа ми - Daikin FTYN50. Но ако изобщо го намериш все още в наличност, разликата с FTX50 може би ще е толкова малка, че по-добре да избереш FTX.
    Тук http://v-clima.com/ пише, че продават и в Бургас.

Писал си, е искаш "икономична машина". Би трябвало да търсиш инвертор. Ако машината е икономична, няма да е с ниска цена и обратното. Когато парите не стигат с нещо трябва да се направи компромис. Опитай да събереш още 100-ина лв и няма да съжаляваш. Какъвто и да избереш, да не забравят да ти го вакуумират при монтажа!!!

12. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от Friend
    +1

Или този от подписа ми - Daikin FTYN50. Но ако изобщо го намериш все още в наличност, разликата с FTX50 може би ще е толкова малка, че по-добре да избереш FTX.
    Тук http://v-clima.com/ пише, че продават и в Бургас.

Писал си, е искаш "икономична машина". Би трябвало да търсиш инвертор. Ако машината е икономична, няма да е с ниска цена и обратното. Когато парите не стигат с нещо трябва да се направи компромис. Опитай да събереш още 100-ина лв и няма да съжаляваш. Какъвто и да избереш, да не забравят да ти го вакуумират при монтажа!!!
    Благодаря, но работата е там, че дори да събера 100-ина лева повече пак нещо не се връзва сметката защото искат и 150 лв за монтажа. Тази фирма която препоръчваш. Така ако поставя въпроса 1400 - 1500 лв с МОНТАЖА дали ще се намери нещо??

13. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Трябва ти отоплителна мощност около 5,5 - 6 кв. http://v-clima.com/prod.php?id=klima...ftyn50f_ryn50e ей тук гледам, че е 1299 без монтажа.Външното е същото като при FTX50.Машината е изпитана и работи добре.За определения ти бюджет трудно ще намериш машина, освен тези двете, която да ти върши добра работа.Другия вариант е да минеш на МИДЕЯ MSV1-18HRDN1 без монтаж мисля, че е към 1100 и нещо лева.За кухнята мисля, че ще ти свърши работа.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Трябва ти отоплителна мощност около 5,5 - 6 кв. http://v-clima.com/prod.php?id=klima...ftyn50f_ryn50e ей тук гледам, че е 1299 без монтажа.Външното е същото като при FTX50.Машината е изпитана и работи добре.За определения ти бюджет трудно ще намериш машина, освен тези двете, която да ти върши добра работа.Другия вариант е да минеш на МИДЕЯ MSV1-18HRDN1 без монтаж мисля, че е към 1100 и нещо лева.За кухнята мисля, че ще ти свърши работа.
    Каква е разликата м-у FTYN50 и FTX50? В какво ще се усети, защото с първия влизам в бюдежта, ама дали ще топли

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Няма кой знае каква.Външното е едно и също, просто преди беше конвенционален, сега инвертор, малко е променено управлението на компресора.Малко естри вътре е разликата - таймери и други разни.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Няма кой знае каква.Външното е едно и също, просто преди беше конвенционален, сега инвертор, малко е променено управлението на компресора.Малко естри вътре е разликата - таймери и други разни.
    И двата ли са инвертори? Сега от една фирма ми казаха, че за помещението ми 33 кв / измерено е чисто-без никакви мебели/ и FTX 35 на Дайкина ставало? Да им вярвам ли или FTYN 50 е избора?

18. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Посочената 35-ца ще ти дойде малко малка.FTYN 50 е конвенционален, но е изпитан през годините, с него проблем няма да имаш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Препоръчайте ми ISP в Бургас
    От Dale Agsby във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 7
    Последно: 10-12-14, 15:02
  2. Препоръчайте ми лаптоп до 1200 лв
    От InternetZombie във форум Мобилни устройства
    Отговори: 52
    Последно: 13-08-12, 04:26
  3. Моля препоръчайте ми LED 40-42" за около 1000-1200 лв.
    От mbialkov във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 12-05-12, 00:00
  4. Отговори: 9
    Последно: 16-01-12, 01:05
  5. Помощ за система 5.1 само за филми 1200-1300 лв
    От donibrasko във форум Аудиотехника
    Отговори: 20
    Последно: 11-10-11, 22:50

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе